Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos gal kas naudojates tokiu stampu http://www.pagauknuo...mp;utm_term=548
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 22, 20:51)
na va , dziaugiuos savo nauja IBD "Abyss" spalva, sake draugaite be blizgio-alia klydo hihihi.gif  Sodri, gerai pigmentuota thumbup.gif

o ar labai panaši į HG Caution? ax.gif kaip tik ieškau ko nors tokio super truper mėlyno vasarai, nes visi žurnalai tik ir trimituoja, kad vasaros topas - mėlyna, žalia, mėtų ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 05 23, 10:51)
o ar labai panaši į HG Caution?  ax.gif kaip tik ieškau ko nors tokio super truper mėlyno vasarai, nes visi žurnalai tik ir trimituoja, kad vasaros topas - mėlyna, žalia, mėtų ir t.t.  lotuliukas.gif

Zinok neturiu as coution ir nemacius gyvai-tai negaliu palygint ax.gif
Atsakyti
Na, prisiduodu po eksperimento su CND produktais - bazė, spalva ir topas. ax.gif Esu maloniai nustebinta - šiandien dvi savaitės ir viena diena, laiko puikiai 4u.gif Galai apsitrynė, bet dalis ir mano kaltės - lakavausi labai labai trumpus nagus, tad galiukas apgaubtas buvo bele kaip ax.gif Bet niekur neapsilaupė, buvau nuskėlus spalvos kamputį - su HG būčiau dildžius, kad nesiluptų, čia patingėjau ir vis tiek - laiko puikiai, pats apsišlifavo tongue.gif Paskutines dienas iš vis kankinau nagus - ploviau, skalbiau be pirštinių. Šiandien, jei turėsiu laiko ir netingėsiu, nusiimsiu - jei ir čia bus kaip reklamoj - viens du ir nusivalo, tada garbės žodis - pereinu prie CND bazės ir topo. thumbup.gif

Beja, kaip minėjau, vieną nagą lakavau su HG spalva - laikymas puikus biggrin.gif Žiūrėsim kaip su nuėmimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 05 23, 16:42)
Na, prisiduodu po eksperimento su CND produktais - bazė, spalva ir topas. ax.gif  Esu maloniai nustebinta - šiandien dvi savaitės ir viena diena, laiko puikiai  4u.gif  Galai apsitrynė, bet dalis ir mano kaltės - lakavausi labai labai trumpus nagus, tad galiukas apgaubtas buvo bele kaip  ax.gif Bet niekur neapsilaupė, buvau nuskėlus spalvos kamputį - su HG būčiau dildžius, kad nesiluptų, čia patingėjau ir vis tiek - laiko puikiai, pats apsišlifavo  tongue.gif Paskutines dienas iš vis kankinau nagus - ploviau, skalbiau be pirštinių. Šiandien, jei turėsiu laiko ir netingėsiu, nusiimsiu - jei ir čia bus kaip reklamoj - viens du ir nusivalo, tada garbės žodis - pereinu prie CND bazės ir topo.  thumbup.gif

Beja, kaip minėjau, vieną nagą lakavau su HG spalva - laikymas puikus  biggrin.gif  Žiūrėsim kaip su nuėmimu ax.gif

O as teatvaiksciojau tik 1 savaite su kapeikom-tai asmenishkai nelabai mane suzavejo nesiausimas ir ta ju baze, zinoma nagai skirias ir t.t Tai jeigu sau namams-tai liuks, bet jeigu buciau klientas-tai rinkciaus savo nagams geriau HG su blokelio siausimu ir spakainai 3 -4 savaites isvaiksciociau:)reiks dabar ant ju bazes pasibandyti kt firmos spalvas pvz ibd si karta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 gegužės 2012 - 15:47
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 23, 16:46)
O as teatvaiksciojau tik 1 savaite su kapeikom-tai asmenishkai nelabai mane suzavejo nesiausimas ir ta ju baze, zinoma nagai skirias ir t.t Tai jeigu sau namams-tai liuks, bet jeigu buciau klientas-tai rinkciaus savo nagams geriau HG su blokelio siausimu ir spakainai 3 -4 savaites isvaiksciociau:)reiks dabar ant ju bazes pasibandyti kt firmos spalvas pvz ibd si karta rolleyes.gif

Na, aš noriu turėti alternatyvą toms, kurios zirzia, kai nagus šiaušiu ax.gif ir verkia, kad po vieno nulakavimo nagai susilpnėjo doh.gif Be to, dauguma ateina persilakuoti kas dvi - dvi su puse savaitės, nes nuauga. O toms, kurioms mirtinai reikia trijų - keturių, pasiliksiu HG bazę / topą.

Bet sau, tai turbūt pereisiu prie CND. ax.gif

ir dar laukiu nesulaukiu šios spalvos :

http://beautopia.ons...Purple-20046348

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freza80: 23 gegužės 2012 - 16:13
QUOTE(freza80 @ 2012 05 23, 17:13)

ir dar laukiu nesulaukiu šios spalvos :

http://beautopia.ons...Purple-20046348

wub.gif

g.gif Nu tokia interesna spalvyte ax.gif As jau nebezinau ka uzsisakinet, nieko naujo, viskas 100kart perziureta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 23, 17:39)
As jau nebezinau ka uzsisakinet, nieko naujo, viskas 100kart perziureta biggrin.gif

Man antrodo tik rudeniop naujienu paduos... blush2.gif
Atsakyti
Laba,

o as nusilakavau IBD cosmic red, tai identiska HG good gossip 01363 spalvai.
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 05 23, 20:39)
Laba,

o as nusilakavau IBD cosmic red, tai identiska HG good gossip 01363 spalvai.

Nu kad ne identiska biggrin.gif IBD daug intensyvesne ir jos dvieju sluoksniu pilnai uztenka graziai padengt naga, ko nepadarai su Good gossip. Ir spalva IBD yra ryskesne raudona, o Harmony tokia daugiau tamsi aviete... ir dar IBD blizgutis esantis spalvoj yra smulkesnis. Man asmeniskai IBD cosmic yra zyymiai grazesne wub.gif ir zyymiai patogesne lakavimui, bet jei ja maisyt su kita spalva ka padarydavau su Gossipu, tai IBD siam atvejui nelabai tinka, nes ji daugiau pigmentuota ir nesigauna tokio efekto kaip kad pvz Gossip uzlakuot ant juodos ar tamsiai melynos...
Atsakyti
Sveikos, permeciau temute bet vistiek turiu kvaila klausima..
doh.gif
kokio galingumo lempos reikia geliniam lakavimui? ar pakanka 9w?
Atsakyti
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2012 05 24, 14:35)
Sveikos, permeciau temute bet vistiek turiu kvaila klausima..
doh.gif
kokio galingumo lempos reikia geliniam lakavimui? ar pakanka 9w?

tik 36W jeigu UV lempa pirksite smile.gif
Atsakyti