Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Aurelia @ 2012 06 04, 23:02)
http://www.ebay.co.u...#ht_5837wt_1162

Apacioje ziurekit visa palete yra, tai mano turimos spalvos:
P016 spalva tokia kaip pionierisko kaklaraiscio sviesesne uz ta tradicine klasikine raudona.
P047 - kur sakiau babska, bet siaip visai nieko.
P060 - palergonia+lasisa, tikrai grazi spalva  thumbup.gif is paveiksliuko atrodo panasi i goosip girl, bet sita sviesesne gerokai, labiau i lasisa nesa.
P067 - klasikine raudona  wub.gif
Dar draugems siunciau gal 15 buteliuku pas mane stovi, tai pvz 068 labiau ruda nei bordo, negrazi man, sukresejusio kraujo, jei taip galima pasakyt... fee... Kitos isvis ne mano skonio su visokiais blizgaliukais, tai ner ka daugiau ir pasakot apie kitas spalvas  doh.gif  doh.gif

aaa supratau, grazi tikrai ta P060 4u.gif
Atsakyti
Ar cia manikiurininkiu tema? As noreciau buti geros profes Vilniuje kliente. Reikia gero pedikiuro su geliniu lakavimu. Pasisiulykit kas nors. 4u.gif
Atsakyti
pavarvinau akis prie ebay pora valandeliu ir susikomplektavau pradziai priemones bei lempa bigsmile.gif dabar tik laukti beliko pora savaiteliu ir lakuosiu, laikuosiu,lakuosiu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 05, 00:02)
pavarvinau akis prie ebay pora valandeliu ir susikomplektavau pradziai priemones bei lempa    bigsmile.gif dabar tik laukti beliko pora savaiteliu ir lakuosiu, laikuosiu,lakuosiu  nail.gif

Sveika istojus i isprotejusiu kluba biggrin.gif, patariu iskart pradet taupyt kitoms spalvoms, nes kai pradedi, negali sustot 4u.gif
Atsakyti
merginos reikia jusu pagalbos SOS!!!!
pas viena mano kliente ilgalaikis lakas laiko vos 5 dienas. nagas labi minkstas. ka daryt???pirma kart susiduriau kad lakas nelaiko. jinai sako gal priauginima daryt? plizzzzz padekit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 06 05, 09:05)
pas viena mano kliente ilgalaikis lakas laiko vos 5 dienas. nagas labi minkstas. ka daryt???pirma kart susiduriau kad lakas nelaiko.  jinai sako gal priauginima daryt?   plizzzzz padekit unsure.gif

Mano draugei ilgalaikis lakas laiko dvi dienas. Pirmąkart negalėjo patikėti, tai išbandė dar du kartus. Gal tiesiog yra organizmų, kurie nepriima gelinio lakavimo? g.gif Ji dar bandė pasideginti nagą gelio sluoksniu, tai nusilupo po trijų dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 05 birželio 2012 - 07:21
QUOTE(sylvia @ 2012 06 05, 08:05)
pas viena mano kliente ilgalaikis lakas laiko vos 5 dienas. nagas labi minkstas. ka daryt???pirma kart susiduriau kad lakas nelaiko.  jinai sako gal priauginima daryt?  plizzzzz padekit unsure.gif

O bandet su 2 sluoksniais bazes ta varianta? rolleyes.gif
Atsakyti
Labryt smile.gif
O tepe prepa ar bonda? As ta jauciu, kad pas mane cia beda bus, tai dabar nelakuoju visai, lauksiu prepo ax.gif Jeigu isivaizduojat laka nusiimu tiesiog pakisusi kita naga po atsokusiu krasteliu ir visiskai nesugadindama nago nuimdavau lakus thumbup.gif Smagu buvo zaisti pora menesiu, dabar jau tingiu, noriu, kad ilgiau laikytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 05, 09:19)
Labryt smile.gif
O tepe prepa ar bonda? As ta jauciu, kad pas mane cia beda bus, tai dabar nelakuoju visai, lauksiu prepo  ax.gif Jeigu isivaizduojat laka nusiimu tiesiog pakisusi kita naga po atsokusiu krasteliu ir visiskai nesugadindama nago nuimdavau lakus  thumbup.gif Smagu buvo zaisti pora menesiu, dabar jau tingiu, noriu, kad ilgiau laikytu  ax.gif

Tai va, tai va.... is as laukiu prepo bondo. Labai tikiuosi, kad padės, nes kitu atveju, būtų gaila šitiek išmestų pinigų....
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 06 04, 21:43)
pas mane tigeris, klasikine raudona, just in case ir paskutinis man topu topas  wub.gif juodas su vegasu ant virsaus  wub.gif jau kaaaaaip dailiai atrode  thumbup.gif gaila klientes viena paskui kita ejo, tai nespejau nufotkinti sad.gif

As sau ant ranku dabar uzsilakavau juoda ir ant bevardziu uztepiau vegas wub.gif Ir dabar klijentes i tuos mano nagus ziuri ir sako--as taip irgi noriu biggrin.gif

QUOTE(sylvia @ 2012 06 05, 08:05)
pas viena mano kliente ilgalaikis lakas laiko vos 5 dienas. nagas labi minkstas. ka daryt???pirma kart susiduriau kad lakas nelaiko.  jinai sako gal priauginima daryt?  plizzzzz padekit unsure.gif

Nelabai ka ir padarysi..bandyk kaip Jolkius sako-du sluoksnius bazes, bandyk praimeri tept pries lakavima...daugiau nelabai yra ka daryt. Gal klijentes rankos pastoviai vandeny?
Atsakyti
tamosiuke, o jeigu pastoviai vandenyje rankos, tai ir prepas nepades? g.gif Grrrr.... Padziovinsiu nagus sauleje pries lakuojant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 04, 22:33)
Mano taip pat pirma spalva buvo GH goosip girl  lotuliukas.gif  ( saltibarstine ar ne? )

Ne taip parasiau ta Goosip turbut,Good goosip pirmasis mano,raudonas su blizgiu thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Aurelia @ 2012 06 04, 22:52)
O kam jus ta baze su servetele ar popiereliu nubraukinejat? Bandziau, bet nepastebejau jokios naudos, taipogi tik dulkeliu atsirasdavo, uztersdavau sepeteli ir tada pastoviai kazka stumdydavau nuo tu nagu. Tiesiog jeigu visus pirstus nubraukiau, visi po to vel atsistato ir blizga, pavirsius lipnus tai man atrodo tik geresnis sukibimas su spalvotu laku buna. Gal as neteisi, bet nieko nebenubraukineju ir viskas ok.

Vat butent kaip kazkas sake atsirinkau ar reikia nubraukt ar ne,sau darau visaip oturiu viena draugike kuriai butinai turiu nubraukt,ilgiau isnesioja smile.gif

QUOTE(Aurelia @ 2012 06 04, 23:02)

Is situ pigusku ir as pasiemiau viena lotuliukas.gif P002 tongue.gif
Atsakyti