Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 05 29, 16:29)
Bet tai nereiskia, kad jam jau xajuk? blush2.gif ar jau reik naujo?  ax.gif

o as teij skubu, nes darbo ojojoj.... doh.gif  doh.gif  doh.gif  o dar ir atodtogas pasiplanuot norisi  biggrin.gif

Na tu juk dirbi ir stebi kas ten daros ir t.t kai matai, kad darbo kokybe taves netenkina-darai isvadas ir ieshkai iseiciu, arba ateini va pasiklausinet cia biggrin.gif Siaip negali xajukt but, gi 3 metus galioja g.gif bet vistiek matai neshas visokios dulkeles kai atidaryta , su oru reaguoja ir t.t. Bet jei pas tau kokia puse buteliuko, ir ten ne paskutiniai lasai-tada neisivaizduoju kodel ten taip buna g.gif

Atsakyti
merginos o galiu naudoti baze HG, slapva IBD arba HG, o topa IBD... nu jauciu sugadinau savo topa... ir galvoju uzsisakyt nauja ir nzn kurios firmos
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 28, 21:54)
unsure.gif Hm, gal nagai kokie super dregni is saves, na yra ir man pasitaike, bet kazkodel su rose garden pastoviai doh.gif

Nu jai žinok su visom spalvom, raudonom, violetinem, sviesiom, nu vien žo visom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 29, 16:19)
vajej... 4 minutes....  doh.gif tai kiek lakavimas uztruks?  doh.gif

As kai nedirbu o tik namie tai ner kur skubet :lotuliukas:man tos 4min prabega tepant kita ranka blush2.gif nemoku greitai daryt blush2.gif bet lakuoju 1val-1,5val blush2.gif gal kada prakusiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 29 gegužės 2012 - 16:35
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 29, 15:32)
O tu is kur uzsakinejai savo shelacus? rolleyes.gif

Porą pirkau iš SM, tris parvežė draugė iš USA, bet pirko kaip eilinis žmogus, tai kaina gavosi tokia, kaip man su siuntimu iš Ebay.com doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 29, 17:07)
merginos o galiu naudoti baze HG, slapva IBD arba HG, o topa IBD... nu jauciu sugadinau savo topa... ir galvoju uzsisakyt nauja ir nzn kurios firmos

man atrodo drasiai gali, as naudoju baze kartais PN, kartais EzFlow, spalvas visokiu firmu: Harmony, IBD, EzFlow, kelios spalvos yra is vis neaiskiu gamintoju blush2.gif , topas EzFlow, viskas puikiai, manau ir su IBD derint ka tik nori gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 05 29, 18:06)
man atrodo drasiai gali, as naudoju baze kartais PN, kartais EzFlow, spalvas visokiu firmu: Harmony, IBD, EzFlow, kelios spalvos yra is vis neaiskiu gamintoju blush2.gif , topas EzFlow, viskas puikiai, manau ir su IBD derint ka tik nori gali smile.gif

aciu uz atsakyma smile.gif
Papildyta:
kadangi niekas nepasisake nieko apie siuos lakus http://www.nailxpres...amp;path=85_175 tai vel susigundziau isbandyt...
Atsakyti
merginos, gal pražioplinau atsakymą, bet ar sakėt kuri, kiek sveria didelis HG valiklio butelys? Ar verta per tarpininkes iš nailexpresssupply užsisakinėt?
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 05 29, 19:21)
merginos, gal pražioplinau atsakymą, bet ar sakėt kuri, kiek sveria didelis HG valiklio butelys? Ar verta per tarpininkes iš nailexpresssupply užsisakinėt?

as maza kazkada uzsakinejau tai beveik ant to pacio gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 29, 18:24)
as maza kazkada uzsakinejau tai beveik ant to pacio gavosi smile.gif

Ačiū 4u.gif neverta vadinas, o didelis, jaučiu dar ir brangiau išeitų...
Mergaitės, o kokias spalvas iš IBD prancūzui naudojat? Renkuosi krepšį, galvojau iš IBD, ne HG, gal pasiimti, nes man kažkaip IBD lengviau tepas...
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 05 29, 19:40)
Ačiū  4u.gif neverta vadinas, o didelis, jaučiu dar ir brangiau išeitų...
Mergaitės, o kokias spalvas iš IBD prancūzui naudojat? Renkuosi krepšį, galvojau iš IBD, ne HG, gal pasiimti, nes man kažkaip IBD lengviau tepas...

as kazkaip bijojau ta IBD bandyt, bet pabandziau ir nenusivyliau, dabar ir emiau kelias spalvas tai IBD, o ne HG
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 29, 19:03)
as kazkaip bijojau ta IBD bandyt, bet pabandziau ir nenusivyliau, dabar ir emiau kelias spalvas tai IBD, o ne HG

Aš labai greitai, tai IBD blizgutį pasiėmiau ir HG baltą. Ir dar kažkokį mėlyną puskė užsiprašė iš IBD smile.gif o daugiau ir nebepažiūrėjau, nes baisiai skubinausi biggrin.gif
Atsakyti