na mano perfokorteline. tai yra mezga paveiksliukus is 24 akiu skaiciaus. pas dauguma turbut tokios. yra kas turi ir kitokius modeliukus kur nera nei kortu nei kompiuteriu tada jau rankytemis adateles stumdo. bet galiu pasakyt kad gmimsta ne ka blogesni darbai
QUOTE(Freke @ 2012 10 17, 10:34)
na mano perfokorteline. tai yra mezga paveiksliukus is 24 akiu skaiciaus. pas dauguma turbut tokios. yra kas turi ir kitokius modeliukus kur nera nei kortu nei kompiuteriu tada jau rankytemis adateles stumdo. bet galiu pasakyt kad gmimsta ne ka blogesni darbai
as tai isvis issiziojau kokiu mandriu masinu yra, kol nepasiemiau is mociutes sios nevos, tai net neisivaizdavau. Vistiek bandysiu stumdyt adateles, gal kas nors gausis
QUOTE(balla @ 2012 10 17, 07:54)
Mamka, teisingai rašė - betraukiant siūlas ir man nutrūko. Na bet jau viską išardžiau, reiks iš naujo brūžint. Ir dar dvigubą iki pat viršaus mezgat? Ar ne?
Dabar ir pavasari nesiojam viengubas kepures, tik su dvigubom austytem, o ziemai mezgu visa kepure dviguba iki pat virsaus.
QUOTE(Freke @ 2012 10 17, 08:00)
na pas tave kojines gi viena frontura megztos. ir susiutos taip kad nesimato siules. o as moku tik su riberiu megzti tada lieka susiuti tik atnara. kur 2x2 mezgu...... bet ten dar ir pagrybinu
siulus naudoju tokius pat. o kaip skaiciuoju? nzn sita kepure gal mazoka ciut, kokiais dviem cm reiketu platesnes bet kol kita sukursiu bus gerai. siaip pamatuok apimti ir galvos auksti ( nuo ausies iki galvos virsugalvio) ir viskas. daznai tai na ura darau ir plotis tinka tik netinka ilgis bet ji gi galima ir nuardyti
siulus naudoju tokius pat. o kaip skaiciuoju? nzn sita kepure gal mazoka ciut, kokiais dviem cm reiketu platesnes bet kol kita sukursiu bus gerai. siaip pamatuok apimti ir galvos auksti ( nuo ausies iki galvos virsugalvio) ir viskas. daznai tai na ura darau ir plotis tinka tik netinka ilgis bet ji gi galima ir nuardyti
Matosi, ir dar kaip matosi ta siule, o siuvu tai su siuvimo masina, neturiu kantrybes rankomis. Tik ta siule, na kur prie pirstu pade buna, darau su mezgimo masina, va tos tai neismato, kai nezinai, kad ji ten yra.
Riberio neturiu , bet gal kadanors...
O del kepuriu dydziu, tai uoj kiek vargau, kol atitaikiau, nes, kaip tik kitas siulas, taip kitas skaicius akiu. Nezinau kaip pas jus seimose su galvom , bet mano ir mano sesemecio galvos vienodos, nesiojame vienodo dydzio kepures.
QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 17, 08:26)
kaip kazkada sake mamkaa reik pasirodyt, jog negalvotumete jog tik klausineju ir nieko nedarau
QUOTE(mamkaa @ 2012 10 17, 12:16)
Nezinau kaip pas jus seimose su galvom , bet mano ir mano sesemecio galvos vienodos, nesiojame vienodo dydzio kepures.
taigi apimtys tai panasios tik galvos aukstis skirias. bet jau as palaidais gaurais tai dickio kepka tinka o jei uodegoj tai jau ne kas.....
o kazi imanoma rastuotas kojines megzti su riberiu kad nebutu siules nemoku tos sustros siules
[/quote]
Freke, man irgi idomu. Manau, kad neina, nes viršutinė adatinė megs raštą, o apatinė, tai tikrai ne. Ir nežinia, ar mezgant apvaliai išvis įmanoma megzti žakardą
O ta šustrą siūlę labai paprasta siūti, tik ilgokai užtrunka
[/quote]
Freke, man irgi idomu. Manau, kad neina, nes viršutinė adatinė megs raštą, o apatinė, tai tikrai ne. Ir nežinia, ar mezgant apvaliai išvis įmanoma megzti žakardą
O ta šustrą siūlę labai paprasta siūti, tik ilgokai užtrunka
Niu ka demonstruoju kepuriukus:
Modeliai nelabai nori pozuoti. Vyresnes mergytes kepuriukas jau gatavas, o mazeles, tai dar kvietko truksta ir raisteliu, nes kitaip kepure skirs toli toli
Merginos, kur vilniuje perkate siuliukus?
Modeliai nelabai nori pozuoti. Vyresnes mergytes kepuriukas jau gatavas, o mazeles, tai dar kvietko truksta ir raisteliu, nes kitaip kepure skirs toli toli
Merginos, kur vilniuje perkate siuliukus?
visai sauniai
tik dickes kepurei buciau priekiui daugiau palikus nes dabar ant akiu lipa ausys bet didesnes gerai.. maniskio tai mazutes bet ausis dengia ale reiks biski didesnes ir platesnes tik paveiksliukai liks tie patys
tik dickes kepurei buciau priekiui daugiau palikus nes dabar ant akiu lipa ausys bet didesnes gerai.. maniskio tai mazutes bet ausis dengia ale reiks biski didesnes ir platesnes tik paveiksliukai liks tie patys
QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 17, 19:04)
Niu ka demonstruoju kepuriukus:
Nežinau, ar jau buvo rodytas būdas kojinių mezgimo, kad reiktų kuo mažiau siūti http://www.youtube.c...p;v=1iosr7ZuYTA
QUOTE(Ristina @ 2012 10 18, 12:23)
Nežinau, ar jau buvo rodytas būdas kojinių mezgimo, kad reiktų kuo mažiau siūti http://www.youtube.c...p;v=1iosr7ZuYTA
Bet labai tokia forma negrazi kojiniu be siules megztu,ar cia tik man taip atrodo. o kaip jus mezgat su siule sone,tai ir pirstu susiaurinima mai ismezgat susiunat.nezinau net kaip paaiskinti .as numezgiau mazas pabandimui tai siule dariau virsuje nes ant pado spausti gali,bet negraziai gavosi susiuti.
QUOTE(karosimi @ 2012 10 18, 13:50)
Bet labai tokia forma negrazi kojiniu be siules megztu,ar cia tik man taip atrodo. o kaip jus mezgat su siule sone,tai ir pirstu susiaurinima mai ismezgat susiunat.nezinau net kaip paaiskinti .as numezgiau mazas pabandimui tai siule dariau virsuje nes ant pado spausti gali,bet negraziai gavosi susiuti.
As kai mezgiau tai siule dariau sone vienai kojiniai is vienos puses kitai is kitos tai uzsidejus siules gaunasi arba vidui arba isorej, man taip labiau patinka ir ne taip aiskiai matosi.
O siam filmukyje tai atnara labai trumpa tai gal delto atrodo negraziai, man atrodo jei darant 2geros 2blogos ir ilgesne atnara turetu graziai atrodyt. Mano masina viena adatine tai perrenku rankom darbelio yra bet verta pasistengti, nes kai dariau mazyliukui dviguba atnara kas antra aki praleista tai dar ta pacia diena uzsikabino kazkur ir istrauke siula teko ardyti
QUOTE(Freke @ 2012 10 17, 21:51)
dekui, aga sutinku jog keliom akim daugiau per viduri reikejo palikti, bet sake ir taip sunesio
QUOTE(Ristina @ 2012 10 18, 12:23)
man sis budas nelabai patiko, ne taip graziai gaunasi.