Ateinu pagirti tuso nes pagaliau isigijau
Ka nuejau i parde nesidazius (na tik su seseliais, bet be tuso)... tai pardavejos paklausiau sakau rekomenduokit pati paciausia kuris riecia ilgina ir t.t... tai pasiule sita Dior, pasidaziau viena aki su juo kita su Lancome hypnose star.. Tai skirtumas kaip diena ir naktis Net MB pamates sako "eik tu sau net nesu mates kad tokias blakstienas turetum, atrodo kaip priaugintos " ... Tai pasiemiau Dior Nusivalo pasakiskai gerai ir lengvai ir riestos blakstienos isliko visa diena....
P.s. o kiek sitas tusas kainuoja LT? nu siaip idomu koks kainu skirtumas
Ka nuejau i parde nesidazius (na tik su seseliais, bet be tuso)... tai pardavejos paklausiau sakau rekomenduokit pati paciausia kuris riecia ilgina ir t.t... tai pasiule sita Dior, pasidaziau viena aki su juo kita su Lancome hypnose star.. Tai skirtumas kaip diena ir naktis Net MB pamates sako "eik tu sau net nesu mates kad tokias blakstienas turetum, atrodo kaip priaugintos " ... Tai pasiemiau Dior Nusivalo pasakiskai gerai ir lengvai ir riestos blakstienos isliko visa diena....
QUOTE(charizmaaa @ 2013 02 03, 15:58)
o geras, sito nemeginau noriu ir as cia naujiena kaip suprantu
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 03, 16:49)
o geras, sito nemeginau noriu ir as cia naujiena kaip suprantu
tai turbut, kad naujas... Nes Dior stende jis isreklamuotas dabar... Internete isieskojau kainos lietuviskos nu neradau
QUOTE(charizmaaa @ 2013 02 03, 16:55)
tai turbut, kad naujas... Nes Dior stende jis isreklamuotas dabar... Internete isieskojau kainos lietuviskos nu neradau
aha ziuriu nei USA nei UK dar nematau, sephoroje raso "coming soon" tai jau reiks griebt kai atsiras
Gal kuri galit pakomentuoti Estee Lauder Lash Xl Maximum Length?
Ieškau labai ilginančio tušo
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 03, 15:33)
Gal kas meginot sita Guerlain, kazkaip vilioja
Nieko ypatingo. Man daug geresnis mano Maxfactor false lash effect.
Kadangi turiu tiesias blakstienas, tai norisi rietimo, šitas pastebimai atkelia blakstienas nuo šaknų į viršų, bet jos taip ir lieka tiesios, tik kad akies vaizdas labiau atvertas. Ilgina šiek tiek, bet nu apimties man per mažai su juo. Sluoksniuoti sunkoka jį.
Tik kad kvepia labai
QUOTE(Ameera @ 2013 02 04, 18:19)
Nieko ypatingo. Man daug geresnis mano Maxfactor false lash effect.
Kadangi turiu tiesias blakstienas, tai norisi rietimo, šitas pastebimai atkelia blakstienas nuo šaknų į viršų, bet jos taip ir lieka tiesios, tik kad akies vaizdas labiau atvertas. Ilgina šiek tiek, bet nu apimties man per mažai su juo. Sluoksniuoti sunkoka jį.
Tik kad kvepia labai
Tik kad kvepia labai
Aciu uz komentara Mane sepetelis kazkaip patrauke, bet atsiliepimai tai nekokie, visi tik kvapa giria kaip ir jus Nereikia tada jo
QUOTE(pringle @ 2013 02 04, 19:07)
Gal kuri galit pakomentuoti [color=blue]Estee Lauder Lash Xl Maximum Length?
Vienas geriausiu kadanors bandytu tusu, blaksienos ilgos kaip leles.
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 04, 19:15)
Aciu uz komentara Mane sepetelis kazkaip patrauke, bet atsiliepimai tai nekokie, visi tik kvapa giria kaip ir jus Nereikia tada jo
Si Armani bandei http://www.giorgioar...mp;cgid=mascara? Man tai jis dar geresnis uz eyes to kill ta standartini kuris irgi neblogas
Pabandyk dar si HR Lash Queen Sexy Blacks Mascara
Labai labai
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 02 05, 10:40)
O kur jo pirkt būna?
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 02 05, 10:40)
Si Armani bandei http://www.giorgioar...mp;cgid=mascara? Man tai jis dar geresnis uz eyes to kill ta standartini kuris irgi neblogas
Labai labai
Labai labai
bet tas armani tik ilgina kiek suprantu (Eys to kill jau man is tikruju atsibodo siek tiek )
O sis HR ka daro? Jezau man dabar eilej bandymams laukia Dior Iconic overcurl, lancome hypnose star, kada cia reiks sutept visus