Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(noraeleo @ 2012 06 05, 00:02)
pavarvinau akis prie ebay pora valandeliu ir susikomplektavau pradziai priemones bei lempa    bigsmile.gif dabar tik laukti beliko pora savaiteliu ir lakuosiu, laikuosiu,lakuosiu  nail.gif

as ir vis varvinu varvinu akis ebay, gundau gundaus =) Ir kiek jei nepaslaptis isleidai visam pradiniam komplektui? Kas i ji ieina? =) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 05, 08:08)
O bandet su 2 sluoksniais bazes ta varianta? rolleyes.gif

ne nebandziau ax.gif o pertekliu nuvalyti reikia po pirmo sluoksnio ar po antro?
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 05, 10:25)
tamosiuke, o jeigu pastoviai vandenyje rankos, tai ir prepas nepades?  g.gif  Grrrr.... Padziovinsiu nagus sauleje pries lakuojant  lotuliukas.gif

Niekas nepades, nes lakas nei pleciasi nei traukiasi, ko nepasakysi apie naga..uztat ir nelaiko nei lakas nei gelinis priauginimas ir kaip sakant tepk kuom nori...
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 05, 05:55)
Sveika istojus i isprotejusiu kluba biggrin.gif, patariu iskart pradet taupyt kitoms spalvoms, nes kai pradedi, negali sustot 4u.gif

4u.gif aciu ,del islaidu spalvytems jau pastebejau , kad pradejus kelio atgal nera biggrin.gif norai beribiai
QUOTE(?angeliux? @ 2012 06 05, 09:40)
as ir vis varvinu varvinu akis ebay, gundau gundaus =) Ir kiek jei nepaslaptis isleidai visam pradiniam komplektui? Kas i ji ieina? =) 4u.gif

ieina HG priemones isvardintos pirmame puslapyje , lempa ir 2 spalvas paemiau.
isleidau apie 500 lt
Papildyta:
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 04, 22:02)

o kaip sio gamintojo lakai laiko, nes kol kad tik HG lakuodavo man, kaina labai viliojanti , tik kaip kokybe ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 05 birželio 2012 - 11:10
sakykit kuri jums juoda labiau prie dusios HG ar IBD? g.gif

ir daba kur pigiausias variantas gaunasi g.gif nes va HG ebejui paskaiciavau tai apie 47lt , kur cia galim rast ir uz 45lt mastau.gif ir dar laukt nereik keliu savaiciu rolleyes.gif
Papildyta:
dar,,, HG Sea Foam kaip ir viena is sezono spalvu smile.gif ar kuri turite? kaip tepasi? ar nera permatoma? ar turi blizgio ar parlamutro? ar matine ? aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 05 birželio 2012 - 11:35
Sveikos 4u.gif

As katik is nagavitos 4u.gif Nu ir vistos ten dirba doh.gif As klausiu ar turite IBD Juliet, o jos man akis isputusios aiskina, kad ner tokios.... doh.gif doh.gif doh.gif jeigu neturi - vadinas ner biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 06 05, 11:11)
ne nebandziau ax.gif o pertekliu nuvalyti reikia po pirmo sluoksnio ar po antro?

g.gif Kaipo ir po antrojo reiktu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 06 05, 12:19)
Sveikos  4u.gif

As katik is nagavitos  4u.gif Nu ir vistos ten dirba  doh.gif As klausiu ar turite IBD Juliet, o jos man akis isputusios aiskina, kad ner tokios.... doh.gif  doh.gif  doh.gif jeigu neturi - vadinas ner  biggrin.gif

lotuliukas.gif AI kaims te dirba..o buvo senosios mushskes, ar naujos nematytos gal kokios mergiotes?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 05, 12:31)

lotuliukas.gif AI kaims te dirba..o buvo senosios mushskes, ar naujos nematytos gal kokios mergiotes?

Senosios... ax.gif Niu teij va, man kiekviena karta te nuvaziavus teip i norisi snukin duot... jau tooookios ekspertes issiziojusios... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 06 05, 13:23)
Senosios... ax.gif Niu teij va, man kiekviena karta te nuvaziavus teip i norisi snukin duot... jau tooookios ekspertes issiziojusios... doh.gif

Is kur tiek agresijos hihihi.gif ? Ka gero jau nusipirkai? bigsmile.gif Kasika prisikrovei jau kai reikiant itariu lotuliukas.gif ?
Man reik prisiverst nusitirpint savo felecetavus-noriu isbandyt savo juodaji Ezflow su kokiu blizgiu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 05, 13:34)
Is kur tiek agresijos  hihihi.gif ? Ka gero jau nusipirkai? bigsmile.gif Kasika prisikrovei jau kai reikiant itariu lotuliukas.gif ?
Man reik prisiverst nusitirpint savo felecetavus-noriu isbandyt savo juodaji Ezflow su kokiu blizgiu cool.gif

Nezinau, veikia jos mane.Pirkau clenaser, removeri, odeliu alieju, nes mazoji plaukus juos pasitept sugalvojo, kai mama pasidarius manikiura paliko netycia, TOPa tadu. O spalvu nieko nejamiau... schmoll.gif atsilaikiau :DIr dar baisingai norejau paziuret gal jos kokio lipduku turi, bet pamirsau vista doh.gif dabar planuoe - atostogos, teij bandysiu prisidet prie seimos biudzeto, nes gaila jau diedo daros biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 05 birželio 2012 - 12:37
QUOTE(Pentarda @ 2012 06 05, 12:18)
sakykit kuri jums juoda labiau prie dusios HG ar IBD? g.gif

ir daba kur pigiausias variantas gaunasi g.gif nes va HG ebejui paskaiciavau tai apie 47lt , kur cia galim rast ir uz 45lt mastau.gif ir dar laukt nereik keliu savaiciu  rolleyes.gif
Papildyta:
dar,,, HG Sea Foam kaip ir viena is sezono spalvu smile.gif ar kuri turite? kaip tepasi? ar nera permatoma? ar turi blizgio ar parlamutro? ar matine ? aciuks.gif

http://www.amazon.co...K...s=&v=glance

cia pigiau
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 06 05, 11:01)
Niekas nepades, nes lakas nei pleciasi nei traukiasi, ko nepasakysi apie naga..uztat ir nelaiko nei lakas nei gelinis priauginimas ir kaip sakant tepk kuom nori...

Na, turiu vilties vistiek, kad su prepu laikys ilgiau smile.gif Nusipirkau is ebay UK, tai tureciau kita savaite jau gauti rolleyes.gif
Atsakyti