Akireros suknelė iš kojų verčia - laabai graži O po apačia ką vilkai?
Mamka, o kepures tu į pabaigą nesiaurini, siūlą sutrauki ir viskas?
Man ir prie kojinių reik prisėst. Aš net su virbalais jų megzt nemoku, tiesa sakant niekada nebandžiau
Aš pasirodysiu su mažiuku megztuku, 9,5 mėn mergytei.
Atnarėlę bandžiau primegzt, bet totali nesamonė gavos, tai pagalvojau, kad greičiau bus prisiūti Ir tai su klaidom gavos..
Balla, labai aciu . Po apačia rengiausi paprastą juodą suknele ant sleikyciu. Galima rengtis bet ka, netgi paprasciausia apatinuka. Labai mielas megztukėlis, kokie siulai? O atnarele atskirai numezgei is tu paciu siulu?
100 % vilna, bet labai plonas siūlas. Atnarėlę bandžiau megzt iš tų pačių siūlų, kartu uždėjus ir megztuką (kol surinkau akis), bet kažkaip man nesigavo, labai negražiai buvo. Atnarėlė tai čia ta kur susegimas yra. Pirmiausia turbūt reik nusimegzt ją atsikrai, o po to prisiūti, taip?
Iš tų pačių siūliukų bandžiau ir kiauraraštį megzt, bet kažko labai siūlas trūkinėjo, įtempimas 5 nustatytas buvo, neturėjo būt per didelis. Ar čia siūlas kaltas (būtent su Lace) ar čia aš kažką ne taip darau..?
Iš tų pačių siūliukų bandžiau ir kiauraraštį megzt, bet kažko labai siūlas trūkinėjo, įtempimas 5 nustatytas buvo, neturėjo būt per didelis. Ar čia siūlas kaltas (būtent su Lace) ar čia aš kažką ne taip darau..?
Gal reikejo megzti ne is vieno siuliuko, bent is dvieju. Turbut siulas trukinejo del plonumo arba del per dideliu svoriu, nes Lace karieta kilnoja adatas ir siulas neatlaiko. As esu mezgusi is 3 ir 2 siulu, tai viskas ok.
O atnarele graziausiai atrodytu atskirai numegzta ir prikitliuota. Galima kitliuoti ir ant mezgimo masinos.
O atnarele graziausiai atrodytu atskirai numegzta ir prikitliuota. Galima kitliuoti ir ant mezgimo masinos.
Vakar mezgiau kojine pagal filmukus. Niu ir ka super, tik viena beda per daug akiu ir tokia gigantiska gavosi. Siandien kartosim dubli 2
QUOTE(balla @ 2012 10 01, 12:07)
Mamka, o kepures tu į pabaigą nesiaurini, siūlą sutrauki ir viskas?
Man ir prie kojinių reik prisėst. Aš net su virbalais jų megzt nemoku, tiesa sakant niekada nebandžiau
Aš pasirodysiu su mažiuku megztuku, 9,5 mėn mergytei.
Tikrai taip, megzdama kepures nieko nesiaurinu, sutraukiu, pritaisau bumbula ir viskas.
Megztukas
QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 02, 08:42)
Vakar mezgiau kojine pagal filmukus. Niu ir ka super, tik viena beda per daug akiu ir tokia gigantiska gavosi. Siandien kartosim dubli 2
Niu dziugiu, kad gavosi. Lauksim pasirodant. O del dydziu, tai as ankstesneje temoje buvau ikelusi kojine su visu aprasymu, na akiu ir eiliu skaiciumi. Nes man irgi ispradziu gavosi dideles, po to mazos, tai kol atsitaikiau dydzius.
QUOTE(mamkaa @ 2011 12 08, 08:32)
o sios storesnes, kas per siulas nezinau, nuo seniai turiu toks plonytis svelnus, bet siltas
Viskas megzta su neva5, dejau 4 siulus. Kojines 70 akiu, atnara 4 tankumu 50 eiliu, o po to uzlenkta, gavosi dviguba atnara, toliau 5 tankumu 44 eiles iki kulno, kulnas is 35 akiu, mazinta iki 12 akiu ir vel didinta, peda 66 eiles, tada daryti pirstai is 35 akiu mazinant iki 10 akiu. Kojine su siule vidineje puseje, susiuvu su siuvimo masina, man taip graziau gaunasi, nei rankiniu budu susiuta. Kojines vyriskos 43 dydziui.
Vyriska kepure, 140 akiu, atnara megzta dviguba (40eiliu, o po to uzlenkta), toliau numegzta tiek kiek reikia ilgio ir uzbaigta virbalais, sumezgant po dvi akis. Viskas megzta 5 tankumu. susiuta nugaroje su masina.
Viskas megzta su neva5, dejau 4 siulus. Kojines 70 akiu, atnara 4 tankumu 50 eiliu, o po to uzlenkta, gavosi dviguba atnara, toliau 5 tankumu 44 eiles iki kulno, kulnas is 35 akiu, mazinta iki 12 akiu ir vel didinta, peda 66 eiles, tada daryti pirstai is 35 akiu mazinant iki 10 akiu. Kojine su siule vidineje puseje, susiuvu su siuvimo masina, man taip graziau gaunasi, nei rankiniu budu susiuta. Kojines vyriskos 43 dydziui.
Vyriska kepure, 140 akiu, atnara megzta dviguba (40eiliu, o po to uzlenkta), toliau numegzta tiek kiek reikia ilgio ir uzbaigta virbalais, sumezgant po dvi akis. Viskas megzta 5 tankumu. susiuta nugaroje su masina.
Daivuliau, su mini aprasymu, gal kiek pagelbes.
Sau kai mezgu kojines tai dedu 60 akiu, mano dydis 40-41.
o cia siaip nebloga nuoroda
QUOTE(Baterflay @ 2012 01 16, 11:06)
Radau kaip nusimegzti kojines kelnias, kaip tik atsalo oras, gal kas susidomesit
http://www.youtube.c...p;v=ydCe6MTILN0
http://www.youtube.c...p;v=ydCe6MTILN0
sveikos, nezinau kur galeciau paklausti, tai paklausiu cia, gal kas padesit...ar verta pirkti toki mezgimo maluneli smulkiems darbams? tai yra pvz saliko mezgimui...nesiruosiu jokiu drabuziu megsti, bet labai ikyru man megsti salikus rankomis, darbo daug o naudos...., cia butu greitesnis variantas...ar esate kas nors bandes?
sveikos merginos,
as taip pat mokausi megzti su masina.
turiu Toyota KS858 su antra adatine KR506.
gal kas turite tokia masina? reikia pagalbos...
uzsidejau antra adatine, bet kazkodel lanksto adatu liezuvelius, bet ne visu, o tik keliu. aisku, tu sulankstytu po to neismezga..
nezinau, ka blogai darau:( ?
gal kuri susidurete su tokia problema?
prasau padeti, nes negaliu toliau mokintis:(
as taip pat mokausi megzti su masina.
turiu Toyota KS858 su antra adatine KR506.
gal kas turite tokia masina? reikia pagalbos...
uzsidejau antra adatine, bet kazkodel lanksto adatu liezuvelius, bet ne visu, o tik keliu. aisku, tu sulankstytu po to neismezga..
nezinau, ka blogai darau:( ?
gal kuri susidurete su tokia problema?
prasau padeti, nes negaliu toliau mokintis:(
Šis tas megzto mašina
Ristina, labai gražus mezginys . Kiauraraštis rankomis megztas ar mašina?
QUOTE(akirera @ 2012 10 04, 14:44)
Kiauraraštis rankomis megztas ar mašina?
Ačiū
rankom kiauraraštis visa kita - mašina