QUOTE(Galadrielė @ 2012 05 16, 19:53)
Neatsimenu ar 45,50 ar 49,50 Na, bet apie 50 kaina. Realiai kokioj Kosmadoj pigiau turėtų būti manau - ten dažnai akcijų visokių būna.
Taip, riečia tikrai neblogai, nes čia yra mano pirmas reikalavimas visiems tušams, o paskui jau visa kita
Taip, riečia tikrai neblogai, nes čia yra mano pirmas reikalavimas visiems tušams, o paskui jau visa kita
Pritariu
Papildyta:
QUOTE(Pėdutėss @ 2012 05 16, 21:43)
Labas vakaras , moterys ir merginos atkeliavau su atsiliepimais apie diorshow new look mascara. Na bent jau kolkas esu juo labai patenkinta, mažas šepetėlis patogu pasiekti blakstienas kampučiuose,gerai atskyrė ir pastorino, išsilaikė visą dieną, netrupa, prieš dažydama blasktienas riečiu, tad tušas jas užfiksavo iki pat dabar džiaugiuosi pirkiniu
Man jis irgi laaabai patiko
Papildyta:
QUOTE(TexSy @ 2012 06 12, 23:37)
Gal kuri naudojote elizabeth arden ceramide lash extending treatment mascara? butu idomu suzinoti atsiliepimus. Man svarbiausia kad nesigumuliuotu, neteptu, graziai paiilgintu ir neatrodytu kaip kokios smalos ant balkstienu uztepta arba gal CK tusus kas naudoja?
Elizabet Arden perku jau ne kartą labai natūraliai ir subtiliai blakstienas padažo
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2012 06 13, 12:40)
tika gavau keturis naujus tusus is ju bandzius tik loreal 4D - skirtingai nuo daugumos kai reikia lelisku blakstienu tik sis man patinka. o kitu dar nebandzius.
Loreal tušai man kažkaip nenaturaliai dažo, viena bandžiau tai visai nieko gero
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2012 06 11, 13:34)
Mano naujasis favoritas Bourjois
Dažo labai gražiai, tikrai pariečia, iššukuoja, tepant kelis sluoksnius gražiai paryškina, o jeigu norisi labai natūraliai - užtenka vieno sluoksnio. Žodžiu kasdienai šitas tušas tikrai super. Ir svarbiausia, kad gerai laikosi, netrupa, netepa paakių
Dažo labai gražiai, tikrai pariečia, iššukuoja, tepant kelis sluoksnius gražiai paryškina, o jeigu norisi labai natūraliai - užtenka vieno sluoksnio. Žodžiu kasdienai šitas tušas tikrai super. Ir svarbiausia, kad gerai laikosi, netrupa, netepa paakių
Jo, šitas tai super
Papildyta:
QUOTE(neraj @ 2012 06 07, 09:31)
Pirmasis tai nesamone, antra karta tokio nepirkciau,man netiko, jei nori kelis sluoksnius uzdeti , tad gaunasi voru kojos , bent man nepatiko
Man tai jis superinis buvo
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2012 06 09, 23:30)
Mano mylimiausiųjų trejetukas
1. Chanel Inimitable. Kol kas nieko geresnio už jį neįsivaizduoju.
2. Georgio Armani eyes to kill stretch lengthening
3. Dior Diorshow
1. Chanel Inimitable. Kol kas nieko geresnio už jį neįsivaizduoju.
2. Georgio Armani eyes to kill stretch lengthening
3. Dior Diorshow
Puikus trejetukas