Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Freke @ 2012 10 17, 06:51)
tikrai nedaug, vakare pasversiu wink.gif nes dar liko nemazas gabaliukas

didelis aciu bus uz tai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

noriu pabandyti tuos merino gold, ciupinau as juos, svelnuciai atrode, gal ir maniskiams nekas. nezinau kiek man ju nusipirkti, kad uztektu kepurei salikui ir kojinems, tai del to ir klausiu kiek sumezget kepurei.
Buvau numezgusi kepure is siu siulu http://www.mezgyklel...-baby-wool.html, nenesiojo, sake, kad duria, tai ardziau ir mezgiau kojines.
Atsakyti
cia tik saliko puse kazkur na ilgesnio reik nes dabar neuzsivynioja gerai

https://lh4.googleus...84181353a_n.jpg

tai kepurei nepilnas matkelis ( like dar) o salikui reiktu 1.5-2 priklauso nuo storio ir ilgio.

sutvarke riberi assa.gif pasikabinau vakar siandien susitepti reik ir prisiminti kojines. bus kaledoms siemet kojiniu visiems ax.gif
Atsakyti
tai jei gerai jus supratau, tai galiu 3 matkelius drasiai pirkti, tai bus kepurei, salikui ir kojinem dar liks smile.gif

Bus thumbup.gif komplektelis. Prasideda snaigiuotas ir elniuotas kaledinis mezgimo sezonas. Ir as kaledoms dovanu megziu kojines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 17 spalio 2012 - 08:38
del kojiniu abejoju. bet kepure sita didesniems vaikams. maniskiui dickiui ji didele. ziurint kokio ugio vaikai.

gal 4. tada tikrai uzteks g.gif as daznai tai taip darau. pirma konkretus daiktai o kas lieka salikui. nes cia jei bus ilgesnis netrukdys ir jei trumpesnis netrukdys svarbu kad uzsiristu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 10 17, 07:25)
cia tik saliko puse kazkur na ilgesnio reik nes dabar neuzsivynioja gerai

https://lh4.googleus...84181353a_n.jpg

thumbup.gif komplektas, truksta kojiniu arba pirstiniu smile.gif
Atsakyti
truksta ir pabaigimo biggrin.gif bet pasibaigs tik kepure reik isardyti.... nes blogai apskaiciavau eiles ir uzsilenke negerai. reik ardyt ir is naujo megzti blush2.gif

o kazi imanoma rastuotas kojines megzti su riberiu kad nebutu siules g.gif nemoku tos sustros siules verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 17 spalio 2012 - 08:46
QUOTE(Freke @ 2012 10 17, 07:25)
bus kaledoms siemet kojiniu visiems ax.gif

uzkure mane Freke su tom kaledom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai ta proga internete uzmeciau aki i elnius ir snaiges smile.gif.
Elniu mezgimas http://www.google.co...8...280&bih=845
Atsakyti
man dar reik skaiciuoti kad i 24 akis tilptu.... va kur pliusas tu elektroniku verysad.gif kiek snaigiu graziu yra ir netelpa.... ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 10 17, 07:45)
truksta ir pabaigimo biggrin.gif bet pasibaigs tik kepure reik isardyti.... nes blogai apskaiciavau eiles ir uzsilenke negerai. reik ardyt ir is naujo megzti blush2.gif

o kazi imanoma rastuotas kojines megzti su riberiu kad nebutu siules g.gif nemoku tos sustros siules verysad.gif

kas cia per daiktas? kokia cia siule?
Atsakyti
Neužtaikau dydžių visai doh.gif Ta kepurė net man per didelė, nors matavau cm, į cm akių tiek, eilių tiek, Bet vaikui ryškiai per didelė. Kaip jūs matuojat, mesgant kepures? Nes jos turi apglusti galvą. Gal ištempiant mėginuką, ar kaip?

Mamka, teisingai rašė - betraukiant siūlas ir man nutrūko. Na bet jau viską išardžiau, reiks iš naujo brūžint. Ir dar dvigubą iki pat viršaus mezgat? Ar ne?

Kai jūs įmezgat tuos briedžius, snaiges - tokį pat siūlą naudojat? Ta prasme tos pačios firmos, storio? Gražios tos kepurės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balla: 17 spalio 2012 - 08:58
QUOTE(mamkaa @ 2012 10 17, 09:54)
kas cia per daiktas? kokia cia siule?

na pas tave kojines gi viena frontura megztos. ir susiutos taip kad nesimato siules. o as moku tik su riberiu megzti tada lieka susiuti tik atnara. kur 2x2 mezgu...... bet ten dar ir pagrybinu doh.gif

siulus naudoju tokius pat. o kaip skaiciuoju? nzn sita kepure gal mazoka ciut, kokiais dviem cm reiketu platesnes bet kol kita sukursiu bus gerai. siaip pamatuok apimti ir galvos auksti ( nuo ausies iki galvos virsugalvio) ir viskas. daznai tai na ura darau ir plotis tinka tik netinka ilgis bet ji gi galima ir nuardyti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 10 17, 09:52)
Tai ta proga internete uzmeciau aki i elnius ir snaiges smile.gif.
Elniu mezgimas http://www.google.co...8...280&bih=845

kokie grazus. Kadangi pazistu ti savo masiniuka, tai ten mezgant paveiksliukus viska rankiniu budu reikia, bandziau kelis pav, tai nu vis ka nors ne taip priveliu doh.gif pas jus gal kaip automatiskai darosi jie? net smalsu kaip graziai juos numezgate smile.gif

QUOTE(balla @ 2012 10 17, 09:54)
Neužtaikau dydžių visai  doh.gif  Ta kepurė net man per didelė, nors matavau cm, į cm akių tiek, eilių tiek, Bet vaikui  ryškiai per didelė. Kaip jūs matuojat, mesgant kepures? Nes jos turi apglusti galvą. Gal ištempiant mėginuką, ar kaip?

as irgi vis su dydziais nepataikau, pastebejau jog viskas priklauso nuo siulu. Kepure is antro karto gera, tik per ilga, bet nusprendem guziuka suristi. Siandien atvaziuos modelis, tai nufotkiniu ir jums pasirodysiu smile.gif kaip kazkada sake mamkaa reik pasirodyt, jog negalvotumete jog tik klausineju ir nieko nedarau blush2.gif
Atsakyti