Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Darbeja aciu uz info.
Kaip manot, kaip megzta cia, tas melynas ar tas rozinis saliai, nu prisireike tokio ir nors tu ka.
http://gallery.ru/wa...ature=topscroll
Atsakyti
vienas is variantu: istumt viena adata i E pozicija pasirinktais intervalais, karieta nustatyt i H. pamegzt keleta eiliu (adata E nesimezga), tada karieta i atgal i N ir ismegzt visas akis, ir vel pasaka is naujo.
Atsakyti
kitas variantas: tam tikrais intervalais praleist 2-3 adatas (i nedarbine padeti) megzt kiek norisi ilgio + gera gala daugiau, o po to vasheliu tuos tarpus sunert imat po 2-3 siulus. sutrauks gerai ir bus taip garbiniuota.

p.s. negrazus man tie saliai, bet labiau todel, kad spalvos (melsva, rozine) tiesiog vaikiskos (sau melsva megzciau gal kokia vasarine suknute, bet tai butu vienintele isimtis).
Atsakyti
Pagal šią foto, galima įžiūrėti akių "takelius"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(succes @ 2012 10 24, 09:17)

thumbup.gif, kepure su ausytem kitaip.
Kaip mezgete tuos snurelius, na jie tokie platoki ir nesiraito krastai  g.gif  g.gif , kaip suprantu jie cia del grozio, o ne uzsirisimui. o pirstinytes irgi su masina mezgete?

aciu visoms uz mano darbuko ivertinima 4u.gif

kepuryte numezgiau atskirai ir ausytes atskirai, ausytes bemezgant paskui perejau ant riberio ir pabaigiau sniuriukus, gera, bloga, gera...
o jie platesni todel kad taip kliente pageidavo mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu pagalbos 4u.gif

gal kuri zinot ar imanoma masina ismegzti toki rasta - koriuka

user posted image

jei taip gal paaiskintumet kaip, ar kokia tai nuoroda idetumet, buciau begalo dekinga 4u.gif
Atsakyti
hm...manau, kad kazkas panasaus gautusi (o gal ir ne) su brother perfokorta Nr1D ir "tuck" i abi puses.?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 10 24, 19:50)
hm...manau, kad kazkas panasaus gautusi (o gal ir ne) su brother perfokorta Nr1D ir "tuck" i abi puses.?

o jei mano ne perfokorteline, o elektronine???
Atsakyti
ups, tik dabar susimasciau, kad masina blogojoj mezginio pusej rasta daro. ne, neis koriukas su korta. sorry. is toli gal ir panasiai atrodytu...
Atsakyti
ups, tik dabar susimasciau, kad masina blogojoj mezginio pusej rasta daro. ne, neis koriukas su korta. sorry. is toli gal ir panasiai atrodytu...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 10 24, 22:10)

turi gautis su spec perfokorta as toki mezgiau rankom adatas stumdydama, rastas gaunasi geroj pusej, tik man nepatiko kad labai susibanguoja krastai
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 10 24, 08:08)
Svelnute, jei siulas labai skersuoja, pabandyk ji pagarinti, neskersuos ir bus puresnis (Ditekse as niekad nepirkus).

Dėkui, bet siūlai babinose, kiek suprantu garinimui reikėtų juos pervynioti. O ir garantijų nėra. Pirkau MB šalikėliui, tai nuostoliai nedideli ir nelabai yra laiko. Būtų didesnis kiekis, tai prašyčiau pinigėlius grąžinti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 23, 23:08)
gal kas neseniai siuntesi is ebay mezgimo masina ir pasidalintu kiek kainavo atsisiuntimas? Ir kiek apytiksliai tos masinos sveria?

Aš kaip tik šiuo metu siunčiuosi. Tik truputėlį problematiškai. Vienu žodžiu tikiuosi, kad mašina mane pasieks ir viskas veiks tvarkingai doh.gif

Dėl svorio, tai pati ieškojau informacijos. Mano Brother su riberiu ir priedais sveria 29 kg. Dėl kainos, tai priklauso ar Ebay pardavėjas siųs tiesiai į LT. Buvau vieno kažkada užklausus, bet jis profesionaliai pardavinėja ir naudojasi rimtesne firma, tai berods 90 EUR ar svarų minėjo. Bet galima ir pigiau. Aš naudojausi LT įmone kuri užsiima siuntų gabenimu iš UK. Tai Ebay pardavėjas siuntė į UK adresu, o toliau lietuvaičiai VIS DAR doh.gif veža į Lietuvą. Gaunasi pigiau, rezultatą galėsiu reziumuoti vėliau.
Atsakyti