Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos smile.gif
Nu pasakykit kame reikalas,IBD Mango pajoduoja doh.gif man paciai buvo galiukai po beveik 2sav.o draugikei ismete juodom demem ir galiukai pajuodavo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 28, 12:52)
Sveikos smile.gif
Nu pasakykit kame reikalas,IBD Mango pajoduoja doh.gif man paciai buvo galiukai po beveik 2sav.o draugikei ismete juodom demem ir galiukai pajuodavo doh.gif  doh.gif

Kolegei nulakuoti nagai jau antra savaite, bet nepajuodave niekur...Galiukai atrodo pajuodave tai nuo to, kad lakas atsoka ir ten dulkiu palenda ir atrodo kaip pajuode, bet kad plemais juoduotu tai net nezinau nuo ko g.gif Gal kur ikiso ji tuos nagus ar kokius prieskonius dazancius naudoja ar plaukus dazesi..maza kas galejo but.
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 28, 11:52)
Sveikos smile.gif
Nu pasakykit kame reikalas,IBD Mango pajoduoja doh.gif man paciai buvo galiukai po beveik 2sav.o draugikei ismete juodom demem ir galiukai pajuodavo doh.gif  doh.gif

Aš su Mango beveik 2 savaites buvau, tai jokių pakitimų nepastebėjau...
Atsakyti
Merginos norejau paklausti ar nago ploksteles pasiausima po gelinio lakavimo galima kaskaip atstatyti, ar tik nuaugs g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2012 05 28, 14:27)
Merginos norejau paklausti ar nago ploksteles pasiausima po gelinio lakavimo galima kaskaip atstatyti, ar tik nuaugs  g.gif

Kad ne tiek is stipriai pasisiausia g.gif bent man tai net neatyti pasiausimo pasekmiu,kurios turetu nuaugti g.gif

Nu ateis ryt draugike nufotkinsiu Mango doh.gif o tu galiuku pajuodimas tai visiems nagams vienodu laiku,vienodo storumo juostele,jei butu atsokime tai gal skirtingai butu lotuliukas.gif toks jausmas kad su juodu markeriu butu galiukai perbraukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 28, 11:52)
Sveikos smile.gif

man niekas nejuodavo. Tą spalvą idealiai išnešiojau net 3 sav. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 28 gegužės 2012 - 13:50
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 28, 13:48)
man niekas nejuodavo. Tą spalvą idealiai išnešiojau net 3 sav.  4u.gif

Vajetau blink.gif kaip Jūs taip ilgai? Aš jau po 10 dienų noriu valytis, nes toks siaubingas ataugimas... doh.gif doh.gif dabar mastau, kad labai džiaugčiaus, jei nagai lėčiau augtų lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi greiciau atauga. 2 sav. dar galiu isnesiot, o jau po triju doh.gif tai ne kas butu, nes as trumpus nagus nesioju. gal ant ilgesniu ir ne taip matosi tas nuaugimas
Atsakyti
Merginos, kuri čia rašėte, kad turite barbiško rūžavumo IBD "Tickled pink" ir ji tinkama tik mažų mergaičių nagučių lakavimui biggrin.gif Mielai priglausčiau. T.y. noriu mainytis į savo turimą gelinį laką. Rašykite į AŽ 4u.gif

QUOTE(Lurta @ 2012 05 28, 13:52)
Vajetau  blink.gif kaip Jūs taip ilgai? Aš jau po 10 dienų noriu valytis, nes toks siaubingas ataugimas...  doh.gif  doh.gif  dabar mastau, kad labai džiaugčiaus, jei nagai lėčiau augtų  lotuliukas.gif

nu va... anksčiau ir aš maximum 2 sav. išnešiodavau. Dabar jau 3, nes nu gėda prisipažinti, bet niekaip laiko nerandu persilakuoti. Va dabar esu jau kelinta diena su nenulakuotais nagais, nes dviem pipiriukams dėmesio reikia, jei ne vienam, tai kitam.. doh.gif o tas nuaugimas netrodo tikrai baisus. Nuaugimas didelis 2 sav., paskui jis tiek nebenuauga. Na, ta prasme norėjau pasakyti, kad 3 sav. atrodo panašiai taip pat kaip 2 sav. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 28, 14:12)
nu va... anksčiau ir aš maximum 2 sav. išnešiodavau. Dabar jau 3, nes nu gėda prisipažinti, bet niekaip laiko nerandu persilakuoti. Va dabar esu jau kelinta diena su nenulakuotais nagais, nes dviem pipiriukams dėmesio reikia, jei ne vienam, tai kitam..  doh.gif  o tas nuaugimas netrodo tikrai baisus. Nuaugimas didelis 2 sav., paskui jis tiek nebenuauga. Na, ta prasme norėjau pasakyti, kad 3 sav. atrodo panašiai taip pat kaip 2 sav.  4u.gif

Tai aš taip ir galvoju, kad per mažai užimtumo, tai ir matau kiekvieną milimetrą biggrin.gif aš ilgiau nei 12 dienų neištvėriu doh.gif bet vakar nusivalius, patingėjau vėl lakuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 28, 12:52)
Sveikos smile.gif

Gal mergina turi kontaktą su pinigais? Nes mano pora klienčių prie kasos bare dirba, tai kiekvienas šviesesnis lakas tamsiai pilkom dėmėm nueina ir galiukai patamsėja doh.gif Tą margumą net ant tamsių spalvų gerai įsižiūrėjus pamatyti gali ax.gif
Atsakyti
Va mano nageliai 4u.gif
user posted image
Atsakyti