Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 06 11, 13:43)
Ne, jeigu viena spalva iš to pačio pirkėjo, nekokia.. tai gali būti tiesiog brokas, kas pasitaiko net ir žymiausiems gamintojams..

manau, kad būtent IBD jokios brokuotos partijos neleistų į prekybą. Per daug skaudžiai jiems kainavo tas Gelac tirštėjimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 11, 13:32)
is visu paminetu simptomu, kad padirbti tai tik vienas gal tiktu vienai mano nusipirktai spalvai, silpnai pigmentuota yra Mocha Pink spalva, reikia min 4 sluoksniu, kad spalva padori atrodytu. Bet daugiau tai jokiu kitu trukumu nera. Bet as ir kituose angl forumupose skaiciau, kad skundziasi sita spalva moteriskes. Kaip ir kai kuriomis Harmony spalvomis. Del pigmentacijos. Tai cia matyt ne rodiklis, kad paddielka.

pas mane tas pats su ibd mocha pink reikia 4-5 sluoksniu , o kiti 2-3 sluoksniu as patenkinta
Atsakyti
sveikos gal zinote normalia manikiuriste Kaune kuri darytu ilgalaiki? Parekomenduokit 4u.gif aciu
Atsakyti
Sveikutes,

jau galiu parasyti savo atsiliepima apie lakavima su prepu.

Tai kai iki tol laike 2 dienas, tai dabar po savaites nagai atrodo kaip nulakuoti pirmą dieną, nieks neatsilupę, viskas tvarkingai (tik ataugę jau).
Tai vat, galvoju, kad padėjo prepas, nors ir blokeli pakeičiau, nes turėjau per grubų ir jis tik nagą yra. Prepas savo padarė thumbup.gif
Tiesa, pirkau ne is Nailshopo kaip buvau minėjusi (atšaukiau užsakymą kai tik pasiūlė man Harmony gelish PH bond).

Taigi, kam nelaiko, tikrai pabandykit įsigyt ir prepą thumbup.gif

Beje, ačiū toms, kurios patarė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deilii: 12 birželio 2012 - 08:42
O aš, merginos, pasiremiau kažkieno komentarais ir pamėginau laką nuvalyti nešiauštą. Tai negaliu atsidžiaugt - atsilupo visas, vos vos tik pagramdyt reikėjo clap.gif thumbup.gif o prieš tai taip vargdavau... doh.gif
Atsakyti

O as viena dalyka pastebejau ne koki, kai pradejau prepa naudot blink.gif , kad zymiai sunkiau lakas nusivalo... Parasyk kaip tau su Harmony prepu bus, nes as naudoju EzFlow.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 12, 09:43)
O as viena dalyka pastebejau ne koki, kai pradejau prepa naudot blink.gif , kad zymiai sunkiau lakas nusivalo... Parasyk kaip tau su Harmony prepu bus, nes as naudoju EzFlow.

Neisigask-taip ir turetu buti, nes nagas dvigubai isdziovinamas su prepu, todel ji nuimti ir sunkiau nei iprastai.Maciau realiai per orly seminariuka,kad ranka kuri nebuvo tepta prepu nuseme liuks, o va kur jis buvo naudotas-reikejo ir su dilde padrozt doh.gif Tai asmenishkai as vengiu prepo, tik extra atveju ir nedaznai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 12, 09:51)
Neisigask-taip ir turetu buti, nes nagas dvigubai isdziovinamas su prepu, todel ji nuimti ir sunkiau nei iprastai.Maciau realiai per orly seminariuka,kad ranka kuri nebuvo tepta prepu nuseme liuks, o va kur jis buvo naudotas-reikejo ir su dilde padrozt doh.gif Tai asmenishkai as vengiu prepo, tik extra atveju ir nedaznai smile.gif

Na tai turbūt dėl to ilgiau ir laiko. Taip pridžiūsta, kad neatsilupinėtų.... Bus matyt su nuemimu... bet pastebejau (kai kas dvi dienas nuiminet reikejo), laka uzkabinus jis tiesiog atsokdavao, uztekdavo patemt ir jis kuo graziausiai nusilupdavo, bet po keliu tokiu nusiemimu, nagaas likdavo tikrai ne koks. Vistiek, matyt ir tas lupimas negerai....
Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 06 12, 09:43)

Parasysiu kaip seksis smile.gif , nors turbut is visu siu dalyku tai nuemimas yra pats bjauriausias cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 06 12, 08:42)
O aš, merginos, pasiremiau kažkieno komentarais ir pamėginau laką nuvalyti nešiauštą. Tai negaliu atsidžiaugt - atsilupo visas, vos vos tik pagramdyt reikėjo  clap.gif  thumbup.gif  o prieš tai taip vargdavau... doh.gif

g.gif ta prasme nepabrūžinti, o tiesiai dėti removeriu suvilgytą vatą su folija? bigsmile.gif
Atsakyti

Kokia galetumet parekomenduot grazia spalva su vos vos blizgucio prancuziskam manikiurui? Kazin ar tiktu tam reikalui Izzy Wizzi..... Maciau Jolkuces viena nuostabu prancuza su situo blizgiu, bet jis buvo detas ant spalvos, o kazi kaip vienas? O gal kazka biskuti su roziniu atspalviu. Kaip jums HG Bathful, CND Neglegee?
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 10:34)
g.gif  ta prasme nepabrūžinti, o tiesiai dėti removeriu suvilgytą vatą su folija?  bigsmile.gif

As visada taip imu blush2.gif pamirstu pabruzint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 12, 11:27)
Kokia galetumet parekomenduot grazia spalva su vos vos blizgucio prancuziskam manikiurui? Kazin ar tiktu tam reikalui Izzy Wizzi..... Maciau Jolkuces viena nuostabu prancuza su situo blizgiu, bet jis buvo detas ant spalvos, o kazi kaip vienas? O gal kazka biskuti su roziniu atspalviu. Kaip jums HG Bathful, CND Neglegee?

CND Neglegee man sitas va turi kazka labai panasaus su Izzy wizzy g.gif ,o Basful idomu ar labai perlamutrinis blizgis , fotkese nete kazkaip zalsvai net atsispindi unsure.gif
Atsakyti