Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(svelnute @ 2012 10 24, 23:22)
Papildyta:
Aš kaip tik šiuo metu siunčiuosi. Tik truputėlį problematiškai. Vienu žodžiu tikiuosi, kad mašina mane pasieks ir viskas veiks tvarkingai  doh.gif

Dėl svorio, tai pati ieškojau informacijos. Mano Brother su riberiu ir priedais sveria 29 kg. Dėl kainos, tai priklauso ar Ebay pardavėjas siųs tiesiai į LT. Buvau vieno kažkada užklausus, bet jis profesionaliai pardavinėja ir naudojasi rimtesne firma, tai berods 90 EUR ar svarų minėjo. Bet galima ir pigiau. Aš naudojausi LT įmone kuri užsiima siuntų gabenimu iš UK. Tai Ebay pardavėjas siuntė į UK adresu, o toliau lietuvaičiai VIS DAR  doh.gif veža į Lietuvą. Gaunasi pigiau, rezultatą galėsiu reziumuoti vėliau.

as taip ir isivaizdavau jog sveria kazkur apie 30kg. Jei nepaslaptis kokia masina pirkote ir kiek be siuntimo ji jums gavosi? Pirkote per aukcionus? Linkiu greiciau sulaukti savo masinos 4u.gif
Atsakyti
Noriu jusu patarimo, nes vis dvejoju. Jei pirkti jau normalu masiniuka (ziurineju Brother pvz 830 ir t.t.), tai ar verta iskart ir ribber'i isigyti?
Atsakyti
Shura,
buvo įdomu, ar gaunasi tavo raštas. Išbandžiau ir va koks rezultatas
user posted image
bet nežinau kaip tai įgyvendinti su elektronine mašina.

Čia gal ne mano reikalas, bet apie Mezgimo mašinas yra atskira tema, o čia Mezgame .....
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 10 25, 15:40)
Čia gal ne mano reikalas, bet apie Mezgimo mašinas yra atskira tema, o čia Mezgame .....

nepyktybiskai as cia 4u.gif
Atsakyti
aisku kad kartu. nes pritruksi paskui ir atnaru ir apvalaus mezgimo. bent jau as dabar dairaus tai i masina viena net neziuriu iskart su riberiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 10 25, 15:40)
Shura,
user posted image
bet nežinau kaip tai įgyvendinti su elektronine mašina.

oi, aciu, Darbeja, 4u.gif
esu dar giliuose apmastymuose.... reikia megztuko pavasariui koriuko rastu megzto, ir galvoju kaip pagreitinti procesa, nes pasutiniu metu visai rankomis nebenoriu megzt ... blush2.gif

kas del mezgimo masinos, tai, jei ruosates rimtai megzt, uzsiimt mezgimu, tai pirkit visa komplekta investuosit iskarto ir turesit daigta, as ir pradzioj pirkau tik viena adatine, bet vistiek paskui dasipirkau riberi, ir dziaugiuosi dabar juo thumbup.gif
o mokiausi viska pati, is video pamoku is interneto saltiniu, o geriausiai ir labiausiai ismokstama is savo klaidu biggrin.gif kuo daugiau ju padariau tuo geriau dabar zinau kas kur kaip galima ir kaip negalima ax.gif
sekmes isigyjant ir mokantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 10 25, 13:40)
Shura,
...

sita as ir turejau omeny thumbup.gif kazkada seniai esu ji bandzius, tiksliai neprisiminiau kaip atrodo...
Atsakyti
Dar pasirodysiu su siandienos darbeliu 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shura: 25 spalio 2012 - 17:54
Shura, dekui 4u.gif jus tik patvirtinote mano pamastymus 4u.gif
ir koks grozis sukneles, o spalva man tobuliausia thumbup.gif jei ne paslaptis kokie cia siulai ir kiek ju sunaudojote? nu labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuliau: 25 spalio 2012 - 18:30
Siulai - vernito pusvilne is babinos, dejau 3 gijeles, kiek sunaudojau nepasakysu, nepasveriau, ryt galesiu pasakyt. 4u.gif
Atsakyti
Shura: cia sian per diena taip emei ir pagimdei? blink.gif as jeigu apsiimciau su tokiu darbu, tai savaite kukuociau, kaip minimum! spalvyte - taip, labai skani!
Atsakyti
Jautiena na as tai nesistebiu, nes jei nieks netrukdo ir mezgi tai tikrai galima wink.gif ypac jei esi igudes.... va tais senais gudziais laikais kai daug kas mezge megztinius i artimaji uzsieni. tai vyro teta atidirbusi darbo diena vireja gryzdavo ir dar viena vyriska megztini nubruzindavo. ir masina eiline be siulvedzio. tai leciau eidavos. bet rankos jau atkale viskas greiciau.

Shura idomus darbelis thumbup.gif tik bantukai man neocen ax.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti