Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Parduodu viska, ko reikia ilgalaikiam nulakavimui, isskyrus lempa.
Uzsisakiau is JAV, taciau persigalvojau del lakavimo paciai.
Gal kas nori pirkti? Uzsisakiau visus base, topicus ir t.t, plius keleta laku prancuziskam ir kelias spalvas bei dovanu prideciau knyga Complete guide os manicure and pedicure (angl.kalba):

Harmony Gelish UV Soak Off Gel Polish Need a Tan - Hand & Nail Harmony

Harmony Gelish UV Soak Off Gel Polish #343 Red Roses .5 oz - Harmony

Hand & Nail Harmony Gelish Soak Off Gel Nail Polish - Little Princess - 01422 - harmony

Harmony Gelish Soak-off Gel Polish Structure Gel 0.5 Oz - Hand & Nail Harmony

Body Toolz Cuticle Pusher - Body Toolz

Harmony Foundation Base, Top if off and ph Bond - 3 PACK

Uz viska mokejau 300 Lt., ir plius knyga 54 Lt., tai atiduociau viska (ir su knyga) uz 290 Lt. (Klaipėda).
Tel 865513823

Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 06 13, 13:25)
tai pasigirk kokkius lakiukus gavai?gal dar ir parodysi

Iš tikro, aš čia ne sau... ax.gif ale vis tiek džiaugiuos, kad greit atėjo ir išmėginsiu lotuliukas.gif . IBD whipped cream ir sea shell. Kad mano muilinė nerodo nieko, tai net ir nefotografuoju. Laukiu dovanų fotoaparato, tada jau pleškinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2012 06 13, 15:11)
Parduodu viska, ko reikia ilgalaikiam nulakavimui, isskyrus lempa.
Uzsisakiau is JAV, taciau persigalvojau del lakavimo paciai.
Gal kas nori pirkti? Uzsisakiau visus base, topicus ir t.t, plius keleta laku prancuziskam ir kelias spalvas bei dovanu prideciau knyga Complete guide os manicure and pedicure (angl.kalba):

Harmony Gelish UV Soak Off Gel Polish Need a Tan - Hand & Nail Harmony

Harmony Gelish UV Soak Off Gel Polish #343 Red Roses .5 oz - Harmony

Hand & Nail Harmony Gelish Soak Off Gel Nail Polish - Little Princess - 01422 - harmony

Harmony Gelish Soak-off Gel Polish Structure Gel 0.5 Oz - Hand & Nail Harmony

Body Toolz Cuticle Pusher - Body Toolz

Harmony Foundation Base, Top if off and ph Bond - 3 PACK

Uz viska mokejau 300 Lt., ir plius knyga 54 Lt., tai atiduociau viska (ir su knyga) uz 290 Lt. (Klaipėda).
Tel 865513823

Jei ne paslaptis kur pirkai???? gal ir paimciau is taves, bet spalvos man nevisai tos patiktu ax.gif

man irgi viska reik susipirkt, gal kur geras kainas gavai?

Atsakyti
Gal sitas per tarpininke apsimoketu, bet cia kazkokie "senesnio modelio" top it of ir base .. ???????? ane??????

http://www.amazon.co...S...1505&sr=1-4
Atsakyti
Tai ko visos tylit ?
Atsakyti
Merginos, gal ir mes sukuriam tema kur tik nuotraukos Gelisho ??? be jokiu paplepejimu, nes tam amerikoniskam psl kazkoks siubekas vietomis.... musu butu grazesnis...
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2012 06 13, 16:44)
Merginos, gal ir mes sukuriam tema kur tik nuotraukos Gelisho ??? be jokiu paplepejimu, nes tam amerikoniskam psl kazkoks siubekas vietomis.... musu butu grazesnis...

yra visas albumas, paziurek temos pirmame puslapyje:)
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2012 06 13, 14:05)
Mergaites ar tikrai is Amazon, jei is vieno selerio kelis lakus perki nesudeda i viena siuntinuka?????????????    doh.gif

o gelishus kur perkat geriausia??? man reikia viso starter rinkinio siaip jau, bet kiek skaiciavau, tai neapsimoka man nei is JAV nei is UK siustis, ta patikiana gaunasi kaip ir LT... paprotinkit mane... lempa jau uzsisakiau is UK led.....  ax.gif

jei si vieno pardavejo perki, tai sudeda visus i viena, bent man sudejo du i viena pakuote. O siaip tai koks skirtumas i viena ar i kelis? O kaip tu cia skaiciavai idomu, kad tau gavosi, jog neapsimoka? Nes as kai skaiciuoju, tai jokiu klausimu nekyla siustis ar ne smile.gif Siunciuosi is amerikos lakus.
Atsakyti
merginos sumasciau pasidaryt pedikiura.... tai koki ten skysti pilt i vonele kad kojytes butu kaip kudikio smile.gif kazkur skaiciau, kad kazkoks skystis su kazkokiom rugstim yra... tik nezinau ar cia jis tinka... gal ka patarsit savamokslei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 13, 18:22)
merginos sumasciau pasidaryt pedikiura.... tai koki ten skysti pilt i vonele kad kojytes butu kaip kudikio smile.gif kazkur skaiciau, kad kazkoks skystis su kazkokiom rugstim yra... tik nezinau ar cia jis tinka... gal ka patarsit savamokslei  blush2.gif

Nus cia jau ne ta tema..su tokiu klausimuku i pedikiurine gal kreipkis 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=532327
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 13, 20:21)
Nus cia jau ne ta tema..su tokiu klausimuku i pedikiurine gal kreipkis 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=532327

dekui smile.gif

Atsakyti