Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

HR Lash Queen Sexy Blacks Mascara mano sekantis pirkinukas,aisku jeigu nepakeisiu nuomones. ax.gif Esu bandziusi parduotuvej,tai labai patiko.Bet ir pats ipakavimas vertas demesio,galbut pirma ispudi paliko ipakavimas,o veliau kai isbandziau ir pats tusas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 05, 11:11)
bet tas armani tik ilgina kiek suprantu g.gif (Eys to kill jau man is tikruju atsibodo siek tiek blush2.gif  biggrin.gif )
O sis HR ka daro? ax.gif Jezau man dabar eilej bandymams laukia Dior Iconic overcurl, lancome hypnose star, kada cia reiks sutept visus doh.gif  lotuliukas.gif

Raso kad ilgina bet tikrai nera ilgos kaip pakulos, kaip kad lancome defincils daro. O sis HR viska daro, nu sexy. Pabandyk smile.gif
Kazi kaip tas lancome hypnose star, skaiciau atsiliepimai neblogi, cia naujasis ania? Parasyk kaip rolleyes.gif
Sita HR dar noriu pabandyti Lash Queen Fatal Black Mascara user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 05 vasario 2013 - 15:34
Tiesa panadojus kelias dienas Dior Iconic overcurl, galiu parasyti atsiliepima konkretesni biggrin.gif Taigi blakstienos tikrai islieka riestos visa diena, kas svarbiausia dar kad netepa paakiu thumbup.gif .... gryzau is mokslu pavargus tai biski numigau, atsibudau galvoju busiu dabar juodais paakiais, nugi ne nei taskelio smile.gif ... Siaip visada buvau gerbeja vandeniui atspariu tusu, bet dabar nuomone pakeiciau smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2013 02 03, 15:33)

Ateinu pagirti tuso nes pagaliau isigijau  clap.gif

Ka nuejau i parde nesidazius (na tik su seseliais, bet be tuso)... tai pardavejos paklausiau sakau rekomenduokit pati paciausia kuris riecia ilgina ir t.t... tai pasiule sita Dior, pasidaziau viena aki su juo kita su Lancome hypnose star.. Tai skirtumas kaip diena ir naktis biggrin.gif Net MB pamates sako "eik tu sau net nesu mates kad tokias blakstienas turetum, atrodo kaip priaugintos biggrin.gif" ... Tai pasiemiau Dior smile.gif Nusivalo pasakiskai gerai ir lengvai ir riestos blakstienos isliko visa diena....  thumbup.gif
P.s. o kiek sitas tusas kainuoja LT?  g.gif  nu siaip idomu koks kainu skirtumas  ax.gif

O gal galit palyginti senesnį Diorshow Iconic su šiuo naujuoju? Ir ar nusivalo taip, kaip senesnis? Nes man žiauriai sunkiai Diorshow Iconic nusivalo ir dėl to nebenoriu jo..
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2013 02 07, 08:01)
O gal galit palyginti senesnį Diorshow Iconic su šiuo naujuoju? Ir ar nusivalo taip, kaip senesnis? Nes man žiauriai sunkiai Diorshow Iconic nusivalo ir dėl to nebenoriu jo..

Rase kad lengvai nusivalo 4u.gif As ir senojo iconic iskart atsisakiau po to kai pamaciau kaip sunkiai jis nusivalo doh.gif
Atsakyti
Pagaliau isigijau puiku tusa BOURJOIS Volume glamour MAX definition. Sarmoj ismeginau si ir dar viena nauja tos pacios firmos, kurio pavadinimo dabar nepamenu, tik galiu pasakyt, kad violetine plokscia pakuote ir vienoj pusej sereliai ant sepetelio. Abu ilgina nuostabiai, bet MAX definition labiau tankina, tai ji ir isigijau. Kaina nedidele, o tusas vienas geriausiu, koki esu turejusi.
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2013 02 07, 08:01)

nusivalo labai lengvai thumbup.gif ... tiesa as naudoju dvifazi valikli lorealio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2013 02 07, 12:10)
Pagaliau isigijau puiku tusa BOURJOIS Volume glamour MAX definition. Sarmoj ismeginau si ir dar viena nauja tos pacios firmos, kurio pavadinimo dabar nepamenu, tik galiu pasakyt, kad violetine plokscia pakuote ir vienoj pusej sereliai ant sepetelio. Abu ilgina nuostabiai, bet MAX definition labiau tankina, tai ji ir isigijau. Kaina nedidele, o tusas vienas geriausiu, koki esu turejusi.

Vadinas neapsirikau patardama biggrin.gif 4u.gif Susigundziau ir as pakartot dabar drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2013 02 07, 13:01)
nusivalo labai lengvai  thumbup.gif ... tiesa as naudoju dvifazi valikli lorealio smile.gif

hm, nu idomu kaip valysis, nes as nemegstu tu visokiu dvifaziu doh.gif
Atsakyti
Labukas dazytojoms blakstienu biggrin.gif 4u.gif

As cia naujoke sioj temoj..bet pasisakysiu apie DIORSHOW EXTASE...blakstienos su juo atrodo super..tusas laiko super, gali ir pamiegot su juo biggrin.gif ...nu bet tragedija su jo nusivalymu...kartais pagalvojus, kaip sunkiai jis nusivalo, net nenoredavau pasidazyti juo doh.gif

Dabar dar turiu nauja LANCOME L'EXTREME..viskas butu super, jeigu nebyretu, ir ilgiau laikytu..dazosi labai lengvai..nusivalo irgi labai labai lengvai, nu bet nepatinka, kad dienos eigoje turi prisiminti pasiziureti ar paakiai nejuodi doh.gif
Atsakyti
merginos o kaip jums sie tusai,ar verta? maniskes trumpokos ir nera daug verysad.gif kaina maza gal verta pabandyt ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ateinu su pagyrimais apie balstienu tusa-Essence Multi action
user posted image

Gal man pakliuvo toks geras g.gif ,arba istikruju geras tusas,kuriame vient pliusai mirksiukas.gif
1.Gerai issukuoja,nesulipdo blakstienu.
2.Gerai ilgina.
3.Visa diena isbuvau,netgi sportavau-jokiu juodu paakiu.
4.Vakare nusivale ,be problemu.Atlikau eksperimenta,viena aki valiau su dvifaziu akiu makiazo valikliu(sephoros),o kita aki su normaliu,paprastu akiu mak.valikliu(Geomar firmos),tai geriausia issivale,be jokiu trinimu su paprastu valikliu thumbup.gif
5.Uz tokia maza kaina,geras,kokybiskas tusas. thumbup.gif

Tiesa,tik vienas minusiukas:
1.Nelabai intensyvi juoda spalva verysad.gif

Atsakyti