Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Freke @ 2012 10 16, 17:30)
man irgi, bet kai vaikui tai ir taip prisiklausau jau is mociuciu........ sau megsiu sarafana su didesnem cool.gif

merino pusvilne tai madam tricote merino gold
http://www.siulupard...15_6118931.aspx

Nu pagaliau radau merino gold juodus siūlus savo mezginiui smile.gif Jau nuo vasaros pabaigos buvau susiplanavusi nusimegzti iš šių siūliukų tuniką, bet niekaip nepavykdavo rasti juodos spalvos. Kibsiu į darbą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 10 25, 21:18)
Jautiena na as tai nesistebiu, nes jei nieks netrukdo ir mezgi tai tikrai galima wink.gif ypac jei esi igudes.... va tais senais gudziais laikais kai daug kas mezge megztinius i artimaji uzsieni. tai vyro teta atidirbusi darbo diena vireja gryzdavo ir dar viena vyriska megztini nubruzindavo. ir masina eiline be siulvedzio. tai leciau eidavos. bet rankos jau atkale viskas greiciau.

Mano mociute su Neva 1 megzdavo sijonus, kuriuos pirkdavo baltarusai. Sake 1 sijonas budavo 10 rubliu, o tai 5kg mesos nusipirkdavo.
Atsakyti
tai vyro teta sake taip: nuo pirmadienio iki penktadienio mezgu detales. sestadieni jau susiunu sutvarkau. sekmadieni priduodu ir 100rubliu. bet tai laikas apie ta priesausri musu laisves. o gal pirmieji tie metai. nezinau tiksliai.... bet buvo bumas tu mezginiu kai mezge visi kas netingejo ir priejima turejo ax.gif
Atsakyti
Man mezgimo mašina kh891 su riberiu ir garter bar'u kainavo apie 700lt.

Shura thumbup.gif net pavydu žiūrėt, kai žmogiukam pavyksta puikiai darbuotis riberiu rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu mergytes 4u.gif
su riberiu as visa vasara draugavausi, kol pavyko susidraugaut, oi kiek jis keiksmazodziu girdejo blush2.gif , galejo net paraudonuot .... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2012 10 26, 07:25)

su riberiu as visa vasara draugavausi, kol pavyko susidraugaut, oi kiek jis keiksmazodziu girdejo  blush2.gif , galejo net paraudonuot .... lotuliukas.gif

bigsmile.gif biggrin.gif nu, matyt aš dar per gera jam lotuliukas.gif nes nekeikiu. O gal reiktų? g.gif
Atsakyti
Shura, nuostabi suknyte wub.gif

Atsakyti
Saules kaip ner taip ner. Ar tai panasu i sodriai zalia? schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu Mamyte uogyte 4u.gif

o siandien pora kepuriu pakepiau smile.gif gal ir jus isjudinsiu savo darbus berodant ax.gif raitokites rankoves ir pirmyn prie masiniuko lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

dar ir pamusaliuka silta isiuvau -

user posted image
Atsakyti
Shura: baltai pavydziu tau tokiu ryskiu nuotrauku.
Atsakyti
Kas gavos tas, mano atsale, pora savaiciu, volioti blynai:

1. Zalia - pilka liemene (ech reikejo nepatinget islygint). Zalia yra SODRIAI zalios zoles zalia - isijunkit fantazija, jeigu jusu ekranas rodo kitaip:
user posted image

user posted image

user posted image

megzta Brother KH881+KR830. Liemenes dydis 38 ±pora cm. Siuliukai: pilki - Ice Yarn - Premium Alpaka 100g - 800m, dejau dvi gijas, susinaudojo 170gr, prastokas siulas, veliasi (nors toks pats juodas nesiojasi labai gerai, bet uz tokia kaina ir kokybe atitinkama); zali, pereinantys i samaninius ir atgal i zalius - Schoppel Wolle - Zauberball, 75% vilna, 100g - 800m, vel dejau dvi gijas, susinaudojo 65g.
Stulpelius mezgiau itempimu T2, nugara T3.2, prieki T4. Nugarai dejau 144akis, 22 eiles stulpu, mazinau kas 5 eile 10x iki 122akiu, tada lygiai 8, didinau kas 7 eiles 8x iki 140 akiu, tada tiesiai iki 138eiles. Nuemiau 8akis rankoviu ikirptes pradzioj, tada mazinau kas antra eile 20x, kol liko 104akys, kaklo iskirpte 234eilej, kaklui palikau 42, pamazinau po tris, kol liko peciam po 28akis kiekvienam, viso eiliu 239-240. Priekiui dejau 6 akim daugiau, nes margarastis traukia, ir mezgiau 6 eilem trumpesni, nes margarastis ilgina mezgini. Prieky iskirpte prasideda ties 170eile, nuemiau 30 centre, paskui mazinau kiekviena eile po aki iki 28 (kas sutaptu peciu plotis su nugaros peciais). Apdaila rankoviu iskirptem po 166akis, 10eiliu stulpu, tiek pat akiu reikejo ir kaklo apdailai. Beje prieki mazinau/didinau dukart maziau, nes rastuotas mezginys nelabai su tuom draugauja. Gal pernelyg cia issipleciau rolleyes.gif PS. noretusi truputeli trumpesnes, bet yra taip kaip yra.

2. Tamsiai melyna - vaivorykstine biggrin.gif liemene.
user posted image
ant manes - visiskas fotografo pravalas lotuliukas.gif
user posted image

Velgi megzta Brother KH881+KR830, dydis tas pats arba bent jau panaus, bet trumpesne 3-4cm smile.gif Siuliukai: tamsiai tamsiai tamsiai melyni is babinos be vardo, 50% merino, 50% akrilas, 100g - 1500m, dejau 3 gijas (gaunasi 100g - 500m), susinaudojo 154g; margi velgi - Schoppel Wolle - Zauberball, tik spalvos ryskenes, susinaudojo 68g.
Mezgiau pagal ta pacia schema, tik stulpelius mezgiau itempimu T1.2, nugara T3.1, prieki T3.2 (plonesnis melynas siulas). Nugarai dejau 150akiu, visa kita taip pat kaip ir pilkai. Priekiui dejau 156akis, mezgiau 8eiles daugiau (4 daugiau iki rankoviu pradzios, 4 po to). Apykakle iskirpte pradejau ties 204 eile. Rankoviu apdaila - uzteko tu 166akiu, 140 akiu kaklui. Buvau numezgus ir dalinai prisiuvus pilna auksta dviguba "golfa", bet apsivilkau pasimatuot ir supratau, kad neistversiu tokiu karsciu patalpose, plus gal kiek ir kanda kol apsipranti, todel nuardziau viska lauk ir primezgiau mazesne 70eilu apykaklaite.

Dar pora tokiu ar panasiu issikepti ir ziemai esu pasikauscius drinks_cheers.gif
Papildyta:
Shura - kerupuriukas su aviokais - labai grazus, pati toki nesiociau biggrin.gif
Atsakyti
Shura faini kepuriukai thumbup.gif

Jautiena, ziauriai grazus blynai nors jau ir atsale thumbup.gif

mano tik ka nuo keptuves, didesniojo modelio ner tai teko mazajam kankintis biggrin.gif

tipiskas feisiukas:
http://sphotos-e.ak....867282797_n.jpg

o cia jam aisku didele bet dickio neber namie. i savaitgalini darzeli issiustas ax.gif
http://sphotos-c.ak...._93377264_n.jpg
http://sphotos-a.ak....498592574_n.jpg

mastau dar dideli bumbula susukti bet jei ji tinka kokiam 7-8 metu vaikui tai gal nebereik g.gif

Atsakyti