sveikos patarkit prasau is kur geriausia parsisiust Gelish Starter rinkinuka.
Ko gero is Ebay, bet didzioji dalis yra JAV. Ar kas siuntetes is Europos?
QUOTE(saulute91 @ 2012 06 12, 14:22)
klausiu nes mano pačios nagų forma yra ne itin graži, jie silpnučiai.. ir nors tikrai gerai auga, labai greit lūžta.. todėl buvau susiruošus geliniam priauginimui su formelėmis, kad naguti sustiprint, o kai paaugs, geliu dengti jau tik naturalų nagutį.. bet draugė pasiūlė tą ilgalaikį lakavimą, sako irgi naga labai sustiprina ir jis nelužta lengvai, bet geresnė procedura nei priauginimas... tai jau nežinau nei kaip elgis, nei kaip geriau... pataarkit, praašau
ne profė aš, bet manyčiau, kad jūs pirmiau pabandykite tą gelinį lakavimą be priauginimo. Pažiūrėsite kaip laikysis tas ilgalaikis lakas, ar nenutrupės jis greitai, ar nelūžinės nagučiai. Jei nepasiteisins, tada prisiauginkite ir bandykite tada lakuotis
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 15:36)
pagal spalvą bandau spėti, kad tas viršutinis blizgus sluoksnis yra prabangus dalykėlis - OPI Axxium "Sparkle-icious". Tai yra gelinis lakas, tiesiog su teptuku jį užtepa ir viskas
Raso sitaip prie foto: plum and done silver sand
Radau kad tai paprastas blizgus gelis is harmony bet kaip taip uztept?
Nu as ne profe,bet kiek toj nurodoj baisiu nulakavimu perziurejau visus psl,neuzkliuvo nei viena spalvike tik noriu pilkos(laukiu slate)ir tamsiai melynos
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 12, 14:45)
Raso sitaip prie foto: plum and done silver sand
pagrindas visai gali būti Plum and done, bet blizgučiai, manyčiau (pagal blizgučių spalviškumą ar kaip čia teisingiau išsireikšti ), kad Sparkle-icious http://www.google.lt...-...600&bih=778
Tik va nežinau kaip tas silver sand atrodo reikia pasigūglinti
oi matau, gali gali būti ir tas
Va
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 12, 14:52)
Gal noret reik ir sito
aš tai kaip tik nosį čia įkišu, taip jau ir man kažko reikia. Man jau to Standout reikia
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 15:55)
aš tai kaip tik nosį čia įkišu, taip jau ir man kažko reikia. Man jau to Standout reikia
Cia is raudonu ane?
Mane palieka raudonoji manija noriu dabar tamsesniu,o sarkutem draugem blizgiuku
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 15:55)
Man tai irgi reikia vieno lako, kazkur maciau, bet neberandu kur, tai visa diena bandau surast dabar, bet nezinau nei pavadinimo, nei kokios firmos buvo, nu zodziu... Tokia grazi diena, o va kaip laikas leidziamas, net ne manikiurininke esu, cia jau turbut kazkokia priklausomybe issivyscius ar ka
dėl priklausomybių pritariu
Viskas... viso gero.... iki kito mėnesio. Susitiksim po kelių temų, kai jau turėsiu Standout ir man dar kažko reikės....
Viskas... viso gero.... iki kito mėnesio. Susitiksim po kelių temų, kai jau turėsiu Standout ir man dar kažko reikės....
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 16:01)
dėl priklausomybių pritariu