Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Marakesh @ 2012 05 31, 20:25)
mergaites, kaip namu salygom nuimti ilgalaikio likucius? kazka pamenu su folija reikia daryti, o ka tiksliau? g.gif

Pirmam temos puslapy yra nuoroda i filmuka kaip ji nuimti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 31 gegužės 2012 - 19:32
QUOTE(Sonie @ 2012 05 31, 19:24)
kad PN pigus lakai... po 25 Lt, tai menkas cia bankrotas  4u.gif niu gal ir as priprasiu... kazkaip ant tipso, be bazes man sunkiau lakavos nei ant nagu.. bet spalvos ju tai wub.gif idomu kaip laikysis tik... blush2.gif

nu zinai, kai as tokia esu tik megejiska lakuotoja turinti 34 spalvas ir norinti dar bent 5, plius kitos islaidos, tai nekazka nekazka... biggrin.gif
imesiu gal ryt palete savo, persilakavau spalvytes visas ant nauju paleciu, tai kitos atrodo taip atgijo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 05 31, 21:06)
nu zinai, kai as tokia esu tik megejiska lakuotoja turinti 34 spalvas ir norinti dar bent 5, plius kitos islaidos, tai nekazka nekazka...  biggrin.gif
imesiu gal ryt palete savo, persilakavau spalvytes visas ant nauju paleciu, tai kitos atrodo taip atgijo  bigsmile.gif

Obana bigsmile.gif tai gal tavo palete pries kelis psl buvau imetus lotuliukas.gif
Laukiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 31, 20:19)
Obana bigsmile.gif tai gal tavo palete pries kelis psl buvau imetus lotuliukas.gif
Laukiam thumbup.gif

nejuokauk taip stipriai biggrin.gif ryt imesiu gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 05 31, 21:06)
... esu tik megejiska lakuotoja turinti 34 spalvas ir norinti dar bent 5, plius kitos islaidos, tai nekazka nekazka...  biggrin.gif
imesiu gal ryt palete savo, persilakavau spalvytes visas ant nauju paleciu...

na sakyciau neblogai kaip megejei 34 spalvos thumbup.gif
Butinai ikelk nuotrauku su savo palete mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 05 31, 20:36)
na sakyciau neblogai kaip megejei 34 spalvos thumbup.gif
Butinai ikelk nuotrauku su savo palete mirksiukas.gif  4u.gif

Va va, aš ir tą patį pagalvojau biggrin.gif
Merginos, kaip jums sekasi darbuotis su HG Forever beauty? Nu man dryžuojasi jis, niekaip gražiai nepasidengia. Nėra kad labai akis badytų, bet persišviečia vietomis...
Atsakyti
Sveikos,
reikia jusu nuomones ir ziniu... esu visiskai nauja pradziamoksle gelinio lakavimo ir reikia patarimo ar galima lakuojant tepti blizgaus gelio va tokio gelinis blizgutis user posted image. tiesiog ant lako sluoksnio uztepti tokio ir i lempa... (tam kad tu sausu nebarstyti, nes pas mane lieka pilnas stalas ir dar neiseina taip kaip norisi blush2.gif )...

is anskto aciu uz info smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deilii: 01 birželio 2012 - 09:54
QUOTE(deilii @ 2012 06 01, 10:51)
Sveikos,
reikia jusu nuomones ir ziniu... esu visiskai nauja pradziamoksle gelinio lakavimo ir parumo man ar galima lakuojant tepti blizgaus gelio va tokio gelinis blizgutis user posted image. tiesiog ant lako sluoksnio uztepti tokio ir i lempa... (tam kad tu sausu nebarstyti, nes pas mane lieka pilnas stalas ir dar neiseina taip kaip norisi blush2.gif )...

is anskto aciu uz info  smile.gif

Sito negalima, nes tai yra kietas priauginimo gelis su blizgiukais, tai nesuderinama su ilgalaikio lakavimo sistema,beliks tik barstyt, arba nusipirkti uv laka su blizgiukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 01, 10:54)
Sito negalima, nes tai yra kietas priauginimo gelis su blizgiukais, tai nesuderinama su ilgalaikio lakavimo sistema,beliks tik barstyt, arba nusipirkti uv laka su blizgiukais smile.gif

Aciu uz atsakyma, o tai buciau jau prisidariusi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 31, 19:32)
Pirmam temos puslapy yra nuoroda i filmuka kaip ji nuimti  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Nu ka- siandien gavau savo Juliet thumbup.gif Alia atmaina sakyciau pink smoothie doh.gif Tik dabosim kaip sis lakuosis, tikiuos smagiau negu HG doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 01, 11:54)
Nu ka- siandien gavau savo Juliet thumbup.gif  Alia atmaina sakyciau pink smoothie doh.gif Tik dabosim kaip sis lakuosis, tikiuos smagiau negu HG doh.gif

O kaip siaip spalvike?ne bobiska labai? blush2.gif
Atsakyti