Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 30, 06:26)
ai, juk maciau kad rasiai temoje kad nori prisujungt... dabar lauksim nauju laku smile.gif

Aga smile.gif tik jaučiu ilgokai čia užtruks... g.gif
Atsakyti
ar teisybe kad uv lempa galima naudot ir paprastam lakui dziovinti? prie vienos lempos aprasymo buvau radusi kad galima ne tik geli dziovinti bet ir paprasta laka ir kad jis iskart palaikius po lempa nudziusta

aciu
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2012 05 30, 10:35)
ar teisybe kad uv lempa galima naudot ir paprastam lakui dziovinti? prie vienos lempos aprasymo buvau radusi kad galima ne tik geli dziovinti bet ir paprasta laka ir kad jis iskart palaikius po lempa nudziusta

aciu

o geras, reiks pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 30, 11:57)
o geras, reiks pabandyti  bigsmile.gif

parasykit kai isbandysit 4u.gif labai smalsu pasidare.
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2012 05 30, 12:00)
parasykit kai isbandysit  4u.gif  labai smalsu pasidare.

Na bent jau mano UV lempa paprasto lako tikrai nedziovina biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 30, 12:32)
Na bent jau mano UV lempa paprasto lako tikrai nedziovina biggrin.gif  schmoll.gif

Man atrodo paprastam lakui isdziovint jau ne UV, o Aladino lempos reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2012 05 30, 10:35)

aciu

tikrai nedziovina biggrin.gif nors buvo ir man tokiu protingu minciu kilusiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 05 30, 10:14)
Aga smile.gif tik jaučiu ilgokai čia užtruks...  g.gif

uztruks... kokias 3 savaiteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 30, 16:30)
Man atrodo paprastam lakui isdziovint jau ne UV, o Aladino lempos reik  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif tai jau tikrai lotuliukas.gif

Yra nebent viena teorija, kodel taip buvo parasyta, nes kituose lempose yra imontuotas ventiliatorius, taigi tas vejukas gal kazkiek paspartina lako dziuvima, bet tikrai ne UV lempos (kurios skleidzia siluma) ir atsizvelgiant i tai, kad paprasto lako greitesni dziuvima skatina ne siltas vanduo ar fenas karstas, o atvirksciai, saltas vejas arba tas pats saltas vanduo. Juk paprastus lakus siluma kaip tik "paleidzia", lakesni pasidaro, o ne "uztraukia" smile.gif
Tokie pastebejimai is mano varpines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 30, 17:14)
uztruks... kokias 3 savaiteles smile.gif

thumbup.gif aš pirmą kartą užsakinėjau, tai neturiu patirties visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 05 30, 19:32)
thumbup.gif aš pirmą kartą užsakinėjau, tai neturiu patirties visai  blush2.gif

ai as dar mango ar kaip ten ji spalvyte pasiemiau...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 30, 18:35)
ai as dar mango ar kaip ten ji spalvyte pasiemiau...

Ji man kol kas pati pačiausia wub.gif nors tik 4 spalvytes bendrai turiu lotuliukas.gif
Atsakyti