Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Dar parupo Harmony Midnight Caller ir IBD Slate nepanasios? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 06 06, 09:00)
Sveika sugrizus  4u.gif

Kur atostogavai? ax.gif

Pietų Prancuzijoje. 15km. nuo Sant Tropezo blush2.gif ax.gif , tai kaip gi galėjo būti atostogos Prancuzijoje be prancuziško manikiūro lotuliukas.gif

Šiandien. nusilakavau ta iš paskutinės kolekcijos ryškiai ružava spalvyte..... man gražu wub.gif vėliau trupučiuką įkelsiu foto....
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 13:23)
Jolkuce kaip IBD The Abyss ir Slate?Megstami klienciu? g.gif

Na jei palyginti is kurio buteliuko daugiau lakuota-tai butu Slate pilkoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 15:30)
Na jei palyginti is kurio buteliuko daugiau lakuota-tai butu Slate pilkoji smile.gif

aciuks.gif

Dilema man pilka ar melyna lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pas jus nera klienciu isikandusiu viena ir ta pacia spalva????
Viena draugike mano tik su good goosip lakuojas doh.gif neisiulau nieko is savo kuklios paletes doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 15:37)
aciuks.gif

Dilema man pilka ar melyna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Viena draugike mano tik su good goosip lakuojas doh.gif neisiulau nieko is savo kuklios paletes doh.gif  doh.gif

Buna ir keleta tokiu turiu kurios irgi jau kelinta kart ta pacia lakuojas smile.gif Aishku as nieko pries, alia tada man liuudnas darbas, ner spalvos teikiamo dziaugsmo biggrin.gif Kai kartojasi..
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 15:39)
Buna ir keleta tokiu turiu kurios irgi jau kelinta kart ta pacia lakuojas smile.gif Aishku as nieko pries, alia tada man liuudnas darbas, ner spalvos teikiamo dziaugsmo biggrin.gif Kai kartojasi..

Man toks tada nepilnavertiskumo jausmas lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada uzsidega noras palete papildyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 15:46)
Man toks tada nepilnavertiskumo jausmas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tada uzsidega noras palete papildyt lotuliukas.gif

bigsmile.gif tai griebk kokia naujiena viena vo pvz. joniniu proga tarkim dovana sau:D
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 15:37)
aciuks.gif

Dilema man pilka ar melyna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Viena draugike mano tik su good goosip lakuojas doh.gif neisiulau nieko is savo kuklios paletes doh.gif  doh.gif

Pas mane yra viena klientė, kuri praeitam rudeniui labai prašė mėlynos spalvos kad aš ją nusipirkčiau....(nusipirkau HG 01364), tai ką Jūs manot blink.gif ji kas dvi savaites ateidavo ir iki pat sausio mėn, pradžios lakavosi tik ta spalva.....poto darėsi pertrauką , ilsino nagus, ir prieš man atostogų išeinant atėjo jau paiilsėjusi rolleyes.gif ir vėl ji užsidėjo tą mėlyną doh.gif ..... Va čia tai ištikimybė spalvai.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 07, 15:52)
Pas mane yra viena klientė, kuri praeitam rudeniui labai prašė mėlynos spalvos kad aš ją nusipirkčiau....(nusipirkau HG 01364), tai ką Jūs manot  blink.gif ji kas dvi savaites ateidavo ir iki pat sausio mėn, pradžios lakavosi tik ta spalva.....poto darėsi pertrauką , ilsino nagus, ir prieš man atostogų išeinant atėjo jau paiilsėjusi  rolleyes.gif ir vėl ji užsidėjo tą mėlyną  doh.gif ..... Va čia tai ištikimybė spalvai....  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif O cia tai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 15:51)
bigsmile.gif tai griebk kokia naujiena viena vo pvz. joniniu proga tarkim dovana sau:D

Renkuos tarp slate ir abyss wub.gif po kol kas mano komisija uz abyss lotuliukas.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 07, 15:52)
Pas mane yra viena klientė, kuri praeitam rudeniui labai prašė mėlynos spalvos kad aš ją nusipirkčiau....(nusipirkau HG 01364), tai ką Jūs manot  blink.gif ji kas dvi savaites ateidavo ir iki pat sausio mėn, pradžios lakavosi tik ta spalva.....poto darėsi pertrauką , ilsino nagus, ir prieš man atostogų išeinant atėjo jau paiilsėjusi  rolleyes.gif ir vėl ji užsidėjo tą mėlyną  doh.gif ..... Va čia tai ištikimybė spalvai....  lotuliukas.gif

Nu as tikiuos sekanti karta ipaisysiu jai ka nors kito doh.gif gal blizgutis bus atejes tai ant bet kokios galesiu uztept kad blizgetu lotuliukas.gif lotuliukas.gif jai kaip sarkai reik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 15:56)
Renkuos tarp slate ir abyss wub.gif po kol kas mano komisija uz abyss lotuliukas.gif

g.gif O as va net nezinau kuri man labiau ir pilka idomi ir melyna, dar nebuvau sau nulakavus ne vienos, uztai siandien pagriebiau is musishkes vienos IBD CASHMERE BLUSH blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 16:15)
g.gif O as va net nezinau kuri man labiau ir pilka idomi ir melyna, dar nebuvau sau nulakavus ne vienos, uztai siandien pagriebiau is musishkes vienos IBD CASHMERE BLUSH blush2.gif

Vis negana lotuliukas.gif
Atsakyti