QUOTE(bellty @ 2012 10 29, 16:48)
Nu va, baigiasi mano Yves Saint Laurent Faux Cils, jau pradejo dziut ir uztepus keliais sluoksniais kazkokios suserpetoje blakstienos, o net menesio nepraejo
Atsikandau sito tuso...
Ir nezinau dabar ka pirkt, ar vis delto pabandyt Lancome Hypnose (knieti), ar vis del to grizti prie savo guminuku, kad vel nebuciau nuvilta
Help, kas bandet Lancome Hypnose, padekit apsisprest! Ar panasus dalykas kaip ir YSL ar vis del to kazkas geresnio?
Priminsiu, kad man tusas turi graziai issukuot blakstienas, pailgint, tvarkingai sudeliot neapkraudamas mases, kad neatrodytu kaip sulipintos muses kojeles
Is patirties galiu papasakot, man YSL tusai patinka tuom, kad tikrai storina/ ilgina, bet labai jau mazas ju galiojimas
Mano blakstienos plonos, neilgos, negausios. Todel tusus perku multifunction'us, nes reikia visko
Geriausiai atskirai tusai su guminiais sepeteliais, tokie kaip Chanel Inimitable Intence, o su Chanel baze - is vis rezultatas labai labai geras. Kitas geras tusas su guminiu sepeteliu - Dior Iconic, gal tiek nestorino tik kaip Chanel. Bet neblogas. Is ne guminiu sepeteliu noriu paminet Dior Diorshow, Black labiau net patiko gal; Estee Laudes Sumptouse Extreme, Estee Lauder Turbo Lash. Nepatiko Guerlain Le2. Kazkokia nesamone is viso. YSL - greit dziusta,bet neblogi is esmes. Lancome - irgi patiko, beje laiko ilgiau nei YSL. Doll eyes labiau nei Hypnotic. Gal tiek. Is pigesniu Mac Factor nepakeiciamas buvo. Borjour - trupejo. Loreal ir Maybelline - negalejau naudot, alergizavo.