QUOTE(zuika_puika @ 2012 10 03, 15:21)
Man labai patinka Guerlain
Noir G, graziai issukuoja ir isrikiuoja blakstienas, ilgina, tankina, per daug neapsunkina blakstienu, bet sepetukas neguminis. Jau trecia karta perku ji (jis yra su papildymu, sekanti karta uztenka tik papildyma nusipirkt, ir pigiau iseina)
Is guminiu turbut labiausiai man patiko Dior
Iconic (esu bandzius ir Guerlain, Chanel guminukus)
Dior Iconic bandziau, nelabai patiko... Nors daziausi tik viena karta, tai gal ir pakeisciau nuomone
Guerlain sudomino! Reiks isbandyt!
QUOTE(nancy @ 2012 10 05, 09:57)
Kuo jisai Jums taip patiko?
Man tai jo efektas nevertas kainos (bet tušas geras, dieniniam makiažui). Norint neapkrautų bet tankių, atskirtų blakstienų dieniniam variantui Estee Lauder Sumptuous efektingesnis.
Šiuo metu Estee Lauder Sumptuous Extreme naudoju, šepetėlis didžiulis, masės daugiau duoda, bet nesulipina. Minusėlis - galėtų blakstienas labiau užriesti.
Man Chanel ir labai patiko! Na gal kazkiek ir galetu but ryskesnis, bet man labiau patinka naturaliai dazantys tusai, nes tie kurie prikrauna ''mases'', tai manau kaip ir visa kosmetika, yra nereikalingas perteklius. Juk kosmetika turi but naudojama paryskinti moters bruozus, o ne kaip kokia skrybele, matytusi, kad jos yra uzdeta ant veido
Koki butent efekta man daro YSL tusas...
Bet pakomentuokit daugiau ta Estee Lauder tusa, ka turit omeny daugiau mases? Sudomino
QUOTE(Mitsouko @ 2012 10 05, 11:24)
Man make up factory all in one labai patiko,labai tvarkingai atskiria,pailgina, pastorina.
Negirdetas
Kur jo yra pirkti?
QUOTE(Skine @ 2012 10 06, 23:03)
http://www.boots.com...ascara_1190611/ Mane sis tusas tikrai nustebino, beje kaip tu megsti - guminis sepetelis
Nesulipina blakstienu, dazo "sukuojanciai"
O cia mitas, kad Max Factor tusai kenkia blakstienoms ir jos pradeda retet? Daug kur skaiciau apie tai, tai turputi baido...
QUOTE(love_spell @ 2012 10 08, 11:45)
as nusipirkau isbandyti Max Factor False Lash
Lauksiu ispudziu
O su YSL baigiu prasikeikt... Reikia 10 min dazytis, kol kazkas iseina normalaus, ir kiekviena aki po turbut 6 sluoksnius patept, kad blakstienas tvarkingai padazytu, bet blakstienos vis vien lieka sulipusios
Tikrai nesuprantu, ko ji taip giria...