Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

user posted image

Ateinu pagirti tuso nes pagaliau isigijau clap.gif

Ka nuejau i parde nesidazius (na tik su seseliais, bet be tuso)... tai pardavejos paklausiau sakau rekomenduokit pati paciausia kuris riecia ilgina ir t.t... tai pasiule sita Dior, pasidaziau viena aki su juo kita su Lancome hypnose star.. Tai skirtumas kaip diena ir naktis biggrin.gif Net MB pamates sako "eik tu sau net nesu mates kad tokias blakstienas turetum, atrodo kaip priaugintos biggrin.gif" ... Tai pasiemiau Dior smile.gif Nusivalo pasakiskai gerai ir lengvai ir riestos blakstienos isliko visa diena.... thumbup.gif

P.s. o kiek sitas tusas kainuoja LT? g.gif nu siaip idomu koks kainu skirtumas ax.gif
Atsakyti
user posted image

Ateinu pagirti tuso nes pagaliau isigijau clap.gif

Ka nuejau i parde nesidazius (na tik su seseliais, bet be tuso)... tai pardavejos paklausiau sakau rekomenduokit pati paciausia kuris riecia ilgina ir t.t... tai pasiule sita Dior, pasidaziau viena aki su juo kita su Lancome hypnose star.. Tai skirtumas kaip diena ir naktis biggrin.gif Net MB pamates sako "eik tu sau net nesu mates kad tokias blakstienas turetum, atrodo kaip priaugintos biggrin.gif" ... Tai pasiemiau Dior smile.gif Nusivalo pasakiskai gerai ir lengvai ir riestos blakstienos isliko visa diena.... thumbup.gif

P.s. o kiek sitas tusas kainuoja LT? g.gif nu siaip idomu koks kainu skirtumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2013 02 03, 15:58)
user posted image

Ateinu pagirti tuso nes pagaliau isigijau  clap.gif

Ka nuejau i parde nesidazius (na tik su seseliais, bet be tuso)... tai pardavejos paklausiau sakau rekomenduokit pati paciausia kuris riecia ilgina ir t.t... tai pasiule sita Dior, pasidaziau viena aki su juo kita su Lancome hypnose star.. Tai skirtumas kaip diena ir naktis biggrin.gif Net MB pamates sako "eik tu sau net nesu mates kad tokias blakstienas turetum, atrodo kaip priaugintos biggrin.gif" ... Tai pasiemiau Dior smile.gif Nusivalo pasakiskai gerai ir lengvai ir riestos blakstienos isliko visa diena....  thumbup.gif
P.s. o kiek sitas tusas kainuoja LT?  g.gif  nu siaip idomu koks kainu skirtumas  ax.gif

o geras, sito nemeginau bigsmile.gif noriu ir as bigsmile.gif cia naujiena kaip suprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 03 vasario 2013 - 15:51
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 03, 16:49)
o geras, sito nemeginau bigsmile.gif noriu ir as bigsmile.gif cia naujiena kaip suprantu g.gif

tai turbut, kad naujas... Nes Dior stende jis isreklamuotas dabar... ax.gif Internete isieskojau kainos lietuviskos nu neradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2013 02 03, 16:55)
tai turbut, kad naujas... Nes Dior stende jis isreklamuotas dabar...  ax.gif  Internete isieskojau kainos lietuviskos nu neradau  biggrin.gif

aha ziuriu nei USA nei UK dar nematau, sephoroje raso "coming soon" tai jau reiks griebt kai atsiras thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri galit pakomentuoti Estee Lauder Lash Xl Maximum Length? user posted image
Ieškau labai ilginančio tušo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 03, 15:33)
Gal kas meginot sita Guerlain, kazkaip vilioja g.gif

Nieko ypatingo. Man daug geresnis mano Maxfactor false lash effect.
Kadangi turiu tiesias blakstienas, tai norisi rietimo, šitas pastebimai atkelia blakstienas nuo šaknų į viršų, bet jos taip ir lieka tiesios, tik kad akies vaizdas labiau atvertas. Ilgina šiek tiek, bet nu apimties man per mažai su juo. Sluoksniuoti sunkoka jį.
Tik kad kvepia labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 04 vasario 2013 - 17:19
QUOTE(Ameera @ 2013 02 04, 18:19)
Nieko ypatingo. Man daug geresnis mano Maxfactor false lash effect.
Kadangi turiu tiesias blakstienas, tai norisi rietimo, šitas pastebimai atkelia blakstienas nuo šaknų į viršų, bet jos taip ir lieka tiesios, tik kad akies vaizdas labiau atvertas. Ilgina šiek tiek, bet nu apimties man per mažai su juo. Sluoksniuoti sunkoka jį.
Tik kad kvepia labai  wub.gif

Aciu uz komentara 4u.gif Mane sepetelis kazkaip patrauke, bet atsiliepimai tai nekokie, visi tik kvapa giria kaip ir jus biggrin.gif Nereikia tada jo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 02 04, 19:07)
Gal kuri galit pakomentuoti [color=blue]Estee Lauder Lash Xl Maximum Length?
Ieškau labai ilginančio tušo  4u.gif

Vienas geriausiu kadanors bandytu tusu, blaksienos ilgos kaip leles. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 04, 19:15)
Aciu uz komentara 4u.gif Mane sepetelis kazkaip patrauke, bet atsiliepimai tai nekokie, visi tik kvapa giria kaip ir jus biggrin.gif Nereikia tada jo schmoll.gif

Si Armani bandei http://www.giorgioar...mp;cgid=mascara? Man tai jis dar geresnis uz eyes to kill ta standartini kuris irgi neblogas biggrin.gif
Pabandyk dar si HR Lash Queen Sexy Blacks Mascara user posted image
Labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 02 05, 10:40)
Pabandyk dar si HR Lash Queen Sexy Blacks Mascara
Labai labai wub.gif

O kur jo pirkt būna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 02 05, 10:40)
Si Armani bandei http://www.giorgioar...mp;cgid=mascara? Man tai jis dar geresnis uz eyes to kill ta standartini kuris irgi neblogas biggrin.gif
Pabandyk dar si HR Lash Queen Sexy Blacks Mascara user posted image
Labai labai wub.gif

bet tas armani tik ilgina kiek suprantu g.gif (Eys to kill jau man is tikruju atsibodo siek tiek blush2.gif biggrin.gif )
O sis HR ka daro? ax.gif Jezau man dabar eilej bandymams laukia Dior Iconic overcurl, lancome hypnose star, kada cia reiks sutept visus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti