Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Ristina, puikus darbas thumbup.gif

Gaila, kad temele tokia numirusi verysad.gif verysad.gif verysad.gif . Nejau niekas nebemezgate mezgimo masinomis, o gal mezgate tik cia nesirodote g.gif g.gif g.gif .

Kur visos ilindusios g.gif
pra, L@imužė, akirera, Olaiva, balla, Mamytė uogytė, darbeja, Freke, _Smilga_, Shura, Merisier, kristinkag, jautiena ir kitos (atsiprasau, jei kurios nepaminejau). Suprantu, kad buvo vasara, bet dabar pats tas laikas megzti siltesnius rubelius, pasigirkit savo darbeliais, merginos.
Atsakyti
Mamkaa, šaunuolė, kad budini visas iš gilaus miego thumbup.gif . Aš irgi nesuprantu, kur visos dingo, gal dar tik tepa mašinas po vasaros sąstingio. Aš mezgu vėl moherinę suknelę ir numezgus būtinai parodysiu, tik kad mažai laiko mezgimui, tik vakarai, o dar ir derlius ne visas sutvarkytas. Megzkit, merginos, ir girkitės drinks_cheers.gif .
Atsakyti
As galiu pasakyti is savo patirties, kad dauguma zmoniu praso, kad niekam nerodyti ju uzsakytu mezginiu, nori tureti vienetini dalyka! Pas mane tokiu nemazai yra
Atsakyti
Mezgu aš ištisai, bet kažkaip nesinoris vienai rodytis, o ir darbeliai kartojasi ax.gif ir laiko aprašymams pritrūksta blush2.gif kam įdomu - viską gali rast mano paraše

O pamačius Mamytės uogytės, Akireros ir kitų gražius mezginius savi tokie visai paprasti atrodo biggrin.gif

Paskutinis mano darbelis - megztukas vaikiškas iš vernito pusvilnės bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
tai va... vaikas paaugo padeti labai nori... vasara ne mezginiai rupejo smile.gif dabar jau po biski rupi ale pagalbininkas atsirades doh.gif tai svorius patampyt tai karietos eigoje pastovet doh.gif nu zodziu darbai yra bet nedideli dazniausiai tai ardau mezgu ardau mezgu

riberi pagadinau, issiardziau nu ir gaina uz sudeliuka moketi 40lt.... vyras sako sutaisoma bet.... kol sutaisys ir pavasaris ateis lotuliukas.gif nors viltis rusena biggrin.gif tada kojines megsiu ax.gif jei prisiminsiu kaip jas reik megzti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamka, tau gerai - primezgus kepurių ir kojinių smile.gif O mano vaiks dar be kepurės, šaliko, pirštinių... O megzt galiu, tik kai ji miega. Mezgu kepurę su ausim, darysiu dvigubą, ir nesiaurinsiu.

Atsakyti
Ačiū Mamkai, kad ždinat iš miego būsenos.
Laimuže, kaip visada 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Labai gražūs elniukai.

Ką gi įmesiu vieną skraistę. Orai tikrai šąla. Pusvilnė, du stačiakampiai 60x40, kutų ilgis 10 cm
user posted image
Atsakyti
As ir mezgu - ir nemazai, o nesiroda nes nera laiko aprasymams rasyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif

stai keletas-

user posted imageuser posted image

ir moteriskas megztukas naujausiais, tik mano manekenas per kudas -

user posted image
user posted image

jis megztas riberiu anglisku sulpeliu, jei kas konkreciau nores, galesiu veliau aprasyti kas ir kaip
Atsakyti
Vau, kaip faina, tema pajudėjo. Kiek merginos primezgusios ir tyliai tupi nesigirdamos. Laimužes megztinukas labai mielas 4u.gif , Darbėjos skraistė - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , Shuros megztinukas labai mergaitiškai saldus thumbup.gif , moteriškas megztinis irgi gražus, tvarkingas. O ten už megztinio labai graži portjera, ką ji skiria?
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif

Shuros darbelius FB jau mačiau - labai tas paskutinis megztukas patiko - mielai tokį priglausčiau thumbup.gif thumbup.gif

Darbejos skraistė irgi geistina thumbup.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Ristinos užmestukas irgi nerealus, o dar žinant, kad tik nesenai mašiną turi, tai išvis šaunuolė thumbup.gif

Dar mačiau kepuryčių ir kojinių Mamkos primegztų thumbup.gif thumbup.gif

Freke, nereikėjo šįkart vyro klausyt - pirkt iškart tą dalį, jau būtum ir atidirbus už ją mirksiukas.gif

Na dar vieną iš tokių mandresnių parodysiu, nes dauguma mano tai tokie iš paprastųjų serijos ax.gif

user posted image
Megzta iš moheros su šilku.

Akirera, o kaip tau kiauraraščiai iš moheros mezgasi g.gif pamėginau šaliką , tai sakiau kažin ar daugiau kada benorėsiu megzt doh.gif
Va šis "nelaimėlis" kur man nemažai kantrybės kainavo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Mamkaa, gal kartais turit aprašymą, kaip mezgamos kepurės su ausim ax.gif Labai norėčiau vaikams pamėginti numegzti, bet niekaip nesurišu, kaip tas ausis išformuoti (jei gerai suprantu, jos kaip ir dvigubos gaunas) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 10 11, 16:34)
O ten už megztinio labai graži portjera, ką ji skiria?

cia matavimosi kabinos uzuolaida mirksiukas.gif

Laimuze - o kas ne taip su kiaurarasciais mocheriniais?

gal kas turit kokiu video pamoku - kaip teisingai dirbti su riberiu, kai reikia daryti islaidymus - rankoviu ir kaklo, is instrukcijos nelabai suprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shura: 11 spalio 2012 - 20:31