Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Va toks šalikėlio eksperimentas. Užmanymas buvo ne visai toks, bet baigėsi siūlai susukau į "ratą"
user posted image

ir dar Laimužės skarų klonas. Apmezgimo raštelis šiek tiek kitoks. Siūlai Angora 2
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 23 spalio 2012 - 16:38
darbeja: labai grazi skara, spalvyte tokia gyva, aki traukianti. minkstukas kaklui irgi fainulka dalykelis.

kaklo apdaila visiskai nera sunku, tik daug laiko sueda.

turiu du darbelius paradyt, tik kad saules ner, sunku butu nufotkint graziai. laukiu geresniu oru ir pasirodysiu wink.gif
Atsakyti
Laimuzes megztukai visada auksciausio lygio 4u.gif

o cia mano siandieninis darbelis -

user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Na man baisiai geda tokioj temoj tokius klausimus uzdavineti, nes kaip suprantu, tai cia visos profesionalios mezgejos thumbup.gif O va as megzti moku tik virbalais... Bet laaabai noriu ismokti megzti masina, taigi, gal kas nors patartu, kaip pradeti tai daryti, aisku masinos as net neturiu, tad noriu issiaiskinti, kokia ja pirkti naujokei, ir ar imanoma paciai ismokti, ar cia jau reikia kazkokius mokslus baigti? Buciau labai dekinga, jei nors kiek apsviestumet blush2.gif
Atsakyti
Akirera, man atrodo dirželį ji jau turi, tik ant kaklo kažko trūko bigsmile.gif

Daivuliau, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bet iki tobulumo dar toli ........

Darbeja, liuks mezginukai thumbup.gif thumbup.gif labai jau tas šalikas kažkoks neįprastas, raštas sunkia matosi ant juodo, bet matosi kažkokie "sutraukimai" g.gif
Geltonoji skara spinduliuoja šilumą thumbup.gif , nežinojau, kad angoros2 tokių spalvų yra ax.gif

Jautiena
, rodyk ir be saulės, labai jau smalsu blush2.gif

Shura,
ačiū 4u.gif 4u.gif , o šiandien gerai pasidarbavai - kažkam žiema jau netaip baisi drinks_cheers.gif

Sypka, paskaityk čia http://www.supermama...?...779035&st=0 ir prieš tai buvusią temą - lengviau bus apsispręst. Jei moki virbalais megzt ir turi didelį norą išmokt, tai tikrai išmoksi - dauguma juk esam savamokslės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypka @ 2012 10 23, 21:54)
ar imanoma paciai ismokti, ar cia jau reikia kazkokius mokslus baigti? Buciau labai dekinga, jei nors kiek apsviestumet  blush2.gif

Dėl mokslų, tai manau iš tiesų visos ar bent dauguma savamokslės. smile.gif Mezgimas mašina reikalauja kantrybės ir kruopštumo, bet mezgasi daaaag greičiau nei virbalais.
Merginos jau užrodė kur pasiskaityti dėl mezgimo mašinų. Aš asmeniškai pradėjau nuo paprastutės, senutės Ukrainkos. Apie metus pasipraktikavus dabar jau dairausi kažko pažangesnio ax.gif

Dėl kaklo apdailos, tai aš pati kaupiuosi šio meno pamokos. Čia atrodo gan neblogai paaiškinta su nuotraukomis http://www.mnemosina...-09-15-08-36-12

Ir dar vienas dalykėlis. Nežinau ar yra daug perkančių siūlus Ditekse. Pas juos užvežė daug spalvų pusvilnės. Susigundžiau ir ... siūlai skersuoja be galo verysad.gif Jau gal treti nekokybiški siūlai kiek pas juos perku unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelnute: 23 spalio 2012 - 22:58
QUOTE(L@imužė @ 2012 10 23, 23:27)
Daivuliau, ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif , bet iki tobulumo dar toli ........

jusu darbai tokie isbaigti, tai tiems kas to nemoka daryti, atrodo tobulumo virsune 4u.gif
gal kas neseniai siuntesi is ebay mezgimo masina ir pasidalintu kiek kainavo atsisiuntimas? Ir kiek apytiksliai tos masinos sveria?
Atsakyti
QUOTE(svelnute @ 2012 10 23, 21:51)
...
Dėl kaklo apdailos, tai aš pati kaupiuosi šio meno pamokos. Čia atrodo gan neblogai paaiškinta su nuotraukomis http://www.mnemosina...-09-15-08-36-12
...

sakau juk, kad paprasta thumbup.gif nors as ne taip darau ax.gif zinau sita buda, bet mane atgraso, kad gaunasi trigubas mezginys ten kur jungiasi detales.

L@imuže: ntaip butu neblogai nufotkinti, kol visai nesunesiojau tu liemeniu. o kokiu budu tu kakla apdailini?

Papildyta:
Shura: itariu mazha(s) tuos kutus labai megzta.
kutai ko gero buvo mano pats pirmasis rankdarbis biggrin.gif
Atsakyti
Shura, jau kokie dideli, purūs, gražūs kutai, aplamai, visas komplektėlis labai gražiai numegztas thumbup.gif
L@imuze, kiek suprant, seniai mezga ir visas jos kruopštumas ir išbaigtumas atėjo su patirtimi. Labai kokybiški jos mezginiai 4u.gif
Darbeja, labai grazi skara, o tokiu principu megzta salika esu radusi osinkoje.
Sypka, mezgimo masina principas lygiai toks kaip virbalais, tik reikia ismokti ja naudotis, o galimybes daug didesnes nei su virbalais.
Svelnute, jei siulas labai skersuoja, pabandyk ji pagarinti, neskersuos ir bus puresnis (Ditekse as niekad nepirkus).
Paprastas kaklo apdirbimas
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 10 23, 14:57)

Dabar patarimo noriu  g.gif  suknutė dar pernai nerta, bet trūko akcento - tai nutarėm tokį ale šalikėlį numegzt, kaip jums ???? g.gif  g.gif

Slikelis fainas, bet man kazkaip prie tos suknutes noretusi dirzo ir kokios dideles sages.

QUOTE(darbeja @ 2012 10 23, 17:33)
Va toks šalikėlio eksperimentas. Užmanymas buvo ne visai toks, bet baigėsi siūlai susukau į "ratą"

Papasakokit, kaip mezgete salikeli. kazkada pas rusaites maciau kazka panasaus, labai patiko. eisiu foto paieskosiu, gal rasiu.
O kaip maciau skara, kazkaip pagalvojua, kad L@imuzes smile.gif. Tokia silta spalva, paziuri ir iskarto silta pasidaro.

QUOTE(Shura @ 2012 10 23, 21:04)

o cia mano siandieninis darbelis -

thumbup.gif, kepure su ausytem kitaip.
Kaip mezgete tuos snurelius, na jie tokie platoki ir nesiraito krastai g.gif g.gif , kaip suprantu jie cia del grozio, o ne uzsirisimui. o pirstinytes irgi su masina mezgete?

Turiu ir as numezgusi kelis nedidelius mezginius, bet jau trecia diena kaip nesusiuvu blush2.gif . numegzti tai dar siaip taip numezgu, bet jau tas susiuvimas doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Siandien susiusiu, ryt pasirodysiu.
Atsakyti
Va radau viena foto kompe, kur buvau issisaugojus, jei gerai pamenu ji is osinkos, bet niekaip nerandu osinkoje, ten ir daugiau buvo foto.
user posted image

Darbeja, jei gerai iziuriu lens.gif lens.gif lens.gif tai panasiu principu ir jus mezgete savo juodaji.
Atsakyti
Labas,
Įdedu šaliko mezgimo aprašymą, tik aš mezgiau su mašina, tai blogų akių neišeina padaryt. Mezgiau su 3 klasės mašina

user posted image

Laimuže, jautiena, Akirera, Succses, ačiū bigsmile.gif

Shura, kepurytė ir pirštinaitės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 24 spalio 2012 - 08:58