Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 04, 17:16)
Pas mane ir rankos ir kojos IBD Maui Sunset  blush2.gif Tik jau antra savaite eina ax.gif labai nekibkit tongue.gif
user posted image

Pas mane irgi vyrauja raudona spalva doh.gif o taip nemegau jos,tiksliau bijojau lotuliukas.gif bet pirmas lakas buvo Goosip girl lotuliukas.gif
Dabar pabandziau piguske is ebay uzsisakyt lotuliukas.gif nu reik isbandyt ir toki,kad turet su kuo palygint lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi kokios fainos pedutes, kaip vaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 04, 17:22)
oi kokios fainos pedutes, kaip vaiko smile.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 04, 16:43)
unsure.gif Gal pacio pagrindo jau like ant galo buteliuko ir jame prisikaupe kokiu dulkeliu,idomu siaip kodel, nes jei man ir pasitaiko kartais-tai 2 sluoksniu viskas graziai isilygina g.gif

Panos, kas pas jum aina ant kojyciu nagu?Visos tik apie rankas, o kojytes ant bangos ka griebia is spalvu? bigsmile.gif  Manishkes HG "sirdziu karaliene" vis lakuojas biggrin.gif

Pedikiurui dabar nusilakavus HG Good gossip, labai graziai zeri ta raudona ax.gif

O del u dulkeliu, nezinau ar ten tikrai dulkeles, galbut ir gumuliukai Gal kam nors irgi taip buna? Visiskai esu nusivylus HG tom sviesiom spalvom verysad.gif Gal reiktu pereit ant IBD? g.gif
Atsakyti
O ten tikrai dulkeles?gal tokie burbuliukai oro,pasitaiko ir man smile.gif nuo kaisiojimo sepetelio matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane kojoms laurus skina ryshkalai - good gossip, passsion, tigeris, mango.. ax.gif
pas pacia dabar prancuzas blush2.gif
Atsakyti
nu ***** as nesugebu pati pasidaryt pedikiuro... niekada nemokejau... jauciu reiks prasytis pas kazka...
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 04, 17:16)
Pas mane ir rankos ir kojos IBD Maui Sunset  blush2.gif Tik jau antra savaite eina ax.gif labai nekibkit tongue.gif
[
Pas mane irgi vyrauja raudona spalva doh.gif o taip nemegau jos,tiksliau bijojau lotuliukas.gif bet pirmas lakas buvo Goosip girl lotuliukas.gif
Dabar pabandziau piguske is ebay uzsisakyt lotuliukas.gif nu reik isbandyt ir toki,kad turet su kuo palygint lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Labai dailu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 04, 19:17)
O ten tikrai dulkeles?gal tokie burbuliukai oro,pasitaiko ir man smile.gif nuo kaisiojimo sepetelio matyt lotuliukas.gif

na va nesuprantu, reiks dar panagrinet kas ten yra...o kas su oro burbuliukais daryt? Nugesint? g.gif
Atsakyti
as tai pedikiurui pripazistu tik raudona ir jos tamsesnius atspalvius, ir prancuza, jau kai papraso ko nors neutralaus tai man kancia...nes man ir raudona yra neutralu ir prie visko dera... esu pakvaisusi del raudonos
beje kas turi tuos magnetic lakus ilgalaikius ar verta isigyti jei ne del saves????
dar ieskau patarimo- jei nelygus labai nagas-po operacijos toks visai kaip suskaldytas ar teko kam ant panasaus ilgalaiki deti? ar laike? ar sulygintu strukturinis?
aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 06 04, 19:51)
na va nesuprantu, reiks dar panagrinet kas ten yra...o kas su oro burbuliukais daryt? Nugesint?  g.gif

As bent pastebiu juos lakuojant jau,tai braukiu braukiu sepeteliu ir dingsta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 06 04, 20:36)
as tai pedikiurui pripazistu tik raudona ir jos tamsesnius atspalvius, ir prancuza, jau kai papraso ko nors neutralaus tai man kancia...nes man ir raudona yra neutralu ir prie visko dera... esu pakvaisusi del raudonos
beje kas turi tuos magnetic lakus ilgalaikius ar verta isigyti jei ne del saves????
dar ieskau patarimo- jei nelygus labai nagas-po operacijos toks visai kaip suskaldytas ar teko kam ant panasaus ilgalaiki deti? ar laike? ar sulygintu strukturinis?
aciu uz atsakymus

Bandyk su strukturiniu, uzdesi daugiau, apdildinsi poto lygiai ir nulakuosi, manau net zymes uzlakavus nebus, kad ten kazkokia trauma pries tai buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 04, 19:46)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Labai dailu  thumbup.gif

Aciu blush2.gif blush-anim-cl.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 04, 21:09)
Bandyk su strukturiniu, uzdesi daugiau, apdildinsi poto lygiai ir nulakuosi, manau net zymes uzlakavus nebus, kad ten kazkokia trauma pries tai buvo mirksiukas.gif

O neturint strukturinio,su bazes storesniu sluoksniu neimanoma uzlygint? blush2.gif
Atsakyti