Nu zinau, kad jau uzkniso nuolatines kalusinetojos, bet netenku kantrybes, jau 2 sav ieskau po visa neta ebejus amazones ...... kur jus perkates pigiau nei LT Gelisho visus pricindalus bondus, beisus, topus remuverius ir tt, nu kiek beskaiciuociau gal tik kokiais 3 litais pigiau gaunas tai tik keiktis norisi
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 15, 13:28)
Oj, Jolkuce, tavo tokie parodiniai mainikiurai, seile tysta Prancuziskam manikiurui dar laukiu laku ir taip kaip visada kate maise perku, ziuresiu, kas ten ateis
na stai ir rankos jau mano raudonos:
[im
na stai ir rankos jau mano raudonos:
[im
o tu rupke kaip grazuuuuu, nepamenu jo kainos ziurek Vitrinoje kiek kainuoja jis Su mano nuolaidu kortele , man rodo 37 lt va radau ju puslapiukas, o siaip be nuolaidu jau rase kainyte
QUOTE(Lėja_ @ 2012 06 15, 13:38)
Kaip nervina tas amazon, kur ten pamatyti ta shipinga iz kiek sius i LT ????
sioje temoje keleta puslapiu atgal atrasyta visa eiga
Aciu, Jolkuce ir Lurta vis dar investicijos nesibaigia, paziuresiu pirma kaip man su situ dehidrantu laikys, jeigu nieko gero - reiks dar investuot
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 15, 15:19)
Aciu, Jolkuce ir Lurta vis dar investicijos nesibaigia, paziuresiu pirma kaip man su situ dehidrantu laikys, jeigu nieko gero - reiks dar investuot
Ai zinai kaip sako, jei jau tiek sukishai-tai nepagailek i da, skupas moka 2kart
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 15, 15:13)
sioje temoje keleta puslapiu atgal atrasyta visa eiga
Jau dasiknisau pati... aciu labai.. Ziuriu beautyland uz nebrangiai siuncia, o daugiau nerandu....
QUOTE(Lėja_ @ 2012 06 15, 14:29)
Jau dasiknisau pati... aciu labai.. Ziuriu beautyland uz nebrangiai siuncia, o daugiau nerandu....
as irgi stebuklingai mazu kainu nerandu, dabar kai giliau paiekojau ir paciam ebay radau pigiau, kai pati uzsisakiau tai matau , kad truputi permokejus busiu , bet ai... ka jau dabar
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 15, 14:20)
Ai zinai kaip sako, jei jau tiek sukishai-tai nepagailek i da, skupas moka 2kart
Tai jau taip, cia paskutinis pirkinys butu neskaitant vis dar norimu spalvu
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 15, 15:34)
as irgi stebuklingai mazu kainu nerandu, dabar kai giliau paiekojau ir paciam ebay radau pigiau, kai pati uzsisakiau tai matau , kad truputi permokejus busiu , bet ai... ka jau dabar
gal nuorodele??
QUOTE(Lėja_ @ 2012 06 15, 14:44)
gal nuorodele??
pvz. na tikrai pigiau nei lt
http://www.ebay.com/...=item3374a4108f