Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 04, 21:17)
Aciu blush2.gif  blush-anim-cl.gif
Papildyta:

O neturint strukturinio,su bazes storesniu sluoksniu neimanoma uzlygint? blush2.gif

Drasiai gali bandyti, nes esu skaicius, kad problemishkiem ar labai ploniem nagam meistrai tepa 2kart baze 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 birželio 2012 - 20:23
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 04, 21:21)
Drasiai gali bandyti, nes esu skaicius, kad problemishkiem ar labai ploniem nagam dtepameistrai 2kart baze 4u.gif

Nu va turesiu omeny jei prireiktu aciuks.gif
Kitu kartu isbandysiu ant savo nagu,nes plonumas kaip pleveles lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 04 birželio 2012 - 20:23
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 04, 15:43)
Panos, kas pas jum aina ant kojyciu nagu?Visos tik apie rankas, o kojytes ant bangos ka griebia is spalvu? bigsmile.gif  Manishkes HG "sirdziu karaliene" vis lakuojas biggrin.gif

pas mane tigeris, klasikine raudona, just in case ir paskutinis man topu topas wub.gif juodas su vegasu ant virsaus wub.gif jau kaaaaaip dailiai atrode thumbup.gif gaila klientes viena paskui kita ejo, tai nespejau nufotkinti sad.gif

Jolkiau klausimas i taurele makaluoji balta su exhale? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 04, 20:40)
As bent pastebiu juos lakuojant jau,tai braukiu braukiu sepeteliu ir dingsta blush2.gif

nemazai tu dulkeliu buvo, bet atrodo, jau issiaiskinau kame beda, nubraukiu su sepeteliu ir viskas ok dabar.
Atsakyti
Pas mane ant kojų šiuo metu einamiausios HG: tiger blossom, passion, red roses, good gossip. IBD: mango - ši ir pas mane ant kojų, bet nerodysiu, bo pėdom gražiom negaliu pasigirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 06 04, 21:46)
nemazai tu dulkeliu buvo, bet atrodo, jau issiaiskinau kame beda, nubraukiu su sepeteliu ir viskas ok dabar.

Pastebejau kad visokiu dulkeliu ir pukeliu buvo atsirade kai baze nubraukiau ne paprasta servetele o tuo serveteles lapeliu plesomu doh.gif

Nu bet kaip jums ta mango taip gerai laiko,as bebijau siulyt kokiai draugei kad akmenim neuzmetytu po keliu dienu lakavimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 04, 16:16)
Pas mane ir rankos ir kojos IBD Maui Sunset  blush2.gif Tik jau antra savaite eina ax.gif labai nekibkit tongue.gif

Pas mane irgi vyrauja raudona spalva doh.gif o taip nemegau jos,tiksliau bijojau lotuliukas.gif bet pirmas lakas buvo Goosip girl lotuliukas.gif
Dabar pabandziau piguske is ebay uzsisakyt lotuliukas.gif nu reik isbandyt ir toki,kad turet su kuo palygint lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano taip pat pirma spalva buvo GH goosip girl lotuliukas.gif ( saltibarstine ar ne? ), po to surizikavau pigius is ebay, turiu veliavine raudona, palergoniju raudona, palergonijos+lasisos ( labai grazi vasariska spalva), dar turiu perlamutrine tokia ruzava i violetinuma, tokia truputi babska senamadiska, bet vistiek sutepliosiu smile.gif Dabar laukiu queen of hearts ir beroc stand out tokia tamsi raudona turetu buti.
Dar labai noriu prancuziskam manikiurui lakus nusipirkt, balta tai tikrai pirksiu is ebay pigiaka, pigmentuoti jie stipriai, tai tikrai bus geras, beje ir tepasi visi be jokiu dryziu, na man visai patinka smile.gif Bet va su rozine tai tyrineju tyrineju, mat noreciau ja tepti ant balto krastelio... Gal kas turit tokia skystos pigmentacijos rozine? is GH kaip supratau is nuotraukeliu 1 psl kad lyg tinka little princes.

Beje, ar naudojat pristines, yra specialios su nukirptais galais, kad ranku odos nekepinti, visgi rankos pabuna soliariume, odai tai ne i nauda. Galvoju ukinese prekese nusipirkt medziagines pirstinaites ir galiukus nusikarpyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 04 birželio 2012 - 21:37
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 04, 21:55)
Pastebejau kad visokiu dulkeliu ir pukeliu buvo atsirade kai baze nubraukiau ne paprasta servetele o tuo serveteles lapeliu plesomu doh.gif

na as irgi panasiai pastebejau g.gif
Atsakyti
Aurelija kokia spalva yra kaip tu rasai "palergonijos+lasisos ( labai grazi vasariska spalva) " ax.gif labai man idomu, gal gali imest nuotrauka ant tipsiuko ar ant naguciu? Neturiu vaizduotes visai. O pelargonija kokios spalvos tu turi omeny, net specialiai i google isivedziau geles pavadinima, kad spalva paziuret, bet ju visokiu yra... Labai mane suintrigavai siuo apibudinimu:)
Atsakyti
O kam jus ta baze su servetele ar popiereliu nubraukinejat? Bandziau, bet nepastebejau jokios naudos, taipogi tik dulkeliu atsirasdavo, uztersdavau sepeteli ir tada pastoviai kazka stumdydavau nuo tu nagu. Tiesiog jeigu visus pirstus nubraukiau, visi po to vel atsistato ir blizga, pavirsius lipnus tai man atrodo tik geresnis sukibimas su spalvotu laku buna. Gal as neteisi, bet nieko nebenubraukineju ir viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 04, 22:52)
O kam jus ta baze su servetele ar popiereliu nubraukinejat? Bandziau, bet nepastebejau jokios naudos, taipogi tik dulkeliu atsirasdavo, uztersdavau sepeteli ir tada pastoviai kazka stumdydavau nuo tu nagu. Tiesiog jeigu visus pirstus nubraukiau, visi po to vel atsistato ir blizga, pavirsius lipnus tai man atrodo tik geresnis sukibimas su spalvotu laku buna. Gal as neteisi, bet nieko nebenubraukineju ir viskas ok.

as isrgi ir taip ir taip bandziau, jokio skirtumo, tai nebenubraukineju. Bet pagal gamintojo instrukcija youtubej rodo, kad reikia nubraukt. Vienur rodo nubraukia, kitur maciau ne. Turbut kiekvienas pagal savo pastebejimus renkasi nubraukt ta lipnuma ar nenubraukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 04, 21:49)
Aurelija kokia spalva yra kaip tu rasai "palergonijos+lasisos ( labai grazi vasariska spalva) " ax.gif labai man idomu, gal gali imest nuotrauka ant tipsiuko ar ant naguciu? Neturiu vaizduotes visai. O pelargonija kokios spalvos tu turi omeny, net specialiai i google isivedziau geles pavadinima, kad spalva paziuret, bet ju visokiu yra... Labai mane suintrigavai siuo apibudinimu:)

http://www.ebay.co.u...#ht_5837wt_1162

Apacioje ziurekit visa palete yra, tai mano turimos spalvos:
P016 spalva tokia kaip pionierisko kaklaraiscio sviesesne uz ta tradicine klasikine raudona.
P047 - kur sakiau babska, bet siaip visai nieko.
P060 - palergonia+lasisa, tikrai grazi spalva thumbup.gif is paveiksliuko atrodo panasi i goosip girl, bet sita sviesesne gerokai, labiau i lasisa nesa.
P067 - klasikine raudona wub.gif
Dar draugems siunciau gal 15 buteliuku pas mane stovi, tai pvz 068 labiau ruda nei bordo, negrazi man, sukresejusio kraujo, jei taip galima pasakyt... fee... Kitos isvis ne mano skonio su visokiais blizgaliukais, tai ner ka daugiau ir pasakot apie kitas spalvas doh.gif doh.gif
Atsakyti