Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(freza80 @ 2012 05 28, 17:22)
Gal mergina turi kontaktą su pinigais? Nes mano pora klienčių prie kasos bare dirba, tai kiekvienas šviesesnis lakas tamsiai pilkom dėmėm nueina ir galiukai patamsėja  doh.gif  Tą margumą net ant tamsių spalvų gerai įsižiūrėjus pamatyti gali  ax.gif

Nu truputi turi,bet ir man taip pat buvo,o as mama dirbu lotuliukas.gif lotuliukas.gif is pradziu galvojau su spiritu suregavo g.gif dabar jau nebezinau g.gif

QUOTE(donatiki @ 2012 05 28, 17:37)
Va mano nageliai  4u.gif
user posted image

Grazumelis wub.gif wub.gif Lipdukas?

Ei kuri zadejot parodyt IBD JULIET? g.gif g.gif ar as praziopsojau??? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 28 gegužės 2012 - 16:41
mmazuliuke, aciu smile.gif
taip smile.gif
Atsakyti
Va mano nageliai  4u.gif
art.lt/img/e1b06e466361ae68654b57dff651230a265.JPG[/img][/url]

ex, galejo but prancuzas wub.gif Biski mane nervina kai persisviecia laisvas nago krastas ax.gif Bet koks ilgis, kokia nago plokshtele mm grazus nagai velnishkai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 28, 17:20)
ex, galejo but prancuzas wub.gif  Biski mane nervina kai persisviecia laisvas nago krastas ax.gif  Bet koks ilgis, kokia nago plokshtele mm grazus nagai velnishkai wub.gif

galejo, bet truko kantrybes darytis prancuza smile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Bet patys nagai tobuli wub.gif wub.gif negaliu atsiziuret cool.gif kad mano tokie butu doh.gif doh.gif brolis tokius turi doh.gif ta prasme formike wub.gif negalejo atvirksciai but jop.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 28 gegužės 2012 - 19:39
donatiki labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Va mano nageliai  4u.gif
user posted image

Labai grazu...
kokius lipdukus naudojat? o gal pati pieset?
Atsakyti
Siandien bandziau lakuot su naujai gauta spalvyte Harmony My borbidden love, siaubas kazkoks, taip man ji traukesi nuo nagu galu ir krastu, turejau tris sluoksius det, kad daugmaz issilygintu doh.gif . Viena paguoda, kad spalva labai patinka smile.gif Ar ir jums ji tokia inoringa? Gal as ka ne taip darau...
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 05 28, 22:47)
Siandien bandziau lakuot su naujai gauta spalvyte Harmony My borbidden love, siaubas kazkoks, taip man ji traukesi nuo nagu galu ir krastu, turejau tris sluoksius det, kad daugmaz issilygintu doh.gif . Viena paguoda, kad spalva labai patinka smile.gif Ar ir jums ji tokia inoringa? Gal as ka ne taip darau...

unsure.gif kaip idomiai, gal blogai paruosei nagus, ar blogai nuriebalinai...niekad su sia spalva nebuvo problemu man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 28, 21:50)
unsure.gif kaip idomiai, gal blogai paruosei nagus, ar blogai nuriebalinai...niekad su sia spalva nebuvo problemu man g.gif

Nu žinok turiu Kliente, kuriai visos spalvos "maunasi" sad.gif žinok sakyciau kažką ne taip darau, nu bet juk ne pirmas mėnuo dirbu, va ir nesuprantu kodel sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 05 28, 22:53)
Nu žinok turiu Kliente, kuriai visos spalvos "maunasi" sad.gif žinok sakyciau kažką ne taip darau, nu bet juk ne pirmas mėnuo dirbu, va ir nesuprantu kodel sad.gif

unsure.gif Hm, gal nagai kokie super dregni is saves, na yra ir man pasitaike, bet kazkodel su rose garden pastoviai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 28, 22:50)

oi paguodei mane, kad tau taip niekad su sita spalva nebuvo, tikiuosi, cia tik kazkokia mano klaida, gal tikrai nepakankamai gerai nuriebalinau, norejau kuo greiciau ja uzsilakuot:)nes niekada anksciau man tokio bajerio nera buve, viliuosi kita karta jau taip nebus smile.gif

prisiminiau, pamirsau pasiaust nagus lotuliukas.gif turbut cia buvo beda..
Atsakyti