Dar parupo Harmony Midnight Caller ir IBD Slate nepanasios?
QUOTE(Sonie @ 2012 06 06, 09:00)
Pietų Prancuzijoje. 15km. nuo Sant Tropezo , tai kaip gi galėjo būti atostogos Prancuzijoje be prancuziško manikiūro
Šiandien. nusilakavau ta iš paskutinės kolekcijos ryškiai ružava spalvyte..... man gražu vėliau trupučiuką įkelsiu foto....
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 13:23)
Jolkuce kaip IBD The Abyss ir Slate?Megstami klienciu?
Na jei palyginti is kurio buteliuko daugiau lakuota-tai butu Slate pilkoji
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 15:30)
Na jei palyginti is kurio buteliuko daugiau lakuota-tai butu Slate pilkoji
Dilema man pilka ar melyna
Pas jus nera klienciu isikandusiu viena ir ta pacia spalva????
Viena draugike mano tik su good goosip lakuojas neisiulau nieko is savo kuklios paletes
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 15:37)
Viena draugike mano tik su good goosip lakuojas neisiulau nieko is savo kuklios paletes
Buna ir keleta tokiu turiu kurios irgi jau kelinta kart ta pacia lakuojas Aishku as nieko pries, alia tada man liuudnas darbas, ner spalvos teikiamo dziaugsmo Kai kartojasi..
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 15:39)
Buna ir keleta tokiu turiu kurios irgi jau kelinta kart ta pacia lakuojas Aishku as nieko pries, alia tada man liuudnas darbas, ner spalvos teikiamo dziaugsmo Kai kartojasi..
Man toks tada nepilnavertiskumo jausmas tada uzsidega noras palete papildyt
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 15:46)
Man toks tada nepilnavertiskumo jausmas tada uzsidega noras palete papildyt
tai griebk kokia naujiena viena vo pvz. joniniu proga tarkim dovana sau:D
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 15:37)
Pas mane yra viena klientė, kuri praeitam rudeniui labai prašė mėlynos spalvos kad aš ją nusipirkčiau....(nusipirkau HG 01364), tai ką Jūs manot ji kas dvi savaites ateidavo ir iki pat sausio mėn, pradžios lakavosi tik ta spalva.....poto darėsi pertrauką , ilsino nagus, ir prieš man atostogų išeinant atėjo jau paiilsėjusi ir vėl ji užsidėjo tą mėlyną ..... Va čia tai ištikimybė spalvai....
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 07, 15:52)
Pas mane yra viena klientė, kuri praeitam rudeniui labai prašė mėlynos spalvos kad aš ją nusipirkčiau....(nusipirkau HG 01364), tai ką Jūs manot ji kas dvi savaites ateidavo ir iki pat sausio mėn, pradžios lakavosi tik ta spalva.....poto darėsi pertrauką , ilsino nagus, ir prieš man atostogų išeinant atėjo jau paiilsėjusi ir vėl ji užsidėjo tą mėlyną ..... Va čia tai ištikimybė spalvai....
O cia tai geras
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 15:51)
tai griebk kokia naujiena viena vo pvz. joniniu proga tarkim dovana sau:D
Renkuos tarp slate ir abyss po kol kas mano komisija uz abyss
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 07, 15:52)
Nu as tikiuos sekanti karta ipaisysiu jai ka nors kito gal blizgutis bus atejes tai ant bet kokios galesiu uztept kad blizgetu jai kaip sarkai reik
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 07, 15:56)
O as va net nezinau kuri man labiau ir pilka idomi ir melyna, dar nebuvau sau nulakavus ne vienos, uztai siandien pagriebiau is musishkes vienos IBD CASHMERE BLUSH
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 07, 16:15)
O as va net nezinau kuri man labiau ir pilka idomi ir melyna, dar nebuvau sau nulakavus ne vienos, uztai siandien pagriebiau is musishkes vienos IBD CASHMERE BLUSH
Vis negana