Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Aš tai mintiju, kad pas mano mašinką problema ne tarpe tarp adatinių g.gif nes jis atitinka Frekės matavimus biggrin.gif
O manau, kad problema toje geležėlėje,kuri jungia riberio karietą su pagrindine unsure.gif

Šiandien pradėjau riberiuot, svorį sunkesnį uždėjau, su dekeriu kas adatėlę pakaišiojau, na, keletą eilių pamezgė, ir taukšt verysad.gif doh.gif 2 adatas nulaužė cray.gif
Aišku, galiu nusispjaut iį jį ir toliau, kaip iki šiol rankytėm megzt, nu bet jei jau turiu tokį daiktą, tai noriu, kad jis man tarnautų cool.gif

Aš nesenai pirkau mašiną. Tiksliai jau neatmenu kiek sumokėjau g.gif su viskuo tai gal 1200lt. gavosi. Bet čia jau su siuntimu UK, ir su siuntimu į LT. 50sv. vien UK siuntimas kainavo. Bet mano su stalu ir riberiu, garter bar'u. KH 891.
Atsakyti
tai masinos yra kazkaip pigesnes o va kas 260..... kazkodel brungus gal kad tu normaliamezgiu yra daug daugiau nei storamezgiu.....

na pagal foto Ristina, man atrodo pasiziurek atstumus tos detales nes ji ir kliuna uz adatu. atsuk varztelius ir ciut patrauk link karietos vidurio. tada vel prisuk. varzelis duoda kazkiek vaiksciojimo. galima pasireguliuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
jau sukau melejoną kartų doh.gif per daug kliūva, kad užtektų pasukiojimo tų geležių g.gif
Gal pagrindinės adatinės adatas įmanoma pažemint g.gif
Atsakyti
Paskutinis, dar "karštas" blynas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Laimuze grazu thumbup.gif ir kada as ismoksiu taip preciziskai apdaila padaryt..... gal norit isidukrinti laikinai? na as jums kambarius tvarkyciau maista ruosciau o jus man mezgimo masina kursus pravestumet ax.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=L@imužė,2012 10 23, 09:55]

Labai skanus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet ir kepi wub.gif
Atsakyti
[quote=L@imužė,2012 10 23, 08:55]

4u.gif toks labai "skanus" atrodo, kaip šokoladas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 10 23, 09:55)
Paskutinis, dar "karštas" blynas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

o is tikruju kaip taip graziai kakla apsiuti.gal kokia pamoka turit. as su neva mezgu ,kad gauti 2blogas 2 geras perrenku akis bet pats krastelis issitampes gaunasi jei ji uzbaigiu.jei nuo jo pradedu tai graziau bet tada prisiuti prie megztinio graziai neiseina.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 10 23, 09:55)
Paskutinis, dar "karštas" blynas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Toks jis man tas jusu blynas ciokoladinis ciokoladinis, nu toks skanus skanus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
kiek sumezget siu siulu siam megztiniui?
Einu pasizvalgysiu i jusu tema, itariu, kad ir daugiau ten groziu rasiu, kuriu cia nerodete ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2012 10 23, 10:02)
Laimuze grazu thumbup.gif ir kada as ismoksiu taip preciziskai apdaila padaryt..... gal norit isidukrinti laikinai? na as jums kambarius tvarkyciau maista ruosciau o jus man mezgimo masina kursus pravestumet ax.gif  blush2.gif

Gerai jus cia sumastete, ir as visai noreciau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

O jei rimtai, tai man tokia ideali apdaila irgi mistika, bet gal kada nors.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo succes: 23 spalio 2012 - 12:21
Freke, visai nebloga mintis - ypač dėl to, ką tu sutinki daryt mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O išmokstama viskas su laiku ir dirbant drinks_cheers.gif

Darbeja, ačiū 4u.gif 4u.gif "kepu", kol yra norinčių ax.gif

smajolane23, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Karosimi, nu pamėgink osinkoj paieškot gal ką rasi, o šiaip viskas su patirtim manau ateina g.gif Aš pabaigiu tą atnarėlę 5-6 eilėm gerom akim ir dar pagalbiniu siūlu, paskui tą lygiąją dalį palyginu ir prieš siūnant pirmiausia prisidaigstau prie kaklo, kad maždaug vienodai būtų. Tik prisiuvus nuardau tą pagalbinį siūlą ...

succes, ačiū - taip skania parašėt, kad net seilė ir man nutįso lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sumezgiau 4 vnt - tamsiai rudų iš jų 3, dydis toks jau ne visai mažas ...
Ale kaip smagu būtų tiek dukrų turėt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dabar patarimo noriu g.gif suknutė dar pernai nerta, bet trūko akcento - tai nutarėm tokį ale šalikėlį numegzt, kaip jums ???? g.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
L@imuže, man dar taip norėtųsi kažkokio panašaus ir dirželio. Nežinau, ar moteris liekna, bet manau, kad tiktų kad ir siauras.
Atsakyti
Laimuze, jusu darbeliai tobuli 4u.gif man suknutei irgi noretusi tokio plonycio rudo dirziuko, o tas kaklo papuosalas irgi labai pagyvins.
Atsakyti