Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

sveikos smile.gif patarkit prasau is kur geriausia parsisiust Gelish Starter rinkinuka.

Ko gero is Ebay, bet didzioji dalis yra JAV. Ar kas siuntetes is Europos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2012 06 12, 14:22)
klausiu nes mano pačios nagų forma yra ne itin graži, jie silpnučiai.. ir nors tikrai gerai auga, labai greit lūžta.. todėl buvau susiruošus geliniam priauginimui su formelėmis, kad naguti sustiprint, o kai paaugs, geliu dengti jau tik naturalų nagutį.. bet draugė pasiūlė tą ilgalaikį lakavimą, sako irgi naga labai sustiprina ir jis nelužta lengvai, bet geresnė procedura nei priauginimas... g.gif  tai jau nežinau nei kaip elgis, nei kaip geriau... blink.gif  unsure.gif  pataarkit, praašau 4u.gif  ax.gif

ne profė aš, bet manyčiau, kad jūs pirmiau pabandykite tą gelinį lakavimą be priauginimo. Pažiūrėsite kaip laikysis tas ilgalaikis lakas, ar nenutrupės jis greitai, ar nelūžinės nagučiai. Jei nepasiteisins, tada prisiauginkite ir bandykite tada lakuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 15:36)
pagal spalvą bandau spėti, kad tas viršutinis blizgus sluoksnis yra prabangus dalykėlis - OPI Axxium "Sparkle-icious". Tai yra gelinis lakas, tiesiog su teptuku jį užtepa ir viskas  4u.gif

Raso sitaip prie foto: plum and done silver sand g.gif
Radau kad tai paprastas blizgus gelis is harmony thumbup.gif thumbup.gif bet kaip taip uztept? g.gif

Nu as ne profe,bet kiek toj nurodoj baisiu nulakavimu doh.gif perziurejau visus psl,neuzkliuvo nei viena spalvike smile.gif tik noriu pilkos(laukiu slate)ir tamsiai melynos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 12 birželio 2012 - 14:48
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 12, 14:45)
Raso sitaip prie foto: plum and done silver sand  g.gif

pagrindas visai gali būti Plum and done, bet blizgučiai, manyčiau (pagal blizgučių spalviškumą ar kaip čia teisingiau išsireikšti smile.gif ), kad Sparkle-icious http://www.google.lt...-...600&bih=778

Tik va nežinau kaip tas silver sand atrodo g.gif reikia pasigūglinti smile.gif

oi matau, gali gali būti ir tas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 12 birželio 2012 - 14:48
Va ploja.gif ploja.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 12, 14:49)

aha, mačiau jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 15:50)
aha, mačiau jau  blush2.gif

Gal noret reik ir sito dirol.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 12, 14:52)
Gal noret reik ir sito  dirol.gif  hihihi.gif

aš tai kaip tik nosį čia įkišu, taip jau ir man kažko reikia. Man jau to Standout reikia cool.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 15:55)
aš tai kaip tik nosį čia įkišu, taip jau ir man kažko reikia. Man jau to Standout reikia  cool.gif  umn.gif

Cia is raudonu ane? g.gif
Mane palieka raudonoji manija lotuliukas.gif lotuliukas.gif noriu dabar tamsesniu,o sarkutem draugem blizgiuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 15:55)
aš tai kaip tik nosį čia įkišu, taip jau ir man kažko reikia. Man jau to Standout reikia  cool.gif  umn.gif

Man tai irgi reikia vieno lako, kazkur maciau, bet neberandu kur, tai visa diena bandau surast dabar, bet nezinau nei pavadinimo, nei kokios firmos buvo, nu zodziu... lotuliukas.gif Tokia grazi diena, o va kaip laikas leidziamas, net ne manikiurininke esu, cia jau turbut kazkokia priklausomybe issivyscius ar ka doh.gif
Atsakyti
dėl priklausomybių pritariu gun_bandana.gif

Viskas... viso gero.... iki kito mėnesio. Susitiksim po kelių temų, kai jau turėsiu Standout ir man dar kažko reikės.... wacko.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 16:01)
dėl priklausomybių pritariu  gun_bandana.gif

Viskas... viso gero.... iki kito mėnesio. Susitiksim po kelių temų, kai jau turėsiu Standout ir man dar kažko reikės....  wacko.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti