Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(**zara** @ 2012 06 02, 05:30)
labuka, turiu klausimuka.... biggrin.gif
apie lakus prisiskaiciau daug....... o va klausimas iskilo i ka reikia atkreipti demesi perkant lempas? pvz is sito psl http://www.buynail.com/uvlamps.aspx cia yra lempu ir su 36 wat ir su 45 wat... IR 18 wat.
Noreciau pati namuose darytis sau smile.gif gal kam ir juokingas klausimas, bet man "zaliai" tai kazkaip nesinori kates maise pirkti wink.gif aciu uz pagalba.

Itariu visos cia bendraujancios naudoja lempas 36w smile.gif 4 lemputes po 9w dedasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(**zara** @ 2012 06 02, 05:30)
labuka, turiu klausimuka.... biggrin.gif
apie lakus prisiskaiciau daug....... o va klausimas iskilo i ka reikia atkreipti demesi perkant lempas? pvz is sito psl http://www.buynail.com/uvlamps.aspx cia yra lempu ir su 36 wat ir su 45 wat... IR 18 wat.
Noreciau pati namuose darytis sau smile.gif gal kam ir juokingas klausimas, bet man "zaliai" tai kazkaip nesinori kates maise pirkti wink.gif aciu uz pagalba.

Na cia lempos tokios turbut geros, 36 wat, 4 lemp po 9 wat, dar neaisku koks kistukas, ar tinkamas musu rozetems, ir turi butinai buti 220 V. Ir del lempuciu, butinai turetum issiaiskinti kokios cia tinka, ar gausi paskui nusipirkti kitas kai sitos perdegs. Dauguma manau cia turi kinietiskas lempas, ir as tokia turiu ir galiu nusipirkti lengvai ir labai pigiai leputes is tu paciu kinieciu is ebay. Ir tai dar galima nepataikyt tiks ar ne, bet kai maza labai kaina, tai nedidelis ir nuostolis.
Atsakyti
Buvo nulakuota ilgalaikiu prancūziškai, ant viršaus dėtas (gelio ar kažko) sluoksnis sutvirtinimui. Ir praėjus kuriam laikui nagų galiukai pradėjo ruduoti/juoduoti.. Dėl ko taip gali būti? Atrodo lakas dar puikiai laikosi, galėčiau nešioti, bet neitin gražiai atrodo tie juodumai..
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 06 02, 09:37)
Buvo nulakuota ilgalaikiu prancūziškai, ant viršaus dėtas (gelio ar kažko) sluoksnis sutvirtinimui. Ir praėjus kuriam laikui nagų galiukai pradėjo ruduoti/juoduoti.. Dėl ko taip gali būti? Atrodo lakas dar puikiai laikosi, galėčiau nešioti, bet neitin gražiai atrodo tie juodumai..

Buvo tas klausimas pries kelis puslapius. Parasysiu savo patirti smile.gif Juoduoja jeigu nago galiuku lakas atsokes, atrodo viskas ok, bet is tikruju galiukai nuo nago buna atsoke, ten renkasi purvas smile.gif Jeigu turit reikalu su pinigais, nuo ju labai juoduoja, be to turiu viena naga smagiau patamsejusi, nes plaukus daziausi ir po laku pateko dazu. Kai lakas tamsesniu spalvu, is kitos puses gerai matosi ar nuo nago lakas atsokes ar ne. Atsokusios vietos panagese sviesesnes.
Merginos, o jus nebandet pigiu laku is ebay ( po 2.30 svaro) ? As nejauciu jokio skirtumo tarp ju ir gelish harmony. Man ju vienoda kokybe smile.gif Kitokiu neesu bandziusi.
Atsakyti
gali juoduoti ir nuo atsokusio lako, bet iprastai juoduoju, pilkuoja, gelsta nuo ivairiu medziagu, maisto. Ta balta spalva atrodo "traukia" visus nesvarumus i save.
Du kartus sau dariausi prancuziska. Viena kart vaiksciojau 3 sa, tai buvo taip vos papilkejas nago galiukas. Kita kart dariausi ir po savaites valgiau riesutus su teslos kevelu ( doh.gif ), tai ka, galiukai vos ne oranziniai buvo biggrin.gif
taip kad nuo daug ko gali priklausyti spalvos keitimas.
Atsakyti
Tai taip nuo kontakto su dazanciomis medziagomis, ateina uogu sezonas tai ir braskes ar juodus serbentus plaunat pajuoduos. Indus plaunant tiesiog nuo kontakto su maistu, pvz burokeliai, bulves plaunat ( dabar dar sviezios prasidejo).As kai veliu kasdien, tai jeigu papuola vilna leidzianti dazus, tai iskart ant nagu smagiai nuseda. Kas savaite persilakuoju, auga nagai labai.
Atsakyti
Kokia nesąmonė unsure.gif Sugadino mano gražų manikiūrą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 02, 11:19)
Na cia lempos tokios turbut geros, 36 wat, 4 lemp po 9 wat, dar neaisku koks kistukas, ar tinkamas musu rozetems, ir turi butinai buti 220 V. Ir del lempuciu, butinai turetum issiaiskinti kokios cia tinka, ar gausi paskui nusipirkti kitas kai sitos perdegs. Dauguma manau cia turi kinietiskas lempas, ir as tokia turiu ir galiu nusipirkti lengvai ir labai pigiai leputes is tu paciu kinieciu is ebay. Ir tai dar galima nepataikyt tiks ar ne, bet kai maza labai kaina, tai nedidelis ir nuostolis.

na su kistuku tai cia maza beda;) yra perejimai.... dar norejau paklausti.... radau kitam psl lempa... http://www.nailxpres...;product_id=660 su 14 wat ir kaina nesikandzioja;) tokia tiktu? ar gal galetumet imesti savo lempu pvz..wink.gif buciau tikrai dekingaa.
Atsakyti
QUOTE(**zara** @ 2012 06 02, 17:48)
na su kistuku tai cia maza beda;) yra perejimai.... dar norejau paklausti.... radau kitam psl lempa... http://www.nailxpres...;product_id=660 su 14 wat ir kaina nesikandzioja;) tokia tiktu?  ar gal galetumet imesti savo lempu pvz..wink.gif buciau tikrai dekingaa.

turi buti 36WAT
Atsakyti
QUOTE(**zara** @ 2012 06 02, 17:48)
na su kistuku tai cia maza beda;) yra perejimai.... dar norejau paklausti.... radau kitam psl lempa... http://www.nailxpres...;product_id=660 su 14 wat ir kaina nesikandzioja;) tokia tiktu?  ar gal galetumet imesti savo lempu pvz..wink.gif buciau tikrai dekingaa.

mano tokia, esu labai patenkinta, pirkau ne is sito pardavejo, mano jau nebera is kurio pirkau, tik ilgokai reikejo laukt kol atejo, apie menesi kazkur. Jei pirksi lempa, patarciau ir papildomai lempuciu dar viena komplekta nusipirkt, nes kai prireikia menesi laukt nera patogu, o Lietuvoje viena lempute mazdaug kainuoja tiek kiek is ebay uz keturias moketum. Sekmes renkantis:)
http://payments.ebay...id=120830228688
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 02 birželio 2012 - 17:50
laba,
kazkas patare nusipirkti NSI firmos balta laka prancuzui- tai tikrai ji galiu pagirti- uztenka vieno sluoksnio, bent man, ganetinai tirstas, todel sunkokai pirmakart dariau, bet prisitaikiau... tai vat dar vienas pliusas- man rodos , jis maziau traukia tas demes, kazkaip ilgiau man tikrai baltas islieka, bet as viska su pirstinem darau, net maista gaminant...
gal dar kas turi ir patvirtins arba paneigs del nsi
dar pasigirsiu- atejo vasara, o as ziemos kolekcijos lakus nupirkau just in case tomorrow newer comes ir my forbidden love...
lempa asvokiska pirkau is lietuvaiciu- berods 160lt mokejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 02 birželio 2012 - 18:33
laba,
jau kazkas klause, bet atsakymo nebuvo - ar kas bandet "kinietiskas" led lempas, gal kas girdejot atsiliepimu.....
Atsakyti