Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2012 09 20, 21:27)
kas tris eiles as kilojau. ir nieko tikrai nepersukinejau, tik vis adatas i prieki stumiau, visgi greiciau jas perstumt negu sinker plate'a sukiot. dar niuansas vienas yra: kokiu kampu pagrindine adatine stovi. pas mane pats stalvirsis pasikelia i virsu + dar masina pakelta piestu, tai akiu kritimai nuo adatu ant pagrindines adatines labai reti.

pas mane irgi piestu stovi biggrin.gif
na man kas 3 nelabai,nebent kas dvi eiles arba kas 4,nes darau 2 spalvu,dryzuoto noriu,tai dar + siulu kaitaliojimas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 09 21, 07:47)
pas mane irgi piestu stovi biggrin.gif
na man kas 3 nelabai,nebent kas dvi eiles arba kas 4,nes darau 2 spalvu,dryzuoto noriu,tai dar + siulu kaitaliojimas bus biggrin.gif

o man vat klausimas - kai mezgate visokius dryzuotus mezginukus kur paskui tuos siulu galiukus dedat? ar taip ir kaisinejat kiekviena rankytemis? nes man tai pas nesmagiausias darbas koks tik galetu buti blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2012 09 21, 13:44)
o man vat klausimas - kai mezgate visokius dryzuotus mezginukus kur paskui tuos siulu galiukus dedat? ar taip ir kaisinejat kiekviena rankytemis? nes man tai pas nesmagiausias darbas koks tik galetu buti  blush2.gif ...

as ju nenukerpu kas dvi eiles schmoll.gif paskui apmezginejant baktusa jie kas 2 eiles jei prasitempia,tai graziai pasislepia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 09 22, 00:57)
as ju nenukerpu kas dvi eiles  schmoll.gif paskui apmezginejant baktusa jie kas 2 eiles jei prasitempia,tai graziai pasislepia wink.gif

o tai kur tas nenukirptas siulas pasideda, kai mezgat kitos spalvos tas 2 eiles? jis netrukdo?? nesu bandziusi reiktu ismeginti...
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2012 09 22, 08:32)
o tai kur tas nenukirptas siulas pasideda, kai mezgat kitos spalvos tas 2 eiles? jis netrukdo?? nesu bandziusi reiktu ismeginti...

jis neilgas,jei kas 2 eiles,prasitempia krastelyje ir tiek wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, švenčiau savo jubiliejų. Jam nusimezgiau suknelę. Aišku, ant manekenės gražiau atrodo, nes ji lieknesnė

user posted image

user posted image

Mezgiau iš itališkos moheros. Viršus rankomis + mašina, apačia su mašina. Sijoninė dalis iš 6 dalių.
Atsakyti
[quote=akirera,2012 09 27, 10:10]
Sveikos merginos, švenčiau savo jubiliejų. Jam nusimezgiau suknelę. Aišku, ant manekenės gražiau atrodo, nes ji lieknesnė

Wauuuuu!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Čia smūgis miegančiom mezgėjom biggrin.gif
Koks storis tos itališkos mocheros. Ji storesnė už Kid mocherą?
Atsakyti
Ačiū, Darbeja 4u.gif Ne, ji labai plona, tik tokia spalva sviesi storina siūlą. Kai rankom mezgiau, tai vos sugaudžiau siūlą, jau atpratusi narpulinti rankom ir taip atrodo ilgai mezgasi biggrin.gif
Galiu iš arčiau parodyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 27 rugsėjo 2012 - 10:56
Akirera - suknute nuostabi 4u.gif
gal galetum paaiskinti kaip sijona megzti su masina? ir kaip sujungti paskui tas 6 dalis??? aciu 4u.gif
Atsakyti
nuostabus darbas 4u.gif . man irgi idomu kaip sujungete kad nesimatytu. bent jau foto nesimato vietu kuriose buvo jungta 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už įvertinimą wub.gif
Pirmiausia nusimezgu 6 vienodas trapecijos formos palas norimo ilgio ir pločio (nuo to priklauso sijono išplatėjimas). Paskui sujungiu jas rankomis vadinamąja paslėpta siūle. Nuotraukoj gal nesimato, bet šiaip jungimo linija realiai matoma, tik ji yra dekoratyvi ir graži. Ypatingai reikia sutaikyti raštą tarp detalių.
Atsakyti
akirera: labai labai grazu! man irgi kirba mintis kazka tokio nusinarpliot. o blizgiukus imezginejai ar prisiuvai?
Atsakyti