rekomenduokit koki nors leliskas super storas blakstienas padaranti pigu tusa (iki 30lt). naudociau tik sventem, tai super kokybes nereikia. gal is maybelline kazkas yra ar kitu pigiu firmu?
as kontaktiniu lesius nesioju, tai man kosmariskai visi tusai tepa paakius. jau po valandos juodos druzes po akim.. pradejau nebedazyt apatiniu blakstienu, tik virsutines, bet kadangi mano blakstienos ilgos, tai vis tiek tepa anksciau netepdavo lancome, dior ir kiti geri tusai, tai jau n metu naudoju lancome hipnose eyes ir doll eyes pakaitom, bet dabar ziuriu doll eyes paskutinis tusas irgi tepa taip pat kaip ir tie pigesni nezinau, teks ieskot kito tuso, kitu firmu gal..
QUOTE(boundary @ 2012 05 20, 23:02)
Aš irgi atvykau pasigirti savo naujuoju tušu susižavėjau BOURJOIS VOLUME FAST & PERFECT patraukė išbandyti tušą su besisukančiu šepetėliu
iš pradžių reikėjo gerokai pažaisti, kol perpratau dažymosi sistemą, bet dabar negaliu juo atsidžiaugti Blakstienas paryškina gerai, jos nesulimpa, o jau išilgina iki dangaus tikrai sulaukiau klausimų ar nesu jų prisiauginusi čia vienas didžiausių šio tušo pliusų taip pat didelis pliusas yra tas, kad šis tušas neapsunkina blakstienų.
Na, o minusiukas yra tas, kad sunkokai nusiplauna. Reikia kiek paplušėti prie kriauklės
iš pradžių reikėjo gerokai pažaisti, kol perpratau dažymosi sistemą, bet dabar negaliu juo atsidžiaugti Blakstienas paryškina gerai, jos nesulimpa, o jau išilgina iki dangaus tikrai sulaukiau klausimų ar nesu jų prisiauginusi čia vienas didžiausių šio tušo pliusų taip pat didelis pliusas yra tas, kad šis tušas neapsunkina blakstienų.
Na, o minusiukas yra tas, kad sunkokai nusiplauna. Reikia kiek paplušėti prie kriauklės
Man ir šitas patiko
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2012 06 21, 13:58)
kokios "gražios" violetinės voro kojos.. brrrr.....
Tai jau tikrai baisu net pažiūrėt
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2012 06 21, 14:05)
vien jau dėl įpakavimo tokį pirkčiau..
Ir šiaip, mėgstu tušus, kurie nepaverčia blakstienų lėliškom ar voriuko kojom.
Ir šiaip, mėgstu tušus, kurie nepaverčia blakstienų lėliškom ar voriuko kojom.
Mėgstu ir aš tokius turėjau kžkada šitos firmos tuša
Papildyta:
QUOTE(IzzyLauren @ 2012 06 21, 19:59)
Kažkas čia kada klausė nuomonės apie Isadora Build-up Mascara Extra Volume tušą
Tušas pagal mane prie skystesnių toks, dažo gražiai, ryškiai, gerai atskiria, tankina, pakankamai gerai ilgina ir pariečia atitinkamai padažius, tik daugiau dviejų sluoksnių dažyti nepatarčiau, tada jau pradeda lipti blakstienos, ir dažyti sluoksnius reikia irgi vieną po kito, kitaip lipins, bent jau man taip su šiuo tušu. Sakyčiau labai geras tušas tik yra vienas minusas, man dienos eigoje, jei karšta, jis tepa ir paakius ir vokų viršų, jei liečia blakstienos, tušas net netrupa, bet man tepa šiek tiek.
Tušas pagal mane prie skystesnių toks, dažo gražiai, ryškiai, gerai atskiria, tankina, pakankamai gerai ilgina ir pariečia atitinkamai padažius, tik daugiau dviejų sluoksnių dažyti nepatarčiau, tada jau pradeda lipti blakstienos, ir dažyti sluoksnius reikia irgi vieną po kito, kitaip lipins, bent jau man taip su šiuo tušu. Sakyčiau labai geras tušas tik yra vienas minusas, man dienos eigoje, jei karšta, jis tepa ir paakius ir vokų viršų, jei liečia blakstienos, tušas net netrupa, bet man tepa šiek tiek.
O kokia jo kaina?
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2012 06 19, 09:06)
man siuo metu geriausiai tinka ir patinka sis Loreal tusas labai graziai padazo, nesulipina ir laiko visa diena
Kiek kainavo?
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2012 06 19, 13:54)
man tai pat prasteja blaskstienos nuo MF tusu,tiesiog besivalant ant vatos pastejau pastoviai iskritusiu,ko nera su kitais tusais,nors patys tusai geri,gaila,kad jie netinka,nes ir kaina ir efektas geras
O mano vargšes blakstienos pradėjo vis silpnėti nuo šio tušo , tad nebenaudoju
Papildyta:
QUOTE(Angeliuke11 @ 2012 06 20, 09:32)
labai grazi pakuote atrodo super!!! as naudoju maxfactor, pagrindine priezastis - man tik sitas tusas nebyra.. bandziau nemazai tusu, taciau nesiojant kontaktinius lesius yra teke tusa po poros kartu panaudojimo ismesti (
Gaila...
Papildyta:
QUOTE(Shokolada @ 2012 06 20, 10:06)
Man sitas nebyra. neradau ant pakuotes ar atsparus vandeniui, bet vakar darbe tejko paasaroti, tai dar ir nebuvo purvinu upeliu :-)
O oakuote tai smagi, tusas toks medinukas is bambuko (tikrai, ne imitacija :-) ir maisiukas fainas
O oakuote tai smagi, tusas toks medinukas is bambuko (tikrai, ne imitacija :-) ir maisiukas fainas
Pritariu
Papildyta:
QUOTE(cameja @ 2012 06 19, 01:32)
Too Faced Size-Queen pats paciausias tusas,koki tik esu turejus !blakstienas padaro tankias, storas, laaaaabai ilgas ir riestas!Nebyra,netepa.. zodziu ,as jam duodu 10 balu
Įdomus šepetėlis turbūt tikrai gražiai padažo
Sveikos
Glam'Eyes geras tušas, iš 10 vertinčiau 9 Pailgina pastorina.
Iš N7 perkant tušus labai geri, šešėliai tai pat
Glam'Eyes geras tušas, iš 10 vertinčiau 9 Pailgina pastorina.
Iš N7 perkant tušus labai geri, šešėliai tai pat
Pabandžiau MUFE smoky lash mascara. Nieko ypatingo, sakyčiau. Didžiausias pliusas, kad tikrai labai juodas. O šiaip ilginimo nėra, tik pastorina blakstienas, bet tuo pačiu ant ribos ir jas lipinti. Ir nubyra greičiau nei kiti-pvz su Maybelline colossal pasidažius jei patrindavau akį-realiai tušas likdavo vietoje, su šituo-nubyra ir t.t.
Nekartočiau nei už ką
Nekartočiau nei už ką
QUOTE(Ameera @ 2012 06 27, 20:10)
Pabandžiau MUFE smoky lash mascara. Nieko ypatingo, sakyčiau. Didžiausias pliusas, kad tikrai labai juodas. O šiaip ilginimo nėra, tik pastorina blakstienas, bet tuo pačiu ant ribos ir jas lipinti. Ir nubyra greičiau nei kiti-pvz su Maybelline colossal pasidažius jei patrindavau akį-realiai tušas likdavo vietoje, su šituo-nubyra ir t.t.
Nekartočiau nei už ką
Nekartočiau nei už ką
Sito as irgi nekartociau
Rimmel Glam eyes - pradzioj skystas buvo, nieko nedare naturaliu blakstienu efektas... man netinka toks pastovejes daze geriau, bet nekartociau
Rimmel Sexy curves - sita svisai nieko, neblogai pariecia, issukuoja
Prestige my blackest lashes - ryskus, palipina siek tiek daug netepant visai naturalus efektas
Essence get big lashes (waterproof) - p[atikos, tankina, nelipdo, gerai laiko bandysiu ir ne waterproof
MF False lashes 24 hours (tas naujas) - man niis waterproofas grynas kvapas nert toks kaip atspariu, nepatiko visai, labai skystas... lipina blakstienas zodziu geresnis vuoletinis arba juodas
gal kas jau bande/domina atsiliepimai
http://skaistumadienasgramata.files.
sorry, nuotraukos tik tokio...
http://skaistumadienasgramata.files.
sorry, nuotraukos tik tokio...
Kas čia per nuotrauka tokio dydžio? SUmažinkit, neina puslapio normaliai peržiūrėti.
QUOTE(rentabili @ 2012 06 27, 23:05)
turiu dabar si
sepetelis labai patiko - puikiai susitvarko su mano kryzmai auganciom blakstienom (blakstienos tarpusavyje skersuojasi viena su kita ), siaip su jomis susitvarko tik guminukai, paprasti - labai veldavo jas
4mm ilginimo tikrai nera jokiu lelisku blakstienu, bet graziai tvarkingai, pakankamai naturaliai atrodancios atskirtos, issukuotos blakstienos, man kasdienai labai pats tas
Šiuo metu naudojo Estee Lauder tušą:
Ilgina, storina, gražiai atskira. Žodžiu, mano menkom blakstienom kaip tik.
QUOTE(Airisė @ 2012 06 29, 12:25)
Šiuo metu naudojo Estee Lauder tušą:
o kaip vibratoriu ivertintum? Ar naudinga ?
As ir si tusa turejau. Nieko, patiko ir man
visa laika naudojau juodus tusus akims nes buvau tikra kad rudi netinka,bet taip norisi isbandyti ruda spalva.kaip manote ar verta? gaila paskui bus ismesti jeigu netiks