Jolkuce liuksum
Aš su mango dabar 10 diena ir negaliu žiūrėt į savo nagus - taip nuaugę... reiks turbūt savaitgalį padirbėt... niekaip aš tų 2 savaičių neišvaikštau
Dar ateinu pasiguost ir gal kokių komentarų sulaukt... anksčiau rašiau, kad sunkiai valėsi lakas, tada nusipirkau HG valiklį - kaip ir pusė bėdos (ne visai į košelę pavirto, bet kentėt galima) o vakar atėjo viena mergaitė pas mane pasidaryt, nu tai galvojau visą naktį mes darbuosimės... pašiaušiau laką, uždėjau vatytę, foliją - 15 min., nuimu foliją, o ten - nič nieko, jokio poveikio. nu ką, vėl su blokeliu, vėl valiklio, ir vis tiek nieko. Vieno nagiuko per viduriuką kažkur pasilupo - 1 mm skersmens, tai žiūriu, kaip duobele atrodo. Gal ten jai gelis koks buvo teptas nieko nesuprantu... Tai galiausiai viska su blokeliu nuslifavau. Nagučiai, aišku, kaip popierius (nors ji sakė, kad ir šiaip jos tokie nagai), bet neturėjau kito pasirinkimo. Klausiau, kokias priemones naudojo, tai sakė lyg ir HG. Kur čia buvo problema? Ar galibūt, kad buvo storiau pagrindas užteptas?
[quote=Jolkuce,2012 05 24, 19:04]
Cia mano abyss
Hei Jolkuce, galvociau ne tavo darbas jei nebutu taip dailiai padarytas, tu gi visada kitokia forma darai:) Labai viskas grazu, pritariu anksciau issakytai nuomonei, kad tu, kad ir nelabai grazia spalva visada grazia padarai:)
As ir nemegeja melynu, bet gal jau apsigalvoju po truputi i sita nuotrauka paziurejus:)
Papildyta:
Merginos, kazkas minejot, kad uzsisaket Juliet spalva is ibd just gel polish, gal galit pasidalint ispudziu? Ar ji tiktu prancuzui? Atrodo tokia labai svelni ruzava, idomu ar skaidri ji?
Cia mano abyss
Hei Jolkuce, galvociau ne tavo darbas jei nebutu taip dailiai padarytas, tu gi visada kitokia forma darai:) Labai viskas grazu, pritariu anksciau issakytai nuomonei, kad tu, kad ir nelabai grazia spalva visada grazia padarai:)
As ir nemegeja melynu, bet gal jau apsigalvoju po truputi i sita nuotrauka paziurejus:)
Papildyta:
Merginos, kazkas minejot, kad uzsisaket Juliet spalva is ibd just gel polish, gal galit pasidalint ispudziu? Ar ji tiktu prancuzui? Atrodo tokia labai svelni ruzava, idomu ar skaidri ji?
QUOTE(Emsija @ 2012 05 25, 09:06)
Aciukas , na as dar savo Juliet dar tik laukiu, irgi tikiuos, kad tiks prancuzui
O siandiena keiksnojau passion, nu taip plonai jau tepiau alia vistiek susigerbiniavo keli pirstai imu nebemegt as tu harmony Jauciu istikimybe vel bus IBD kaip ir pacioje ju atsiradimo stadijoje Kakzaip anie taip negerbiniuoja man, HG kur kas dazniau pasitaiko pastebejau
Pagaliau nusiėmiau savo CND bandymą. Žodžiu, kaip reklamoj nesigavo Pavirto lakas į košelę, kurią teko nugramdyti (lengvai, tiesa pasakius) O kas juokingiausia, geriausiai nusiėmė nagas, kurį pabandymui buvau su HG nutepus (CND bazė su topu, tik spalva HG) - atsiknojo visas lakas, tik perbraukiau lazdele ir vsio
Na, reikia antro pabandymo, kad suprasčiau, patinka šiaip ar patinka labai nes susitaupo laiko, kai nereikia nago šiaušti, bazės laikyti ir nuiminėjant šiaušti topo.
Ir parėjo į Lietuvą mano užsakytos CND spalvytės - dark lava, rose bud ir iced coral. Belieka iš eby purple purple užsisakyti ir laimės bus pilnos kelnės
ai, dar vakar iš beautyland užsisakinėjau IBD spalvytę, gavosi tik 25,40 Lt
P.s. : čia yra paletės su HG, IBD, CND spalvomis
http://forum.pursebl...ons-735729.html
Nu aš šiandien plačiai Gal kas bandėte Nobility lakus? Radau super spalvą - Queen Fierce, reiks, jaučiu, aklai imti
Na, reikia antro pabandymo, kad suprasčiau, patinka šiaip ar patinka labai nes susitaupo laiko, kai nereikia nago šiaušti, bazės laikyti ir nuiminėjant šiaušti topo.
Ir parėjo į Lietuvą mano užsakytos CND spalvytės - dark lava, rose bud ir iced coral. Belieka iš eby purple purple užsisakyti ir laimės bus pilnos kelnės
ai, dar vakar iš beautyland užsisakinėjau IBD spalvytę, gavosi tik 25,40 Lt
P.s. : čia yra paletės su HG, IBD, CND spalvomis
http://forum.pursebl...ons-735729.html
Nu aš šiandien plačiai Gal kas bandėte Nobility lakus? Radau super spalvą - Queen Fierce, reiks, jaučiu, aklai imti
Gal jau kas isbande siuos lakus?
http://www.nailxpres...;product_id=827
http://www.nailxpres...;product_id=827
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 25, 10:18)
Aciukas , na as dar savo Juliet dar tik laukiu, irgi tikiuos, kad tiks prancuzui
nu as dviem eilem nusilakavus, tai 3 kaip nereikia, nemanau, kad tiks prancuzui
vis del to uzsisakiau IBD Slate spalvyte, tikiuosi patiks...
Merginos gal kas norite prisijungti prie www.nailxpresssupply.com uzsakymo... nusiunciau tarpininkei lauretai uzsakyma, bet sake dar nemazai truksta
Merginos gal kas norite prisijungti prie www.nailxpresssupply.com uzsakymo... nusiunciau tarpininkei lauretai uzsakyma, bet sake dar nemazai truksta
siandien antra kart lakavau su IBD spalvyte, nu patinka ju tepimasi man... kazkaip net labiau patinka nei HG. o kaip ju baze ir topas?
Klausykit, tos kurios buvot seminare UV laku dailes Nagavitoj, tai dave kazkoki popieriu tipo sertifikata , diploma..ar ten tik siaip papiesimas buvo uz pinigus?
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 27, 21:06)
Klausykit, tos kurios buvot seminare UV laku dailes Nagavitoj, tai dave kazkoki popieriu tipo sertifikata , diploma..ar ten tik siaip papiesimas buvo uz pinigus?
Davė bet jis man neatsipirko dar ne trupucio pas mane klientes isvis dailės nepripažįsta