QUOTE(jautiena @ 2012 09 20, 11:00)
as galvoju, kad Olaiva cia turi omeny 'sinker plate', ta metalini pribumbasa sukama is priekio ant adatines. nebutina jo persukinet, bet riberio sinker plate nespaudzia mezginio prie adatines, todel naudojant ji gali mesti akis ir mezginys gali gautis nelygus.
as kartais numezgu viena kita eile tik ant pagrindines adatines su riberio sinker plate, bet visada pries megzdama eile isstumiu adatas i virsutine pozicija.
Papildyta:
smagu, kad temele atsigaudineja po vasaros ir nauji saunus darbeliai rodosi. as jau po truputi mezgineju. planu milijonas, bet laiko, o kartais ir ikvepimo vis dar truksta.
taip,sinker plate,issitraukiau savo masiniuko instrukcijos knyga,pasitikslinau
man kokias 600 eiliu reikia megzti 6 ant pagr adatines ir 6 ant ribelio,tai jauciu nepersukinejant ju nelabai iseis...
Papildyta:
QUOTE(linaslinelis @ 2012 09 20, 10:30)
Nežinau koks pas jus mašiniukas?
Kiek pamenu mezgant kojines, kai siūlas eina aplinkui - pirmiau mezga ant adatinės, po to ant riberio, tai yra galimybė, taip išmezgame kulną, tada tik reikia instrukcija paskaityti, kokius parametrus ant mašinos perjungt reikia, perjungiame iš U režimo į normalų lygtais (uf seniai mezgiau, pas mane brolis).
as baktusa mezgu,ne kojines
kojines mezgant po viena eile dar su tuo karietos riberiniu sinker plate pravaziuoju,bet daugiau eiliu jau nebe,kyla viskas i dausas
pas mane broliukas 940