Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 13 tema

QUOTE(Nerutia @ 2012 05 24, 14:33)
Ar turi Rynair nusistatęs kokį amžiaus limitą vaikui iki kurio leidžia nemokamai gabenti vaikučio vežimuką? Be to jeigu į bagažą priduočiau vežimuką ir auto kėdutės ,,pasostę'', ar taip galima? Ačiū už atsakymus wink.gif

Galima, bet vieną iš šių dviejų reikės apmokėti, nemokamai skraidina tik 1 vežimėlį 4u.gif

Man su vežimėliu irgi truputį neaišku. Girdėjau, kad galima jo nepriduoti į bagažą iškart, o palikti prie lėktuvo. Kur aš jį rasiu tokiu atveju? Irgi vos išlipusi ? Ar reikės laukti, kol iškraus? Ir ar patogu? Skrendu iš Kauno, ten yra laiptų, būsiu viena su vaiku ir rankiniu bagažu g.gif Pakeliui į lėktuvą gal ir padės kas nusikelti, bet grįžtant kažkaip smarkiai abejoju , ar klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 05 24, 16:32)

Man su vežimėliu irgi truputį neaišku. Girdėjau, kad galima jo nepriduoti į bagažą iškart, o palikti prie lėktuvo. Kur aš jį rasiu tokiu atveju? Irgi vos išlipusi ? Ar reikės laukti, kol iškraus? Ir ar patogu? Skrendu iš Kauno, ten yra laiptų, būsiu viena su vaiku ir rankiniu bagažu  g.gif  Pakeliui į lėktuvą gal ir padės kas nusikelti, bet grįžtant kažkaip smarkiai abejoju , ar klystu  g.gif

kiek man teko matyt, tai jau kai lėktuvas nusileidžia, jie iš kart išima ir prie lėktuvo padeda vežimėlius, kas buvo pridavę. kai jau nusileisi laiptais iš lėktuvo, rasi padėtą nu arba paduos, nes padeda paskutinį vistiek, tai nereikia laukt kol visus lagaminus iškraus g.gif o be to ir tie lagaminai labai greit iškraunami, kad aš visais kartais bent jau mačiau kai dar lipam iš lėktuvo, o jau į mašinuką krenta lagaminai...

o kur grįžtant bus laiptų? ar turi omeny iš šalies kur atskrisi į kauną g.gif
nes kaune tai atvykus eini tiesiai į salę, tai laiptų kaip ir nėr, tik pirmyn skrendant kai jau praeiini pro patikrą...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 05 24, 19:34)
o kur grįžtant bus laiptų? ar turi omeny iš šalies kur atskrisi į kauną  g.gif 
nes kaune tai atvykus eini tiesiai į salę, tai laiptų kaip ir nėr, tik pirmyn skrendant kai jau praeiini pro patikrą...

Kaune praėjus patikrą, reikia darbuotojams (kurie atlieka patikrą) pasakyti jog noriu nusileisti su vežimuku, tai jie mielai leidžia pasinaudoti tarnybiniu liftu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gavau laišką, kad atšaukiami skrydžiai į/iš Koso nuo 2012/10/02 iki 2012/10/27. Galima pasirinkti, ar atgauti pinigus ar pakeisti skrydžio datas (jei gerai supratau). Kaip galima pakeisti bilietus? Gal kas jau buvo susiduręs su skrydžio atšaukimu? Ar reikės mokėti papildomai, jei kitomis dienomis skrydžiai yra brangesni, negu mes mokėjome už savo bilietus? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistral1: 24 gegužės 2012 - 18:56
Dėl vežimukų. Nepriklausomai nuo vaiko amžiaus vežimuką leidžia vežtis NEMOKAMAI (tik check-in'e užregistruoja ir prilipdo lipduką). Prieš įlipant į lėktuvą paliekate prie laiptukų vedančių į lėktuvą, o atskridus laukiate prie lėktuvo kol išims iš bagažo skyriaus ir tada jau su vežimuku važiuojate kur jums reikia: ar atsiimti kito bagažo ar link išejimo iš oro uosto. Viskas.
Atsakyti
Ačiū už info dėl vežimėlių, tada ramiai galėsime važiuoti iki lėktuvo, nes ten kur skrendam, laiptų nėra thumbup.gif

QUOTE(Tete2006 @ 2012 05 24, 18:45)
Kaune praėjus patikrą, reikia darbuotojams (kurie atlieka patikrą) pasakyti jog noriu nusileisti su vežimuku, tai jie mielai leidžia pasinaudoti tarnybiniu liftu... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

oooo, ačiū labai bigsmile.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 05 24, 17:04)

Beje, matau, Stanstede darbuotoju streikas skelbiamas 05:30hrs 26 May until 05:30hrs 28 May. Su registruotu bagazu gali buti problemu. Lyg su rankiniu bus ok

Panašu, kad papuolėm. kaip tik sekmadienį skrendam į Stanstedą ir dar persėdimą į kitą skrydį turim. Ir registruotą bagažą taip pat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 05 24, 16:07)
Ne mums, turejau omenyje, kad mes vistiek visko nematome ir nezinome, tad tikrai ne mums spresti, nes daug ko nezinodami galime susidaryti klaidinga nuomone.

Tai cia jus teigiate, kad jie blogai dirba, o as oro uoste jauciuosi saugi, jeigu teigiate, kad jie blogai dirba, tai prasom protingai argumentuoti, o ne bereikalingai blevyzgoti, kad blogai dirba be jokiu argumentu, gal as pavyzdziui kazko nezinau, o jusu deka suzinosiu smile.gif

Taip, jie blogai dirba. Bet, deja, tamstai neteks suzinoti kur schmoll.gif , nes apie spragas saugume kalbama ne vieshai mirksiukas.gif Ash apie man zinomas klaidas esu nekarta informaves atitinkamas strukturas. Zinai, koks buvo atsakymas? 'mes suprantam, bet kol nera nurodymo 'ish virshaus' ar kol kas tuom nepasinaudojo, mes esam bejegiai' doh.gif doh.gif doh.gif
Kol kas skraidau toliau ir lb tikiuos, cia tik ash apie tai zinau, nors daznai skraidant, tos kliauzos sistemoj pradeda akis badyt. O kai dar pradeda kabinetis ne ten, kur reikia aka 'rupinames saugumu', tai zinai g.gif

P.S. Pagarba ryanair'ui, kad nueme tuos nesamoningus kodu vedimus, bei rodo visas kainas per savaite thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 25 gegužės 2012 - 12:40
ar cia tik man, ar ir pas kitus ish check-in 3 opciju beliko tik 2, ir abi su rezervacijos nr?! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 27 gegužės 2012 - 18:06
QUOTE(whitey @ 2012 05 27, 20:05)
ar cia tik man, ar ir pas kitus ish check-in 3 opciju beliko tik 2, ir abi su rezervacijos nr?! g.gif

Pas mane taip pat.
Atsakyti
Lenda naujo puslapio minusai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2012 05 28, 08:43)
Pas mane taip pat.

QUOTE(whitey @ 2012 05 28, 08:55)
Lenda naujo puslapio minusai g.gif

kodėl gi jau minusai ?
bet už tai kokią patogią 1 opciją padarė, kiek mažai info reiks surinkinėt
Atsakyti