HR Lash Queen Sexy Blacks Mascara mano sekantis pirkinukas,aisku jeigu nepakeisiu nuomones. Esu bandziusi parduotuvej,tai labai patiko.Bet ir pats ipakavimas vertas demesio,galbut pirma ispudi paliko ipakavimas,o veliau kai isbandziau ir pats tusas
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 05, 11:11)
bet tas armani tik ilgina kiek suprantu (Eys to kill jau man is tikruju atsibodo siek tiek )
O sis HR ka daro? Jezau man dabar eilej bandymams laukia Dior Iconic overcurl, lancome hypnose star, kada cia reiks sutept visus
O sis HR ka daro? Jezau man dabar eilej bandymams laukia Dior Iconic overcurl, lancome hypnose star, kada cia reiks sutept visus
Raso kad ilgina bet tikrai nera ilgos kaip pakulos, kaip kad lancome defincils daro. O sis HR viska daro, nu sexy. Pabandyk
Kazi kaip tas lancome hypnose star, skaiciau atsiliepimai neblogi, cia naujasis ania? Parasyk kaip
Sita HR dar noriu pabandyti Lash Queen Fatal Black Mascara
Tiesa panadojus kelias dienas Dior Iconic overcurl, galiu parasyti atsiliepima konkretesni Taigi blakstienos tikrai islieka riestos visa diena, kas svarbiausia dar kad netepa paakiu .... gryzau is mokslu pavargus tai biski numigau, atsibudau galvoju busiu dabar juodais paakiais, nugi ne nei taskelio ... Siaip visada buvau gerbeja vandeniui atspariu tusu, bet dabar nuomone pakeiciau
QUOTE(charizmaaa @ 2013 02 03, 15:33)
Ateinu pagirti tuso nes pagaliau isigijau
Ka nuejau i parde nesidazius (na tik su seseliais, bet be tuso)... tai pardavejos paklausiau sakau rekomenduokit pati paciausia kuris riecia ilgina ir t.t... tai pasiule sita Dior, pasidaziau viena aki su juo kita su Lancome hypnose star.. Tai skirtumas kaip diena ir naktis Net MB pamates sako "eik tu sau net nesu mates kad tokias blakstienas turetum, atrodo kaip priaugintos " ... Tai pasiemiau Dior Nusivalo pasakiskai gerai ir lengvai ir riestos blakstienos isliko visa diena....
P.s. o kiek sitas tusas kainuoja LT? nu siaip idomu koks kainu skirtumas
O gal galit palyginti senesnį Diorshow Iconic su šiuo naujuoju? Ir ar nusivalo taip, kaip senesnis? Nes man žiauriai sunkiai Diorshow Iconic nusivalo ir dėl to nebenoriu jo..
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2013 02 07, 08:01)
O gal galit palyginti senesnį Diorshow Iconic su šiuo naujuoju? Ir ar nusivalo taip, kaip senesnis? Nes man žiauriai sunkiai Diorshow Iconic nusivalo ir dėl to nebenoriu jo..
Rase kad lengvai nusivalo As ir senojo iconic iskart atsisakiau po to kai pamaciau kaip sunkiai jis nusivalo
Pagaliau isigijau puiku tusa BOURJOIS Volume glamour MAX definition. Sarmoj ismeginau si ir dar viena nauja tos pacios firmos, kurio pavadinimo dabar nepamenu, tik galiu pasakyt, kad violetine plokscia pakuote ir vienoj pusej sereliai ant sepetelio. Abu ilgina nuostabiai, bet MAX definition labiau tankina, tai ji ir isigijau. Kaina nedidele, o tusas vienas geriausiu, koki esu turejusi.
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2013 02 07, 08:01)
nusivalo labai lengvai ... tiesa as naudoju dvifazi valikli lorealio
QUOTE(Kasniuke @ 2013 02 07, 12:10)
Pagaliau isigijau puiku tusa BOURJOIS Volume glamour MAX definition. Sarmoj ismeginau si ir dar viena nauja tos pacios firmos, kurio pavadinimo dabar nepamenu, tik galiu pasakyt, kad violetine plokscia pakuote ir vienoj pusej sereliai ant sepetelio. Abu ilgina nuostabiai, bet MAX definition labiau tankina, tai ji ir isigijau. Kaina nedidele, o tusas vienas geriausiu, koki esu turejusi.
Vadinas neapsirikau patardama Susigundziau ir as pakartot dabar
QUOTE(charizmaaa @ 2013 02 07, 13:01)
nusivalo labai lengvai ... tiesa as naudoju dvifazi valikli lorealio
hm, nu idomu kaip valysis, nes as nemegstu tu visokiu dvifaziu
Labukas dazytojoms blakstienu
As cia naujoke sioj temoj..bet pasisakysiu apie DIORSHOW EXTASE...blakstienos su juo atrodo super..tusas laiko super, gali ir pamiegot su juo ...nu bet tragedija su jo nusivalymu...kartais pagalvojus, kaip sunkiai jis nusivalo, net nenoredavau pasidazyti juo
Dabar dar turiu nauja LANCOME L'EXTREME..viskas butu super, jeigu nebyretu, ir ilgiau laikytu..dazosi labai lengvai..nusivalo irgi labai labai lengvai, nu bet nepatinka, kad dienos eigoje turi prisiminti pasiziureti ar paakiai nejuodi
As cia naujoke sioj temoj..bet pasisakysiu apie DIORSHOW EXTASE...blakstienos su juo atrodo super..tusas laiko super, gali ir pamiegot su juo ...nu bet tragedija su jo nusivalymu...kartais pagalvojus, kaip sunkiai jis nusivalo, net nenoredavau pasidazyti juo
Dabar dar turiu nauja LANCOME L'EXTREME..viskas butu super, jeigu nebyretu, ir ilgiau laikytu..dazosi labai lengvai..nusivalo irgi labai labai lengvai, nu bet nepatinka, kad dienos eigoje turi prisiminti pasiziureti ar paakiai nejuodi
merginos o kaip jums sie tusai,ar verta? maniskes trumpokos ir nera daug kaina maza gal verta pabandyt
Ateinu su pagyrimais apie balstienu tusa-Essence Multi action
Gal man pakliuvo toks geras ,arba istikruju geras tusas,kuriame vient pliusai
1.Gerai issukuoja,nesulipdo blakstienu.
2.Gerai ilgina.
3.Visa diena isbuvau,netgi sportavau-jokiu juodu paakiu.
4.Vakare nusivale ,be problemu.Atlikau eksperimenta,viena aki valiau su dvifaziu akiu makiazo valikliu(sephoros),o kita aki su normaliu,paprastu akiu mak.valikliu(Geomar firmos),tai geriausia issivale,be jokiu trinimu su paprastu valikliu
5.Uz tokia maza kaina,geras,kokybiskas tusas.
Tiesa,tik vienas minusiukas:
1.Nelabai intensyvi juoda spalva
Gal man pakliuvo toks geras ,arba istikruju geras tusas,kuriame vient pliusai
1.Gerai issukuoja,nesulipdo blakstienu.
2.Gerai ilgina.
3.Visa diena isbuvau,netgi sportavau-jokiu juodu paakiu.
4.Vakare nusivale ,be problemu.Atlikau eksperimenta,viena aki valiau su dvifaziu akiu makiazo valikliu(sephoros),o kita aki su normaliu,paprastu akiu mak.valikliu(Geomar firmos),tai geriausia issivale,be jokiu trinimu su paprastu valikliu
5.Uz tokia maza kaina,geras,kokybiskas tusas.
Tiesa,tik vienas minusiukas:
1.Nelabai intensyvi juoda spalva