Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Na įkeliu savuosius nagučius.... šiandieninis darbas....
Vis kitokiu apšvietimu....
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O čia mano pačios pramintoji "Čili spalva" irgi db einama.....
ant saulės:
user posted image
pavėsy:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 16:15)
g.gif O as va net nezinau kuri man labiau ir pilka idomi ir melyna, dar nebuvau sau nulakavus ne vienos, uztai siandien pagriebiau is musishkes vienos IBD CASHMERE BLUSH blush2.gif

I rusvuma tokia? g.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 07, 16:23)
Na įkeliu savuosius nagučius.... šiandieninis darbas....
Vis kitokiu apšvietimu....
O čia mano pačios pramintoji "Čili spalva" irgi db einama.....
ant saulės:

Riuzava tai grazi wub.gif yra ka veikt su tom akutem? blush2.gif
O kas toji cili? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 07 birželio 2012 - 15:30
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 16:29)
I rusvuma tokia? g.gif
O kas toji cili? g.gif

Aga man irgi ji patinka wub.gif db įdegę rankos gražiai atrodo...nors pati asmeniškai nesu tokių "barbinių spalvų" megėja, bet db....kodėl gi ne..... blush2.gif Taip, ir kaip gi, Inga ,bus be akučių lotuliukas.gif

Čili-maišytos dvi spalvytės...HG (2) 01331+(1)01343 tik labai tepasi raudona ant viršaus ruožiukais...nepersistenkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 15:29)
O kas toji cili? g.gif

drinks_cheers.gif pritariu, ale man su matinėm kažkaip susidraugaut neina... bent jau nedraugaudavau su paprastu laku, gal su geliniu lengviau? g.gif
Aga, mane irgi ta čili domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 07, 16:34)
Aga man irgi ji patinka  wub.gif db įdegę rankos gražiai atrodo...nors pati asmeniškai nesu tokių "barbinių spalvų" megėja, bet db....kodėl gi ne.....  blush2.gif Taip, ir kaip gi, Inga ,bus be akučių  lotuliukas.gif

Čili-maišytos dvi spalvytės...HG (2) 01331+(1)01343 tik labai tepasi raudona ant viršaus ruožiukais...nepersistenkit  mirksiukas.gif

O as turiu viena barbine,jauciu nei viena neisdris isbandyt lotuliukas.gif
Kokie pavadinimai? blush2.gif as dar skaiciukus nelabai gausaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 06 07, 16:34)
drinks_cheers.gif pritariu, ale man su matinėm kažkaip susidraugaut neina... bent jau nedraugaudavau su paprastu laku, gal su geliniu lengviau?  g.gif
Aga, mane irgi ta čili domina  smile.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 16:37)
O as turiu viena barbine,jauciu nei viena neisdris isbandyt lotuliukas.gif
Kokie pavadinimai? blush2.gif as dar skaiciukus nelabai gausaus  lotuliukas.gif

Čili
2 sluoksniais 01331_Passion ir ant viršaus 1 sluoksnis 01343 Red Rose

O kas liečia matines spalvas....mane užknisdavo klientėm lakuoti jas su paprastu laku, nes tikrai sudėtinga gražiai nulakuot, o su geliniai lakais taip nėra....
Papildyta:
http://www.youtube.c...feature=related

Visai nieko spalvikės....
Atsakyti
jau ketvirta diena vaikštau su su PN 7.8. ir man ji visai patinka biggrin.gif pries tai buvo trys nesekmingi bandymai kai lakas išsilaikydavo vos tris dienas.
user posted image
dar noriu paklausti jei primeris rugštinis tai netinka? manau kad toki ir nusipirkau
Atsakyti
labas vakaras smile.gif 4u.gif

Vakar pirma karta nusilakavau jau nuosavu rinkinuku geliukams wub.gif Pirkausi vias priemones is Gelish Harmony, nes esu jau bandzius sia firma tai labai patenkinta 4u.gif
O del istikimybes spalvai as vis vaikstau su Light Elegant wub.gif Bet jau pabodo , reikia kazka sviesasu neissirenku, kazko i Nude spalvyte i auksini ar ruzava tona, gal su kokiu lengvu zerejimu . As su malonumu nusilakuociau ryskia spalva , bet darbas neleidzia sad.gif Pasiskaiciau temele tai bandysiu kazka ir is IBD sakytis, tik va kokia spalvyte g.gif
Labai patiko Orly gel fx country club khaki, bet vistiek kiek per tamsoka, gal kazka patartumete is panasiu spalvyciu ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 07, 18:12)
labas vakaras smile.gif  4u.gif

Vakar pirma karta nusilakavau jau nuosavu rinkinuku geliukams  wub.gif  Pirkausi vias priemones is Gelish Harmony, nes esu jau bandzius sia firma tai labai patenkinta  4u.gif
  O del istikimybes spalvai as vis vaikstau su Light Elegant  wub.gif  Bet jau pabodo , reikia kazka sviesasu neissirenku, kazko i Nude spalvyte i auksini ar ruzava tona, gal su kokiu lengvu zerejimu . As su malonumu nusilakuociau ryskia spalva , bet darbas neleidzia  sad.gif  Pasiskaiciau temele tai bandysiu kazka ir is IBD sakytis, tik va kokia spalvyte  g.gif 
Labai patiko Orly gel fx  country club khaki, bet vistiek kiek per tamsoka, gal kazka patartumete is panasiu spalvyciu ?

Gal ibd just gel jungle fever man gal kazkiek panasi, tik su blizguciu.
Cashmere blush man grazi, tokia kuno spalvos, sviesi. Ir is sviesiu dar Juliet i ruzavuma. Jei nori svelniu spalvyciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 16:29)
I rusvuma tokia? g.gif
O kas toji cili? g.gif

JOp alia smeline, nude ax.gif

ingeborgita2 bigsmile.gif bigsmile.gif kokie groziai aina sau, ruzava gal nelabai, bet jau ta cili wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 07, 18:45)
Gal ibd just gel jungle fever man gal kazkiek panasi, tik su blizguciu.
Cashmere blush man grazi, tokia kuno spalvos, sviesi. Ir is sviesiu dar Juliet i ruzavuma. Jei nori svelniu spalvyciu. smile.gif

Jungle fever laaabao grazi , tik an jau per tamsi sad.gif Cashmere blush buvau susidomejus, bet kazkaip nesiseka realios foto rasti g.gif
O kaip su Artistic Colour Gloss firma ? radau labai neblogu spalvyciu thumbup.gif Caffeine dieviskai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 18:53)
ingeborgita2 bigsmile.gif  bigsmile.gif kokie groziai aina sau, ruzava gal nelabai, bet jau ta cili  wub.gif  wub.gif

Ačiū blush2.gif mirksiukas.gif tai jau darykis tą čili...juk abejas spalvytes turi?
Atsakyti