Sveikos
Nu pasakykit kame reikalas,IBD Mango pajoduoja man paciai buvo galiukai po beveik 2sav.o draugikei ismete juodom demem ir galiukai pajuodavo
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 28, 12:52)
Sveikos
Nu pasakykit kame reikalas,IBD Mango pajoduoja man paciai buvo galiukai po beveik 2sav.o draugikei ismete juodom demem ir galiukai pajuodavo
Kolegei nulakuoti nagai jau antra savaite, bet nepajuodave niekur...Galiukai atrodo pajuodave tai nuo to, kad lakas atsoka ir ten dulkiu palenda ir atrodo kaip pajuode, bet kad plemais juoduotu tai net nezinau nuo ko Gal kur ikiso ji tuos nagus ar kokius prieskonius dazancius naudoja ar plaukus dazesi..maza kas galejo but.
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 28, 11:52)
Sveikos
Aš su Mango beveik 2 savaites buvau, tai jokių pakitimų nepastebėjau...
Merginos norejau paklausti ar nago ploksteles pasiausima po gelinio lakavimo galima kaskaip atstatyti, ar tik nuaugs
QUOTE(ingriga @ 2012 05 28, 14:27)
Merginos norejau paklausti ar nago ploksteles pasiausima po gelinio lakavimo galima kaskaip atstatyti, ar tik nuaugs
Kad ne tiek is stipriai pasisiausia bent man tai net neatyti pasiausimo pasekmiu,kurios turetu nuaugti
Nu ateis ryt draugike nufotkinsiu Mango o tu galiuku pajuodimas tai visiems nagams vienodu laiku,vienodo storumo juostele,jei butu atsokime tai gal skirtingai butu toks jausmas kad su juodu markeriu butu galiukai perbraukti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 28, 11:52)
Sveikos
man niekas nejuodavo. Tą spalvą idealiai išnešiojau net 3 sav.
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 28, 13:48)
man niekas nejuodavo. Tą spalvą idealiai išnešiojau net 3 sav.
Vajetau kaip Jūs taip ilgai? Aš jau po 10 dienų noriu valytis, nes toks siaubingas ataugimas... dabar mastau, kad labai džiaugčiaus, jei nagai lėčiau augtų
man irgi greiciau atauga. 2 sav. dar galiu isnesiot, o jau po triju tai ne kas butu, nes as trumpus nagus nesioju. gal ant ilgesniu ir ne taip matosi tas nuaugimas
Merginos, kuri čia rašėte, kad turite barbiško rūžavumo IBD "Tickled pink" ir ji tinkama tik mažų mergaičių nagučių lakavimui Mielai priglausčiau. T.y. noriu mainytis į savo turimą gelinį laką. Rašykite į AŽ
nu va... anksčiau ir aš maximum 2 sav. išnešiodavau. Dabar jau 3, nes nu gėda prisipažinti, bet niekaip laiko nerandu persilakuoti. Va dabar esu jau kelinta diena su nenulakuotais nagais, nes dviem pipiriukams dėmesio reikia, jei ne vienam, tai kitam.. o tas nuaugimas netrodo tikrai baisus. Nuaugimas didelis 2 sav., paskui jis tiek nebenuauga. Na, ta prasme norėjau pasakyti, kad 3 sav. atrodo panašiai taip pat kaip 2 sav.
QUOTE(Lurta @ 2012 05 28, 13:52)
Vajetau kaip Jūs taip ilgai? Aš jau po 10 dienų noriu valytis, nes toks siaubingas ataugimas... dabar mastau, kad labai džiaugčiaus, jei nagai lėčiau augtų
nu va... anksčiau ir aš maximum 2 sav. išnešiodavau. Dabar jau 3, nes nu gėda prisipažinti, bet niekaip laiko nerandu persilakuoti. Va dabar esu jau kelinta diena su nenulakuotais nagais, nes dviem pipiriukams dėmesio reikia, jei ne vienam, tai kitam.. o tas nuaugimas netrodo tikrai baisus. Nuaugimas didelis 2 sav., paskui jis tiek nebenuauga. Na, ta prasme norėjau pasakyti, kad 3 sav. atrodo panašiai taip pat kaip 2 sav.
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 28, 14:12)
Tai aš taip ir galvoju, kad per mažai užimtumo, tai ir matau kiekvieną milimetrą aš ilgiau nei 12 dienų neištvėriu bet vakar nusivalius, patingėjau vėl lakuotis
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 28, 12:52)
Sveikos
Gal mergina turi kontaktą su pinigais? Nes mano pora klienčių prie kasos bare dirba, tai kiekvienas šviesesnis lakas tamsiai pilkom dėmėm nueina ir galiukai patamsėja Tą margumą net ant tamsių spalvų gerai įsižiūrėjus pamatyti gali