Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Bandau draugautis su riberiu doh.gif
gal daugiau galvų, išmąstys, kas čia gali būti? g.gif
user posted image

raudonai pabrėžiau vietas, kur kabinasi adatos. Bet ne tik, kad kabintųsi, bet stringa karieta doh.gif ir aišku, lūžta adatos doh.gif
Jau daug kartų surinkau ir išrinkau, vadovaudamasi instrukcijomis. Be riberio jungiamosios dalies mezga gerai, tik kai tą dali prisuku - ir prasideda fokusai.
Atsakyti
Ristina, nežinau kur bėda, bet kabinasi ir man, kai važiuoju pirmą eilę be siūlo, su siūlu nebent pirmoj eilėj kokia viena kita adata užkliūna, o pasku jau nebe - kažkaip įtariu, kad reiktų poroloną pasitikrint, nes pradžioj to nebuvo pas mane. Tai dabar važiuoju labai atsargiai ir vos tik užkliūna, pastumiu su dekeriu tą adatą žemyn ir viskas ...
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 10 19, 10:53)
Ristina, nežinau kur bėda, bet kabinasi ir man, kai važiuoju pirmą eilę be siūlo, su siūlu nebent pirmoj eilėj kokia viena kita adata užkliūna, o pasku jau nebe - kažkaip įtariu, kad reiktų poroloną pasitikrint, nes pradžioj to nebuvo pas mane. Tai dabar važiuoju labai atsargiai ir vos tik užkliūna, pastumiu su dekeriu tą adatą žemyn ir viskas ...

Klūva visos adatos g.gif jei ir paspaudžiu adatą žemyn, tai sekanti kliūva. Ir tiek su siūlu, tiek be siūlo.

O kokį poroloną tikrint? Pagrindinės adatinės? Tai, kad be riberio užtaisymų mezga be problemų, ir prieš keletą mėnesių dėjau naują.
Atsakyti
Ristina. menulis blogas riberiui. padek i sona kol kas. as vakar eilini salikeli bruzinau visa diena doh.gif tai 20 adatu sulanksciau. paskui pasikeliau masina jau teisingu kampu susitepiau. nu ir isleto palengva. tai kliuvo visteik bet jau nebe taip. pasirodo mezgant lygiai ciut pakile adatos netrukdo o va riberiui jau kliuna. be to ir ant tos dalis jungiancios abi karietas stebuklingu budu atsilaisvino vienas sudeliukas.... tai ten keli mm i bloga puse ir jau nebegerai.... bandysiu rasti teisinga prisukima.

o masina pas tave kokiu kampu susukta?
taip:
http://www.youtube.c...ature=endscreen

ar taip:
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 19 spalio 2012 - 10:28
QUOTE(Ristina @ 2012 10 19, 10:05)
Klūva visos adatos  g.gif jei ir paspaudžiu adatą žemyn, tai sekanti kliūva. Ir tiek su siūlu, tiek be siūlo.

O kokį poroloną tikrint? Pagrindinės adatinės? Tai, kad be riberio užtaisymų mezga be problemų, ir prieš keletą mėnesių dėjau naują.

man problema dingo kai normaliai pakabinau riberi, turejau lygiai tokia pacia beda, bet as dar artiste riberi tvirtindama sugebejau tuos kistukus tvirtinimo sukist ne ten kur reikia, tai buvo didelis tarpas tarp riberio ir adatines, tai pyskino visas adatas is eiles. Kabinau riberi koki 10 kartu turbut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 10 19, 11:24)

nei taip, nei taip biggrin.gif o piestu pastatyta biggrin.gif

QUOTE(zyzla @ 2012 10 19, 14:03)
man  problema dingo kai normaliai pakabinau riberi, turejau lygiai tokia pacia beda, bet as dar artiste riberi tvirtindama sugebejau tuos kistukus tvirtinimo sukist ne ten kur reikia, tai buvo didelis tarpas tarp riberio ir adatines, tai pyskino visas adatas is eiles. Kabinau riberi koki 10 kartu turbut 4u.gif

na, sukišau, atrodo viską, kur reik g.gif ir atstumo jau tikrai nepamažinsiu g.gif

o kaip adatas "pažemint"? g.gif

va, kaip atrodo, pačiom paskutinėj padėty.
user posted image
Atsakyti
Tik ta siule, na kur prie pirstu pade buna, darau su mezgimo masina, va tos tai neismato, kai nezinai, kad ji ten yra.

o kaip jus ta siule su masina mezgimo padarot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karosimi: 19 spalio 2012 - 14:26
QUOTE(Ristina @ 2012 10 19, 13:02)
nei taip, nei taip  biggrin.gif o piestu pastatyta  biggrin.gif
na, sukišau, atrodo viską, kur reik  g.gif ir atstumo jau tikrai nepamažinsiu  g.gif

o kaip adatas "pažemint"?  g.gif

ziurejau ziurejau, bet taip ir nesupratau kur ir kaip ten kas kabinasi. tik uzkliuvo masinos baltumas rolleyes.gif
mano tai tikra seniena dvelkia:
user posted image

apie kokia kojiniu pirstu siule kalbat irgi nesuprantu. juk susisiuva kojinu nosys be jokio zenklo rolleyes.gif
Atsakyti
pasiskolinau jautienos foto. va dar sitie ciut pakeliai riberi aukstyn.
user posted image tokios plonos skardeles is riberio nugaros.

mano panasi i jautienos pageltusi pavargusi daug darbo maciusi biggrin.gif
Atsakyti
Na, o aš šiek tiek pateršiu temą blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 10 19, 20:09)
Na, o aš šiek tiek pateršiu temą  blush2.gif

patersiu doh.gif doh.gif kad visos taip terstu... cia as apie save blush2.gif

grazu. jei kliente figuringa is vis nerealu
Atsakyti
Laimuže thumbup.gif kad tik daugiau tokių "teršalų" thumbup.gif

Jautiena, va kas man "kabinasi", šioj foto parodžiau smile.gif adatos kliūva už geležėlių
user posted image
ten vos pabraukiau raudonu.

Aišku, jei turėčiau daugiau kantrybės, tai kiekvieną adatą galėčiau vis pakrapštyt biggrin.gif stumiant biggrin.gif nu bet tada jau greičiau rankytėm rolleyes.gif

Freke, neįžlibinu savo mašinoj, kur tie gelažiukai g.gif
Atsakyti