Ristina, puikus darbas
Gaila, kad temele tokia numirusi . Nejau niekas nebemezgate mezgimo masinomis, o gal mezgate tik cia nesirodote .
Kur visos ilindusios
pra, L@imužė, akirera, Olaiva, balla, Mamytė uogytė, darbeja, Freke, _Smilga_, Shura, Merisier, kristinkag, jautiena ir kitos (atsiprasau, jei kurios nepaminejau). Suprantu, kad buvo vasara, bet dabar pats tas laikas megzti siltesnius rubelius, pasigirkit savo darbeliais, merginos.
Mamkaa, šaunuolė, kad budini visas iš gilaus miego . Aš irgi nesuprantu, kur visos dingo, gal dar tik tepa mašinas po vasaros sąstingio. Aš mezgu vėl moherinę suknelę ir numezgus būtinai parodysiu, tik kad mažai laiko mezgimui, tik vakarai, o dar ir derlius ne visas sutvarkytas. Megzkit, merginos, ir girkitės .
Mezgu aš ištisai, bet kažkaip nesinoris vienai rodytis, o ir darbeliai kartojasi ir laiko aprašymams pritrūksta kam įdomu - viską gali rast mano paraše
O pamačius Mamytės uogytės, Akireros ir kitų gražius mezginius savi tokie visai paprasti atrodo
Paskutinis mano darbelis - megztukas vaikiškas iš vernito pusvilnės
O pamačius Mamytės uogytės, Akireros ir kitų gražius mezginius savi tokie visai paprasti atrodo
Paskutinis mano darbelis - megztukas vaikiškas iš vernito pusvilnės
tai va... vaikas paaugo padeti labai nori... vasara ne mezginiai rupejo dabar jau po biski rupi ale pagalbininkas atsirades tai svorius patampyt tai karietos eigoje pastovet nu zodziu darbai yra bet nedideli dazniausiai tai ardau mezgu ardau mezgu
riberi pagadinau, issiardziau nu ir gaina uz sudeliuka moketi 40lt.... vyras sako sutaisoma bet.... kol sutaisys ir pavasaris ateis nors viltis rusena tada kojines megsiu jei prisiminsiu kaip jas reik megzti
riberi pagadinau, issiardziau nu ir gaina uz sudeliuka moketi 40lt.... vyras sako sutaisoma bet.... kol sutaisys ir pavasaris ateis nors viltis rusena tada kojines megsiu jei prisiminsiu kaip jas reik megzti
Mamka, tau gerai - primezgus kepurių ir kojinių O mano vaiks dar be kepurės, šaliko, pirštinių... O megzt galiu, tik kai ji miega. Mezgu kepurę su ausim, darysiu dvigubą, ir nesiaurinsiu.
As ir mezgu - ir nemazai, o nesiroda nes nera laiko aprasymams rasyti
stai keletas-
ir moteriskas megztukas naujausiais, tik mano manekenas per kudas -
jis megztas riberiu anglisku sulpeliu, jei kas konkreciau nores, galesiu veliau aprasyti kas ir kaip
stai keletas-
ir moteriskas megztukas naujausiais, tik mano manekenas per kudas -
jis megztas riberiu anglisku sulpeliu, jei kas konkreciau nores, galesiu veliau aprasyti kas ir kaip
Vau, kaip faina, tema pajudėjo. Kiek merginos primezgusios ir tyliai tupi nesigirdamos. Laimužes megztinukas labai mielas , Darbėjos skraistė - , Shuros megztinukas labai mergaitiškai saldus , moteriškas megztinis irgi gražus, tvarkingas. O ten už megztinio labai graži portjera, ką ji skiria?
Ačiū už pagyrimus
Shuros darbelius FB jau mačiau - labai tas paskutinis megztukas patiko - mielai tokį priglausčiau
Darbejos skraistė irgi geistina
Ristinos užmestukas irgi nerealus, o dar žinant, kad tik nesenai mašiną turi, tai išvis šaunuolė
Dar mačiau kepuryčių ir kojinių Mamkos primegztų
Freke, nereikėjo šįkart vyro klausyt - pirkt iškart tą dalį, jau būtum ir atidirbus už ją
Na dar vieną iš tokių mandresnių parodysiu, nes dauguma mano tai tokie iš paprastųjų serijos
Megzta iš moheros su šilku.
Akirera, o kaip tau kiauraraščiai iš moheros mezgasi pamėginau šaliką , tai sakiau kažin ar daugiau kada benorėsiu megzt
Va šis "nelaimėlis" kur man nemažai kantrybės kainavo
Shuros darbelius FB jau mačiau - labai tas paskutinis megztukas patiko - mielai tokį priglausčiau
Darbejos skraistė irgi geistina
Ristinos užmestukas irgi nerealus, o dar žinant, kad tik nesenai mašiną turi, tai išvis šaunuolė
Dar mačiau kepuryčių ir kojinių Mamkos primegztų
Freke, nereikėjo šįkart vyro klausyt - pirkt iškart tą dalį, jau būtum ir atidirbus už ją
Na dar vieną iš tokių mandresnių parodysiu, nes dauguma mano tai tokie iš paprastųjų serijos
Megzta iš moheros su šilku.
Akirera, o kaip tau kiauraraščiai iš moheros mezgasi pamėginau šaliką , tai sakiau kažin ar daugiau kada benorėsiu megzt
Va šis "nelaimėlis" kur man nemažai kantrybės kainavo
Mamkaa, gal kartais turit aprašymą, kaip mezgamos kepurės su ausim Labai norėčiau vaikams pamėginti numegzti, bet niekaip nesurišu, kaip tas ausis išformuoti (jei gerai suprantu, jos kaip ir dvigubos gaunas)
QUOTE(akirera @ 2012 10 11, 16:34)
cia matavimosi kabinos uzuolaida
Laimuze - o kas ne taip su kiaurarasciais mocheriniais?
gal kas turit kokiu video pamoku - kaip teisingai dirbti su riberiu, kai reikia daryti islaidymus - rankoviu ir kaklo, is instrukcijos nelabai suprantu