Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(?angeliux? @ 2012 06 03, 13:00)
Merginos, o is kur jus uzsisakot prekiu papildymus? Nagavitoj? Per tarpininka? Ebay? Tiesiai is gamintojo? Kaip ir kur pigiau?  4u.gif  as noriu ir ruosiuosi isigyti pradini komplekta, bet paskaiciavus gaunasi min 400 Lt, tai kaip namu naudojimui ir tik sau, labai suabejojau ar man tokios uzgaidos reik... Gal galit patarti kur ir pas ka pigiau?  4u.gif

Pirmaji susipirkima dariau ebay: lempa (apie 15 svaru, 4 lempu), primeris, top coat, cleanseriai 2, laku pora -viso apie 120 lt gavosi. Po to jau isivaziavau su spalvynu ax.gif Manau dabar esu suinvestavus viso apie 300 lt.
Atsakyti
QUOTE(deilii @ 2012 06 03, 15:18)
Sveikutes,

gal galesit man padet...?
kaip ir anksciau rasiau geliniu laku lakuojuosi tik sau (ir artimiesiems smile.gif ) todel patirties dar tikrai neturiu.... Naudoju IBD baze, spalvas ir topa.... zodziu - nesilaiko...  doh.gif  jau net nekalbu apie savaites, taciau vat mamai jau kita diena nusilupo, man po triju dienu  krastai atsoko.... unsure.gif . kas galetu but...? ka darau ne taip....? gal prastai pasiausiu....?  g.gif

dar besiskaitinedama radau, jog IBD yra prepas, galvoju gal jo kaip tik truksta, nors kaip suprantu tai yra nuriebalintojas, o po siausimo as nuriebalinu naga specialiu skysciu....

zodziu, puoliau i nevilti, nes uz lakus mokejau tikrai ne pigiai, be to tepant tikrai atrodo geri (anksciau buvau nusilakavusi su pigiu geliniu laku, kuris ir tepesi ne kaip ir dziunant traukesi nuo galiuku net nera ko lyginti).....

galiausiai gelinis lakavimas laiko ne daugiau nei paprastas..... nors noreciau tiket kad kazkur pakastas suo....  unsure.gif

As tai patarciau prepa nusipirkt. Pasiausi naga, nuriebalini su skysciu, tada prepas, baze ir tt... mano mamai irgi nesilaike baisiai ir seseriai tas pats, po keliu dienu lupdavosi lakas, nors tu ka. Nusipirkom prepa va toki http://payments.ebay...id=270899548793 manau bet kokios firmos jie geri, tai lakas laikosi puikiausiai abiems dvi savaites. Na tikrai pakeicia situacija jis.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 03, 19:19)
As tai patarciau prepa nusipirkt. Pasiausi naga, nuriebalini su skysciu, tada prepas, baze ir tt... mano mamai irgi nesilaike baisiai ir seseriai tas pats, po keliu dienu lupdavosi lakas, nors tu ka. Nusipirkom prepa va toki http://payments.ebay...id=270899548793  manau bet kokios firmos jie geri, tai lakas laikosi puikiausiai abiems dvi savaites. Na tikrai pakeicia situacija jis.

tai vadinasi tepi prepa (bet ji ar reikia lempoj dziovint?), baze ir nuriebalini, o as galvojau, kad su prepu nuriebalint jau nebereikia.... blush2.gif turbut reiks taip ir daryt, nes nesiterliosiu kas trecia diena.

labai aciu uz info smile.gif
Atsakyti
Aciu, Emisija, reiks bonda ir man isigyt, gal ilgiau laikys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 03 birželio 2012 - 19:14
O gal kas zino, kur Lietuvoj is karto galima nusipirkt PREPA, nes kur tik neziurejau - visur tik uzsakineja (turbut per ta pati ebay, bet man paciai nekantru laukt kol parsiuncia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deilii: 03 birželio 2012 - 19:17
QUOTE(deilii @ 2012 06 03, 19:13)
[CODE]
Emisija, nuoroda bent jau man neatsidaro Ar galetum pakartot?
Ir man neatsidaro

http://www.ebay.com/...79#ht_500wt_969 Beroc sitas smile.gif

Dar toki radau, nieks nebandet?

http://www.ebay.co.u...0b#ht_600wt_905
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 03 birželio 2012 - 19:15
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 03, 19:55)
Aciu, Emisija, reiks bonda ir man isigyt, gal ilgiau laikys  4u.gif

Minejai bonda... tai cia tas pats kaip ir prepas.... pastebejau keleta pavadinimu, bet isties ju neskiriu blush2.gif
Papildyta:
Bet juk prepo lempoj laikyt nereikia (ar as ne taip suprantu?) ar ji uztepus is karto galuima baze tept, ar palaukt reikia ... ? blush2.gif g.gif
Atsakyti
nerugstini primer nusipirk po nuriebalinimo patepk- laikys super smile.gif puse min tik palaikyk, kad pradziutu, bet ne lempoje. tada baze, spalva, spalva, topas. yra perfect nails. tai nailshop.lt
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 06 03, 20:31)
nerugstini primer nusipirk po nuriebalinimo patepk- laikys super smile.gif puse min tik palaikyk, kad pradziutu, bet ne lempoje. tada baze, spalva, spalva, topas. yra perfect nails. tai nailshop.lt

Aciu labai smile.gif
Papildyta:
ar apie sita kalbi nailshop
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deilii: 03 birželio 2012 - 19:46
Jau uzsisakiau, bus matyt ar situacija pageres (bet labai tikiuosi, kad taip) kai isbandysiu pranesiu
Atsakyti
QUOTE(deilii @ 2012 06 03, 20:21)
Minejai bonda... tai cia tas pats kaip ir prepas.... pastebejau keleta pavadinimu, bet isties ju neskiriu  blush2.gif
Papildyta:
Bet juk prepo lempoj laikyt nereikia (ar as ne taip suprantu?) ar ji uztepus is karto galuima  baze tept, ar palaukt reikia ... ?  blush2.gif  g.gif

man rodos cia tas pats, ezflow raso bondas , kitos firmos prepas, jo lempoj dziovint nereikia.
Papildyta:
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 03, 20:14)

Aha sitas, isbandyk, tikrai turetu ilgiau laikyt, nes, kaip sakiau, mums jis labai padejo. To antro tai nebandzius ir negirdejus nieko apie ji smile.gif
Papildyta:
QUOTE(deilii @ 2012 06 03, 21:03)
Jau uzsisakiau, bus matyt ar situacija pageres (bet labai tikiuosi, kad taip) kai isbandysiu pranesiu

is nailshop uzsisakei? nu idomu ir man kaip tau jis patiks, as turiu savo nuomone apie sios firmos priemones, nebesikartosiu, bet sito daikto nebandzius, lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 03, 21:29)
man rodos cia tas pats, ezflow raso bondas , kitos firmos prepas, jo lempoj dziovint nereikia.
Papildyta:
Aha sitas, isbandyk, tikrai turetu ilgiau laikyt, nes, kaip sakiau, mums jis labai padejo. To antro tai nebandzius ir negirdejus nieko apie ji smile.gif
Papildyta:
is nailshop uzsisakei? nu idomu ir man kaip tau jis patiks, as turiu savo nuomone apie sios firmos priemones, nebesikartosiu, bet sito daikto nebandzius, lauksim atsiliepimu 4u.gif

taip is nail shopo va toki. Man ir idomu. Kazkaip galvoju, jeigu tai tik prepas, o ne visas rinkinys sios firmos ( baze, spalvos ir topas) tai situacija neturetu buti bloga. Kazkaip truksta Lietuvoj UV geliniu laku, kuriuos butu galima uzsisakyti ir gauti is karto, o nelaukti 2-3 sav. doh.gif
o paciu spalvu tai neuzsisakinejau (nors kilo tokia mintis), nes nelabai pasitikiu.... g.gif viskgi pigumas atbaido, o pati įsitikinau, kad "skupas moka du kartus"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deilii: 04 birželio 2012 - 07:32