Sveikutes,
gal galesit man padet...?
kaip ir anksciau rasiau geliniu laku lakuojuosi tik sau (ir artimiesiems
) todel patirties dar tikrai neturiu.... Naudoju IBD baze, spalvas ir topa.... zodziu - nesilaiko...
jau net nekalbu apie savaites, taciau vat mamai jau kita diena nusilupo, man po triju dienu krastai atsoko....
. kas galetu but...? ka darau ne taip....? gal prastai pasiausiu....?
dar besiskaitinedama radau, jog IBD yra prepas, galvoju gal jo kaip tik truksta, nors kaip suprantu tai yra nuriebalintojas, o po siausimo as nuriebalinu naga specialiu skysciu....
zodziu, puoliau i nevilti, nes uz lakus mokejau tikrai ne pigiai, be to tepant tikrai atrodo geri (anksciau buvau nusilakavusi su pigiu geliniu laku, kuris ir tepesi ne kaip ir dziunant traukesi nuo galiuku net nera ko lyginti).....
galiausiai gelinis lakavimas laiko ne daugiau nei paprastas..... nors noreciau tiket kad kazkur pakastas suo....
As tai patarciau prepa nusipirkt. Pasiausi naga, nuriebalini su skysciu, tada prepas, baze ir tt... mano mamai irgi nesilaike baisiai ir seseriai tas pats, po keliu dienu lupdavosi lakas, nors tu ka. Nusipirkom prepa va toki
manau bet kokios firmos jie geri, tai lakas laikosi puikiausiai abiems dvi savaites. Na tikrai pakeicia situacija jis.