Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Lurta @ 2012 05 29, 21:11)
Aš labai greitai, tai IBD blizgutį pasiėmiau ir HG baltą. Ir dar kažkokį mėlyną puskė užsiprašė iš IBD  smile.gif o daugiau ir nebepažiūrėjau, nes baisiai skubinausi biggrin.gif

turiu IBD blizguti, neblogas smile.gif aip tik savaitgali ant exale lakavau ta blizguti, teta liko patenkinta.
ko taip skubejai?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 29, 20:19)
turiu IBD blizguti, neblogas smile.gif aip tik savaitgali ant exale lakavau ta blizguti, teta liko patenkinta.
ko taip skubejai?

Tai kad kuo greičiau užsakymą norėjau išsiųst ax.gif išbėgt turėjau, tai pabijojau nespėt biggrin.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i gerbiamaja Jolkuce:) zinau, kad uzsakinejai uv lemputes is kinijos, gal gali nurodyt pardaveja ebejuj? man viena nebedega, tai reikia uzsisakyt jau...
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 05 29, 21:36)
Kreipiuosi i gerbiamaja Jolkuce:) zinau, kad uzsakinejai uv lemputes is kinijos, gal gali nurodyt pardaveja ebejuj? man viena nebedega, tai reikia uzsisakyt jau...

O tu velnias, tai buvo senokai, as net nuorodu nebeturiu doh.gif Ainu pasikapstysiu, bet nepazadu , kad rasiu....Plius vienos tiko lempai kitos ne doh.gif Vienas rodos is cia emiau http://www.ebay.com/...=item1c1a97dca9 , kitu neber -parduotos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 29 gegužės 2012 - 21:02
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 29, 16:42)
Na tu juk dirbi ir stebi kas ten daros ir t.t kai matai, kad darbo kokybe taves netenkina-darai isvadas ir ieshkai iseiciu, arba ateini va pasiklausinet cia biggrin.gif Siaip negali xajukt but, gi 3 metus galioja g.gif bet vistiek matai neshas visokios dulkeles kai atidaryta , su oru reaguoja ir t.t. Bet jei pas tau kokia puse buteliuko, ir ten ne paskutiniai lasai-tada neisivaizduoju kodel ten taip buna g.gif

Niu tadu teks traukt i Nagavita ir topa nauja pirktis... vienos bedos per ta Jolkiu ir jos patarimus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif joking tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 29, 21:59)
Niu tadu teks traukt i Nagavita ir topa nauja pirktis... vienos bedos per ta Jolkiu ir jos patarimus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  joking  tongue.gif

Tai jo - as kalciausia, o jeigu kas- tai srazu i az atbegat, nes nagavita per toli ir per brangi jum gaunas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 29, 22:01)
Tai jo - as kalciausia, o jeigu kas- tai srazu i az atbegat, nes nagavita per toli ir per brangi jum gaunas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jolkiau. Mano viena smegeneliu vaga nesuprato nieko, ka pradejai sakyt nuo zodziu - o jeigu kas... supratau te kaip pasiulyma koki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 29, 22:04)
Jolkiau. Mano viena smegeneliu vaga nesuprato nieko, ka pradejai sakyt nuo zodziu - o jeigu kas... supratau te kaip pasiulyma koki  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif ai..su jumis tai... Gana spamint poster_ban.gif lotuliukas.gif Perlakuokit man nagus kas aa? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 29, 21:54)
O tu velnias, tai buvo senokai, as net nuorodu nebeturiu doh.gif Ainu pasikapstysiu, bet nepazadu , kad rasiu....Plius vienos tiko lempai kitos ne doh.gif Vienas rodos is cia emiau http://www.ebay.com/...=item1c1a97dca9 , kitu neber -parduotos smile.gif

as net nepagalvojau, kad gali netikt, tai kaip cia man daba suprast tiks ar ne kazi..galvojau daugiau uzisisakyt komplektu, bet velnias jei netiks kur jas reiks kist. Reik turbut is skirtingu pardaveju po komplekta uzsakyt, gal pataikysiu smile.gif
Papildyta:
kur nuorodoj tavo, tai mano lempoj kitaip atrodo biskeli, galas lempu tokiu lanku eina, o ne sujungtos taip. Tau sitos tiko?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 05 29, 22:09)
as net nepagalvojau, kad gali netikt, tai kaip cia man daba suprast tiks ar ne kazi..galvojau daugiau uzisisakyt komplektu, bet velnias jei netiks kur jas reiks kist. Reik turbut is skirtingu pardaveju po komplekta uzsakyt, gal pataikysiu smile.gif

Todel va as irgi emiau is skirtingu, tai vienas pataikiau, kitas kolege paims smile.gif geriausia aishku kur pirkta lempa-is ten iskart ir lempuciu uzsipirkt doh.gif Jop man sitos tiko, bet pries tai buvo irgi lenktos- tai nesupratau pati, kada kokios tinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 29 gegužės 2012 - 21:13
QUOTE(Lurta @ 2012 05 29, 21:34)
Tai kad kuo greičiau užsakymą norėjau išsiųst  ax.gif išbėgt turėjau, tai pabijojau nespėt biggrin.gif

ai, juk maciau kad rasiai temoje kad nori prisujungt... dabar lauksim nauju laku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 05 29, 20:36)

čia va pigiausiai visam ebejuj http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649
lemputės va tokiai lempai http://www.ebay.com/...=item84b9576847 4u.gif
Atsakyti