Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Aurelia @ 2012 06 05, 15:04)
Lyginant su HG man jie vienodi, bet as prepo nenaudojau, rasiau, kad daug kontakto su vandeniu per diena turiu, tai man jeigu laiko 5-6 dienas tai labai gerai.
Konsistencija sakyciau vienoda, pauosciau, tikrai kinietisku laku kvapas stipresnis, bet as kazkaip iki siol labai nepastebejau  rolleyes.gif Tepasi lygiai. Draugei buvau nulakavusi kinietisku, tai po 2 savaiciu nuiminejo, nes jau stipriai nuauge buvo, bet nenukrito nei vienas. Base ir topas pas mane irgi kinietiski.

dekui uz atsiliepimus smile.gif

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ,
va gryžau iš atostogų..... thumbup.gif na ir prirašėt blink.gif

ir norėjau paklausti.... skaičiau kad Nagavita jau turi tą pavasarinę kolekciją.... ar kas jau išbandėt kokią spalvytę....gal foto turit? ax.gif

mano atostoginis prancūzas jau nuaugo... ryt gal reiks pasidaryt kokią ryškią...rankos įdegę jaučiu bus gražu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 05, 17:13)
Sveikos merginos  4u.gif ,
va gryžau iš atostogų..... thumbup.gif na ir prirašėt  blink.gif

ir norėjau paklausti.... skaičiau kad Nagavita jau turi tą pavasarinę kolekciją.... ar kas jau išbandėt kokią spalvytę....gal foto turit? ax.gif

mano atostoginis prancūzas jau nuaugo... ryt gal reiks pasidaryt kokią ryškią...rankos įdegę jaučiu bus gražu  blush2.gif  lotuliukas.gif

Iejau I Nagavitos puslapi paziuret kokias naujienas turi, ziuriu numesta antis, kad labai daug padirbtu atsirado Harmony laku biggrin.gif , nepirkit is niekur kitur tik is musu...Raso taip labai perka priemones, kad net kainas sumazino biggrin.gif. Oi negaliu kaip prisijuokiau, eilinis marketinginis triukas. Turbut labai sumazejo pirkimai, kai yra galimybe parsisiust, neveltui nuima lipdukus su pavadinimu ir numerio spalvos nuo buteliuku, kad negaletu ateje zmones pasiziuret kaip spalva atrodo pas juos, o paskui nusipirkt internetu patikusia. Na kaip gali, taip sukasi, jokiam verslui siais laikais nelengva.

Bet va visai faina butu internetu uz mazesne kaina nusipirkt miniuku 9 ml Harmony, bet nerandu...
Atsakyti
As irgi pagaliau uzsisakiau mini Harmony rinkinuka thumbup.gif dabar beliko issirinkti lempa ir pirmaja nagu lako spalvyte bigsmile.gif ir jungsiuos prie jusu burio bigsmile.gif
Atsakyti
O kainos mini ne tokios pat kaip ne mini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 05, 17:51)
O kainos mini ne tokios pat kaip ne mini? g.gif

as uzsisakiau is UK, tai man pigiau gavosi, o kaip pirmiems bandymams nesinorejo imt tu dideliu mirksiukas.gif plius ir parsiuntimas nieko nekainuos smile.gif
Atsakyti
Nu ka eisiu isbandysiu du sluoksnius bazes smile.gif
Tik klausimuks,ar trumpus nagucius lakuot ryskiai jusm grazu??
Visai nusitrumpinau noriu mango prigesinta uzsidet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 04, 22:09)
Bandyk su strukturiniu, uzdesi daugiau, apdildinsi poto lygiai ir nulakuosi, manau net zymes uzlakavus nebus, kad ten kazkokia trauma pries tai buvo mirksiukas.gif

4u.gif dekavoju uz info! teks bandyti, nesmagu kai zmogui kompleksas ir padeti negali...

Tik klausimuks,ar trumpus nagucius lakuot ryskiai jusm grazu??
man trumpi ir tvarkingi nagai grazu beveik visom spalvom isskyrus sviesu perlamutra ir blizguti...bet cia tik as tokia blink.gif
Atsakyti
Nusimaliavojau savo mini nagus su mango+bashful smile.gif ale prislopinau lotuliukas.gif Matysiu kaip laikys su dviem bazes sluoksniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 05, 15:17)
Kazkaip netikiu, kad del to sunkiai lakas nusivale, jei logiskai pagalvojus tai tas salinimas nebent, kad lygesnis pavirsius butu lakuojant spalva, arba spalva su baze geriau sukibtu atseit, nes juk lipnumas ne ant pacio nago, o ant bazes, kaip jis galetu itakoti sukibima su paciu nagu? O kokiu laku buvo lakuota? Man niekada nebuvo problemu su nueminu lako, naudoju IBD, EzFlow, Harmony priemones, nenuvalau pertekliaus.  g.gif Lakas lengviausiai nusiima.

Tokia isvada padariau delto, kad panele sake, kad jai dare su Harmony lakais. Dare viska lyg ir normaliai, tik nenueme pertekliaus... As visada ji nuimu ir jokiu bedu su nuemimu nebuna.... Na nzn, gal del kitu priezasciu taip buvo..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 05, 16:35)
Iejau I Nagavitos puslapi paziuret kokias naujienas turi, ziuriu numesta antis, kad labai daug padirbtu atsirado Harmony laku biggrin.gif , nepirkit is niekur kitur tik is musu...Raso taip labai perka priemones, kad net kainas sumazino biggrin.gif. Oi negaliu kaip prisijuokiau, eilinis marketinginis triukas.

lotuliukas.gif tas pats bajeris kaip su Nailteku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 05, 17:13)
Sveikos merginos  4u.gif ,
va gryžau iš atostogų..... thumbup.gif na ir prirašėt  blink.gif

mano atostoginis prancūzas jau nuaugo... ryt gal reiks pasidaryt kokią ryškią...rankos įdegę jaučiu bus gražu  blush2.gif  lotuliukas.gif

Sveika sugrizus 4u.gif

Kur atostogavai? ax.gif
Atsakyti