Sakykit prasau, aprasyme parasyta ,kad odeles reikia patepti odeliu aliejuku O kazkaip praziopsojau si punkta ir neuzsisakiau is karto , Jus aliejukus kokios firmos naudojate ? Gundausi tuo paciu Gelish, bet gal yra kazkas geresnio ?
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 07, 18:58)
Ačiū tai jau darykis tą čili...juk abejas spalvytes turi?
va ka neturiu tode liksiu be cili :/ red rose ner mano paleteje bet visumoj ar nepanasu i hot red hot? Tas miksas? na tokia super raudona ferari ?
Cherry_ ne zud but butinas tas aliejukas, o tuo labiau jojo firma tikrai nera tokia svarbi, gali ir lasiuka alyvuogiu aliejaus itrinti i odeles
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 19:29)
Cherry_ ne zud but butinas tas aliejukas, o tuo labiau jojo firma tikrai nera tokia svarbi, gali ir lasiuka alyvuogiu aliejaus itrinti i odeles
Supratau Tada paieskosiu kokios alternatyvos , nes kazkaip uz aiejuka 10 svaru , biski brangoka
Papildyta:
Ziurineju Ebay.co.uk Ibd lakus, tai siuntimas is Lietuvos kaip cia taip buti gali, kad ten pigiau
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 19:29)
va ka neturiu tode liksiu be cili :/ red rose ner mano paleteje bet visumoj ar nepanasu i hot red hot? Tas miksas? na tokia super raudona ferari ?
Aga drąsiai gali ir tą dėt su ana bus dar ji ryškesnė skaistesnė jo ji tokia ferari spalvikė...o ant saulės tokia ryški
Cherry aišku galima betkokį aliejuką ar galugale kremą įsitrink
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 07, 19:45)
Aga drąsiai gali ir tą dėt su ana bus dar ji ryškesnė skaistesnė jo ji tokia ferari spalvikė...o ant saulės tokia ryški
Tai va, kad negaliu, nes ir anos neturiu(red hot red) kazkaip as cia apsileidau
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 19:48)
Tai va, kad negaliu, nes ir anos neturiu(red hot red) kazkaip as cia apsileidau
nu nu nu.... kas čia darosi a..?
a tai kokia turi iš randandonų
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 07, 19:58)
Bing sherys ar berrys kaip ten ta IBD raudona O HG tai tik bormbordavos ...
Nu va uzsakyti keli lakiukai is Ibd Just gel
Emiau
Ibd Just Gel Polish Cashmere Blush
Ibd Just Gel Polish Hawaiian Ice
Bet realiu foto ju nerandu (
Emiau
Ingeborgita, cili nagiukai nerealus Pink labai graziai padaryti, bet spalva man ne labai
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 20:06)
Bing sherys ar berrys kaip ten ta IBD raudona O HG tai tik bormbordavos ...
Tai dėk aną... aš iš IBD nelabai gaudausi tuose pavadinimuose bele kad būtų klasikinė ir plonai dengtūsi....
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 07, 20:53)
Ingeborgita, cili nagiukai nerealus Pink labai graziai padaryti, bet spalva man ne labai
ačiū... na ta pink ji nėra pink.... čia iš tos Candy Land kolekcijos ta pati ryškiausia spalvytė....ji su tokiu šiektiek fiolečitavu atspalviuku..... Na bet taip aišku kiekvieno skonio reikalas.... bet jau kaip minėjau, čia yra ne mano spalva.... bet db labai tokios ryškios norėjosi...būčiau tą iš RIO kolekcijos užsidėjus 01475(atrodo)(morką)...bet buvau šiand. Nagavitoj ryte ir pasiemiau šitą spalvą tai sakau ta proga reikia išbandyti ant savęs.....
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 07, 20:42)
Nu va uzsakyti keli lakiukai is Ibd Just gel
Emiau
Emiau
Casmere Blush tai tikrai zinau, kad grazi, su ja net prancuzas visai gerai gaunasi, ji tikrai sviesi tokia kuno spalvos. Bet ta kita tai nezinau, kazin ar nebus stiprus koks perlamutras. Lauksim atsiliepimu kai gausi
QUOTE(Emsija @ 2012 06 07, 21:15)
Casmere Blush tai tikrai zinau, kad grazi, su ja net prancuzas visai gerai gaunasi, ji tikrai sviesi tokia kuno spalvos. Bet ta kita tai nezinau, kazin ar nebus stiprus koks perlamutras. Lauksim atsiliepimu kai gausi
butinai uzsisakiau is JAV , nes zymiai pigiau nei is UK . Per kokia savaite utretu ateiti