Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(mamkaa @ 2012 10 13, 07:52)
Arba kai dar mezginys kabo ant masinos tiesiog per paskutines eiles akis perveriu siula, neuzbaiginedama mezginio, na palieku "atviras akis", ir nuemus nuo masinos mezgini sutraukiu. Anteruoju budu susitraukia graziau, bet jei per stipriai patrauksit, truks siulas ir pasileis akys.

Va antruoju būdu galvojau daryt, bet jau kai grįšiu.
Dėkui.

ANP - ?
Atsakyti
Mamka, ačiū už komplimentą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Balla, gal aš programikę minėjau g.gif nes aš ją naudoju pasiskaičiavimui, o šiaip pažiūrėk Darbejos nuorodoj mirksiukas.gif jei rusų kalbą supranti, o jei ne , tai galėčiau tą programikę atsiųst emailu ax.gif

Na ir dar vaizdų blush2.gif apdaila virbalais ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 10 13, 11:38)
Va antruoju būdu galvojau daryt, bet jau kai grįšiu.
Dėkui.

ANP - ?

Apatine
Nedarbine
Padetis
Atsakyti

QUOTE(L@imužė @ 2012 10 13, 09:48)
Na ir dar vaizdų  blush2.gif apdaila virbalais ...

Silta, paprasta ir labai grazu.

Osinkoje radau man patinkanti modeliuka, paprasta toki su masina numegzti, jei jau nesugebu nusimegzti megztuko, tai pavasariui megziu si
user posted image user posted image

megzta pagal sia schema user posted image
Atsakyti
L@imuze, koks grožis, pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Skersą megztinuką mezgiau iš plonytės moheros smile.gif
user posted image

o kepurę mezgu viršugalvį užbaigiant "trikampiais. T.y. visas akis tarkim, padalinu iš 6. Ir išmezgu pirmą dalį trikampiu, suimant kraštines akis iki kol lieka 1 akis. Siūlą ištraukiu, tuomet mezgu sekantį trikampį, mažinant vieną kraštinę, o kitą vis kabinant jau prie numegzto trikampio. Sunku surašyt žodžiais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2012 10 15, 12:02)
o kepurę mezgu viršugalvį užbaigiant "trikampiais. T.y. visas akis tarkim, padalinu iš 6. Ir išmezgu pirmą dalį trikampiu, suimant kraštines akis iki kol lieka 1 akis. Siūlą ištraukiu, tuomet mezgu sekantį trikampį, mažinant vieną kraštinę, o kitą vis kabinant jau prie numegzto trikampio. Sunku surašyt žodžiais  doh.gif  biggrin.gif

Sveikos, is manes ne kokia mezgeja, nes mezgu tik pagal filmukus-mokinuosi smile.gif bet jus panasiai papasakojot kaip berete mezgiau, tai gal kazkam patiks sis filmukas
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 10 15, 07:44)
Silta, paprasta ir labai grazu.

Osinkoje radau man patinkanti modeliuka, paprasta toki su masina numegzti, jei jau nesugebu nusimegzti megztuko, tai pavasariui megziu si
user posted image user posted image

megzta pagal sia schema user posted image

o kur cia schemoje kaklas kur rankos gal galite pazymeti ar tiesiog parasyti. schema labai idomi.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Ristina, o tai pagal ta schema reiktu ismegzti 2 tokias detales?
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2012 10 15, 18:33)
Ristina, o tai pagal ta schema reiktu ismegzti 2 tokias detales?

Taip, veidrodines detale. Tik aš nemezgiau kaklo aukštesnio. Šiaip galima ir vieną detalę megzt. Nereikės vienos siūlės siūti smile.gif
Atsakyti
kadangi vaikas isvadino pazaduke tai nori nenori siandien mezgiau jam kepure....

va ir rezultas. esme tinkamai parinktos detales tada nei kanda nei kutena smile.gif
merino pusvilne aprasymas jautienos lyg g.gif

http://sphotos-c.ak....615308983_n.jpg
Atsakyti