Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 06 11, 14:03)
O per amazon pirkot? Nes aš perkuosi tik per ebay viską.. Amazon, man ten kažkoks tamsus miškas.. Prisiregistravau, bet nieko nesuprantu, kaip ten ką apmokėti, kiek siuntimas kainuotų ir pan... doh.gif

dek spalva i krepseli, ir bandyk pirkt, tada tau duos ka reikia suvest, korteles duomenis ir tt, paskui jau vest nieko nereikes, ta pati patvirtinsi ir tiek. Siuntimo kaina pigiausia is beautyland man atrodo, 3.99 usd uz kiekviena. Kai darai pirkima tau paskaiciuoja visa kaina, ir tu gali patvirtint gali ne.
Papildyta:
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 06 11, 14:11)
O per amazon pirkot? Nes aš perkuosi tik per ebay viską.. Amazon, man ten kažkoks tamsus miškas.. Prisiregistravau, bet nieko nesuprantu, kaip ten ką apmokėti, kiek siuntimas kainuotų ir pan... doh.gif
Papildyta:
O kokia siuntimo kaina? Nuo kiekio priklauso, ar už kiekvieną buteliuką, atkirai siuntimo kaina?

Gal patartumėte merginos, kaip man "įveikti" tą amazon? Prisiregistravau, bet nesuprantu kaip, kur tie shipingai ir pan.. Tikrai neesu visiškai kvaila, ebay, kaip
namai man.. Nu bet amazon, tai tragedija... doh.gif  blush2.gif

us kiek viena buteliuka atskirai siuntimo kaina 4u.gif

detailed seller information yra shiping kainos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 11 birželio 2012 - 13:17
QUOTE(Emsija @ 2012 06 11, 13:15)
dek spalva i krepseli, ir bandyk pirkt, tada tau duos ka reikia suvest, korteles duomenis ir tt, paskui jau vest nieko nereikes, ta pati patvirtinsi ir tiek.  Siuntimo kaina pigiausia is beautyland man atrodo, 3.99 usd uz kiekviena. Kai darai pirkima tau paskaiciuoja visa kaina, ir tu gali patvirtint gali ne.
Papildyta:
us kiek viena buteliuka atskirai siuntimo kaina 4u.gif

Labai dėkoju 4u.gif O PayPal'u galima atsiskaityti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 06 11, 14:18)
Labai dėkoju  4u.gif O PayPal'u galima atsiskaityti? g.gif

Ne, bet cia panasiai kazkas, vistiek kaip ir Paypale korteles duomenis turejai suvest, cia reikes ta pati padayt pirma karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 11 birželio 2012 - 13:21
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 06 11, 12:51)
O šie pardavėjai Beauty and the Best ir Beautyland tikrai IBD Gel polish originalus pardavinėja? Ar gera kokybė jų?

ar yra jų padirbtų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 11, 13:22)
ar yra jų padirbtų?  blink.gif

Būna, ir labai daug.. Visų žinomų lakų, ypač Harmony ir IBD.. Jų sluoksnių reikia kur kas daugiau, ne tokie ryškūs būna, kaip turėtų būti, per skysta emulsija.. Atšokinėja, atsilupinėja, skilinėja ir pan... Jeigu to nėra, vadinasi viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 06 11, 13:28)
Būna, ir labai daug.. Visų žinomų lakų, ypač Harmony ir IBD.. Jų sluoksnių reikia kur kas daugiau, ne tokie ryškūs būna, kaip turėtų būti, per skysta emulsija.. Atšokinėja, atsilupinėja, skilinėja ir pan... Jeigu to nėra, vadinasi viskas gerai smile.gif

netikiu, kad yra tokių paddielkų, kurių negalima atskirti. Kur kiniečiai padirbinėja, tai matosi buteliukas, kad tikrai padirbta. Yra ir Harmony kažkokia imitacija ir Shellac imitacija "Bluesky" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 06 11, 14:28)

is visu paminetu simptomu, kad padirbti tai tik vienas gal tiktu vienai mano nusipirktai spalvai, silpnai pigmentuota yra Mocha Pink spalva, reikia min 4 sluoksniu, kad spalva padori atrodytu. Bet daugiau tai jokiu kitu trukumu nera. Bet as ir kituose angl forumupose skaiciau, kad skundziasi sita spalva moteriskes. Kaip ir kai kuriomis Harmony spalvomis. Del pigmentacijos. Tai cia matyt ne rodiklis, kad paddielka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 11 birželio 2012 - 13:38
QUOTE(Emsija @ 2012 06 11, 13:32)
is visu paminetu simptomu, kad padirbti tai tik vienas gal tiktu vienai mano nusipirktai spalvai, silpnai pigmentuota yra Mocha Pink spalva, reikia min 4 sluoksniu, kad spalva padori atrodytu. Bet daugiau tai jokiu kitu trukumu nera. Bet as ir kituose angl forumupose skaiciau, kad skundziasi sita spalva moteriskes. Kaip ir kai kuriomis Harmony spalvomis. Del pigmentacijos. Tai cia matyt ne rodiklis, kad paddielka.

Ne, jeigu viena spalva iš to pačio pirkėjo, nekokia.. tai gali būti tiesiog brokas, kas pasitaiko net ir žymiausiems gamintojams..
Atsakyti
merginos, gal kas turit jungle faver ibd spalvyte? Gal butu galima ant tipso ar naguciu nuotraukyte imest? labai man jos norisi, bet pigiai nerandu, tai nesinori rizikuot normaliai nemacius kaip ji atrodo realiai.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 11, 13:32)
Del pigmentacijos.

bajeris su pigmentacija ir skystumu.
Kai tik pasirodė Orly gel FX geliniai lakai, įsigijau sau "Red flare". Tepu ir nervuojuosi - skystas kaip vanduo, dėjau kelis sluoksnius. Tą pačią dieną parašiau skelbimą į nagų priemonių išparduotuvę, kad parduodu, nes užsip... besilakuodama juo.
Gerai, kad Jolkuce mane paprotino, esu jai labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kad su laiku lakas patirštės, o skystas jis yra dėl to, kad šviežias. Ir ką.. ogi tikrai jis šiek tiek patirštėjo, nebėra kaip vanduo, dabar nuostabus lakas. Užtenka 2 sluoksnių, nors iš papratimo dedu visada tris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 11, 14:56)
bajeris su pigmentacija ir skystumu.
Kai tik pasirodė Orly gel FX geliniai lakai, įsigijau sau "Red flare".  Tepu ir nervuojuosi - skystas kaip vanduo, dėjau kelis sluoksnius. Tą pačią dieną parašiau skelbimą į nagų priemonių išparduotuvę, kad parduodu, nes užsip... besilakuodama juo.
Gerai, kad Jolkuce mane paprotino, esu jai labai dėkinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif , kad su laiku lakas patirštės, o skystas jis yra dėl to, kad šviežias. Ir ką.. ogi tikrai jis šiek tiek patirštėjo, nebėra kaip vanduo, dabar nuostabus lakas. Užtenka 2 sluoksnių, nors iš papratimo dedu visada tris  4u.gif

Maciau internete nuotrauku su sita spalva, superine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 11, 13:58)
Maciau internete nuotrauku su sita spalva, superine wub.gif

aha, aš dėl to ir pirkau smile.gif
Atsakyti