Na įkeliu savuosius nagučius.... šiandieninis darbas....
Vis kitokiu apšvietimu....
O čia mano pačios pramintoji "Čili spalva" irgi db einama.....
ant saulės:
pavėsy:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 16:15)
O as va net nezinau kuri man labiau ir pilka idomi ir melyna, dar nebuvau sau nulakavus ne vienos, uztai siandien pagriebiau is musishkes vienos IBD CASHMERE BLUSH
I rusvuma tokia?
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 07, 16:23)
Na įkeliu savuosius nagučius.... šiandieninis darbas....
ant saulės:
ant saulės:
Riuzava tai grazi yra ka veikt su tom akutem?
O kas toji cili?
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 16:29)
Aga man irgi ji patinka db įdegę rankos gražiai atrodo...nors pati asmeniškai nesu tokių "barbinių spalvų" megėja, bet db....kodėl gi ne..... Taip, ir kaip gi, Inga ,bus be akučių
Čili-maišytos dvi spalvytės...HG (2) 01331+(1)01343 tik labai tepasi raudona ant viršaus ruožiukais...nepersistenkit
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 15:29)
pritariu, ale man su matinėm kažkaip susidraugaut neina... bent jau nedraugaudavau su paprastu laku, gal su geliniu lengviau?
Aga, mane irgi ta čili domina
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 07, 16:34)
Aga man irgi ji patinka db įdegę rankos gražiai atrodo...nors pati asmeniškai nesu tokių "barbinių spalvų" megėja, bet db....kodėl gi ne..... Taip, ir kaip gi, Inga ,bus be akučių
Čili-maišytos dvi spalvytės...HG (2) 01331+(1)01343 tik labai tepasi raudona ant viršaus ruožiukais...nepersistenkit
O as turiu viena barbine,jauciu nei viena neisdris isbandyt
Kokie pavadinimai? as dar skaiciukus nelabai gausaus
QUOTE(Lurta @ 2012 06 07, 16:34)
pritariu, ale man su matinėm kažkaip susidraugaut neina... bent jau nedraugaudavau su paprastu laku, gal su geliniu lengviau?
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 16:37)
O as turiu viena barbine,jauciu nei viena neisdris isbandyt
Čili
2 sluoksniais 01331_Passion ir ant viršaus 1 sluoksnis 01343 Red Rose
O kas liečia matines spalvas....mane užknisdavo klientėm lakuoti jas su paprastu laku, nes tikrai sudėtinga gražiai nulakuot, o su geliniai lakais taip nėra....
Papildyta:
http://www.youtube.c...feature=related
Visai nieko spalvikės....
labas vakaras
Vakar pirma karta nusilakavau jau nuosavu rinkinuku geliukams Pirkausi vias priemones is Gelish Harmony, nes esu jau bandzius sia firma tai labai patenkinta
O del istikimybes spalvai as vis vaikstau su Light Elegant Bet jau pabodo , reikia kazka sviesasu neissirenku, kazko i Nude spalvyte i auksini ar ruzava tona, gal su kokiu lengvu zerejimu . As su malonumu nusilakuociau ryskia spalva , bet darbas neleidzia Pasiskaiciau temele tai bandysiu kazka ir is IBD sakytis, tik va kokia spalvyte
Labai patiko Orly gel fx country club khaki, bet vistiek kiek per tamsoka, gal kazka patartumete is panasiu spalvyciu ?
Vakar pirma karta nusilakavau jau nuosavu rinkinuku geliukams Pirkausi vias priemones is Gelish Harmony, nes esu jau bandzius sia firma tai labai patenkinta
O del istikimybes spalvai as vis vaikstau su Light Elegant Bet jau pabodo , reikia kazka sviesasu neissirenku, kazko i Nude spalvyte i auksini ar ruzava tona, gal su kokiu lengvu zerejimu . As su malonumu nusilakuociau ryskia spalva , bet darbas neleidzia Pasiskaiciau temele tai bandysiu kazka ir is IBD sakytis, tik va kokia spalvyte
Labai patiko Orly gel fx country club khaki, bet vistiek kiek per tamsoka, gal kazka patartumete is panasiu spalvyciu ?
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 07, 18:12)
labas vakaras
Gal ibd just gel jungle fever man gal kazkiek panasi, tik su blizguciu.
Cashmere blush man grazi, tokia kuno spalvos, sviesi. Ir is sviesiu dar Juliet i ruzavuma. Jei nori svelniu spalvyciu.
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 16:29)
JOp alia smeline, nude
ingeborgita2 kokie groziai aina sau, ruzava gal nelabai, bet jau ta cili
QUOTE(Emsija @ 2012 06 07, 18:45)
Gal ibd just gel jungle fever man gal kazkiek panasi, tik su blizguciu.
Cashmere blush man grazi, tokia kuno spalvos, sviesi. Ir is sviesiu dar Juliet i ruzavuma. Jei nori svelniu spalvyciu.
Jungle fever laaabao grazi , tik an jau per tamsi Cashmere blush buvau susidomejus, bet kazkaip nesiseka realios foto rasti
O kaip su Artistic Colour Gloss firma ? radau labai neblogu spalvyciu Caffeine dieviskai atrodo
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 18:53)
ingeborgita2 kokie groziai aina sau, ruzava gal nelabai, bet jau ta cili
Ačiū tai jau darykis tą čili...juk abejas spalvytes turi?