Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 13 tema

QUOTE(_Pandora_ @ 2012 05 23, 11:20)
Dar neteko matyti rankinio lagaminio su plevele smile.gif
Prie ko cia Ryanair kai praeinate apsauga biggrin.gif Juk ten dirba oro uosto darbuotojai, kurie su Ryanair neturi nieko bendra smile.gif

Tuo, kad dirba rainerui, pagal ju taisykles mirksiukas.gif
Vienur isitempe, pikti ir strese, kiti - atsipalaidave..

Koks skirtumas, kad pastatas tas pats. Svarbu, kokiai kompanijai priklauso.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 05 23, 12:25)
Rašiau apie rankinį,o apie registruotą bagažą,matyt praleidau,kad kalbėta apie rankinį bagažą.

Matyt, ir vel kazka 'praleidai' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 05 23, 13:39)

nemanau kad galėtų neįleist tik jau įjėjus į lėktuvą juos paims arba dar prieš lipant laiptais, ir paduos paskiau jau nusileidus nes pačiam lėktuve tai tikrai nebus kur padėt, gi į viršų tai neužgrūsi, ar po kojom nelaikysi.
laiptais tai jau nesigrūda, siauri laiptai tai jau ten žmonės tikrai nesilenkia, tiesiog atsistos į eilutę ir viskas. galų gale turi paprašyt darbuotojo, kad jai padėtų užlipti.  bet dbar galvoju, mačiau kažkada vyras su invalido vežimėliu iki laiptų važiavo, bet jis laukė kol visi sulips, tai nemačiau kaip jį užkėlė  g.gif  gal koks pakeliamas liftukas privažiuoja ir daugiau patraukus laiptus priveža, nes kaip kitaip užkelt  g.gif  nes lėktuve jis sėdėjo pirmose vietose tą tai tikrai mačiau  g.gif bet vežimėlis tai aišku pasiliko jau kur lagaminai..

aciu,jau pasiskambinau pasiklaust,tai sake ateiti lipduka uzsidet ant ramentu,juos prie lektuvo paims,o po to atiduos.na o del asistento reikejo chek-in darant uzsisakyti,tada butu padeje,dabar jau viskas.na as manau sugebesim kazkaip ilipti.man kiek teko skraidyti su vaiku,tai labai negeranoriski keleiviai pasitaike,lipant i lektuva grudosi,nors mate,kad su dviem tasem ir vaiku uz rankos.tik viena karta toks vyrukas pasisiule padet smile.gif
o siaip tai mane nervina tas nesveikas skubejimas,tiek isskrendat tiek nusileidus lektuvui,visi puola traukt tases ir skubet islipt doh.gif lygtai lektuvas galetu atgal iskrist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2012 05 23, 14:18)
o siaip tai mane nervina tas nesveikas skubejimas,tiek isskrendat tiek nusileidus lektuvui,visi puola traukt tases ir skubet islipt doh.gif lygtai lektuvas galetu atgal iskrist lotuliukas.gif

nu išskrendant skuba dėl vietų, kad užsiimt kokias nori/kartu/ ar kad būtų vietos lagaminams virš galvos, nes jei ateini paskutinė tai šansų 0, nuneša kur nors toliausiai..
bet va nusileidus tai nežinau, nori greičiau pasimatyt su artimaisiais/gryno oro trūksta biggrin.gif nežinau
aš tai parskridus čia atgal namo, tai skubu, jei žinau, kad man autikas labai greit ar traukinys, nesinori pražioplint, bet šiaip visi stojas nu tai ir aš, nes niekada nesėdu prie lango.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 05 23, 16:22)
nu išskrendant skuba dėl vietų, kad užsiimt kokias nori/kartu/ ar kad būtų vietos lagaminams virš galvos, nes jei ateini paskutinė tai šansų 0, nuneša kur nors toliausiai..
bet va nusileidus tai nežinau, nori greičiau pasimatyt su artimaisiais/gryno oro trūksta  biggrin.gif  nežinau 
aš tai parskridus čia atgal namo, tai skubu, jei žinau, kad man autikas labai greit ar traukinys, nesinori pražioplint, bet šiaip visi stojas nu tai ir aš, nes niekada nesėdu prie lango.

tai jo jo suprantu,kad vietos ir visa kita.as pati niekada nebegu,kazkaip visada gaunu atsisesti su sunum,o ir tenka dazniausiai vienai skraidyt,tai jokio skirtumo biggrin.gif

o kas liecia islipima na tai nezinau,nemanau kad visiems iskarto autikas ar traukinys nuvazineja tuo metu biggrin.gif bet ka,tokie jau mes esam,norim visada buti pirmi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
planuoju atostogas ir pats prieinamiausias variantas skristi su Raynair . Skambinau į vieną kelionių agentūrą tai taip išsireiškė kad žodžiu ji prasčiausia ir todėl pigiausia , ar taip ir yra blink.gif nesu nė karto skridusi blush2.gif
Dar toks klausimas: perkant bilietus be bagažo , ar savo rankinėje ką nors galima įsidėti , skrisime su vaiku , jam bus reikalingi skysčiai ar dar kas nors valgomo. Skrydis dar su 1 persėdimu ir reiks laukti kelias valandas. Gal kas galite patarti 4u.gif

ir dar... perkant ne iš agentūrų kelionių bilietus ar yra koks rezervacijos laikas ar nea?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 23 gegužės 2012 - 15:30
QUOTE(perla30* @ 2012 05 23, 15:23)
Sveiki,
planuoju atostogas ir pats prieinamiausias variantas skristi su Raynair . Skambinau į vieną kelionių agentūrą tai taip išsireiškė kad žodžiu ji prasčiausia ir todėl pigiausia , ar taip ir yra  blink.gif nesu nė karto skridusi  blush2.gif 

Dar toks klausimas: perkant bilietus be bagažo , ar savo rankinėje ką nors galima įsidėti , skrisime su vaiku , jam bus reikalingi skysčiai ar dar kas nors valgomo. Skrydis dar su 1 persėdimu ir reiks laukti kelias valandas. Gal kas galite patarti  4u.gif

ir dar... perkant ne iš agentūrų kelionių bilietus ar yra koks rezervacijos laikas ar nea?

valgomo ką nors galima, skysčių nelabai, nusipirkt galėsit praėję apsaugą, arba lėktuve.
nors va sako kad kartais su vaiku praleidžia su skysčiais, liepia paragaut, bet.. niekada negali žinot kaip bus konkrečiu atveju.

dėl prastumo, nu 5 val kelionei kokiai rynairo nesirinkčiau vien dėl nepatogių sėdynių ir vietos mažai, bet kai skrendu max 2 val, lėktuvas saugiai pakyla, nusileidžia, lagaminai saugiai atkeliauja, tai man nieko daugiau nereikia.

dėl rezervacijos laiko tai klausimo nesuprantu g.gif jei perki tiesiai iš rynair psl. nu tai ieškais tinkamų laikų kelionei, datas derini, nusiperki bilietą ir iš kart sumoki už jį, nėra taip kad u-žsirezervuoji, o moki paskiau.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 05 23, 17:47)

nors va sako kad kartais su vaiku praleidžia su skysčiais, liepia paragaut, bet.. niekada negali žinot kaip bus konkrečiu atveju.

Turbut jau retam kam neleidzia. As isinesiau nors ne pilna, bet visa dideli mineralinio buteli. Is tiesu buvau net pamirsus, kad vaikui, tai patys paklause, ar ne vaikui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2012 05 23, 14:33)
o kas liecia islipima na tai nezinau,nemanau kad visiems iskarto autikas ar traukinys nuvazineja tuo metu biggrin.gif bet ka,tokie jau mes esam,norim visada buti pirmi mirksiukas.gif

na nemanau, kad cia veikia vien principas buti pirmam. As asmeniskai noriu kuo greiciau is lektuvo istrukti, nes skrydis man vos ne kancia, na ale tokia klaustrofobija, kaip cia kazkas minejo, norisi greiciau gryno oro ikvepti. Ir nematau cia nieko blogo, kad lektuvui sustojus zmones imasi savo lagaminus ir rikiuojasi i eilute.
dar neteko matyti kad kas per galvas butu lipes blink.gif , o kam patinka sedeti gali ir paskutiniai islipti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaka: 23 gegužės 2012 - 18:57
QUOTE(grange @ 2012 05 23, 14:22)
bet va nusileidus tai nežinau, nori greičiau pasimatyt su artimaisiais/gryno oro trūksta  biggrin.gif  nežinau 

Skubejimo priezasciu yra daug- ash skubu, nes buna traukinys UK/autobusas LT; skrendant i UK/ish UK, kad anksciau buti prie pasu poskyrio; jei su bagazu skrendu, kad ji laiku pastebeti, etc. Na cia kiekvienam savo.

O va zioplinejanciu vidury kelio nesuprasiu niekada doh.gif galima juk shone kur 'analizuotis' padeti ar susivokti, ka toliau daryt- kam su savo tashem 'uzgriozdinti' praejima?! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 23 gegužės 2012 - 19:00
QUOTE(Vaka @ 2012 05 23, 19:57)
na nemanau, kad cia veikia vien principas buti pirmam. As asmeniskai noriu kuo greiciau is lektuvo istrukti, nes skrydis man vos ne kancia, na ale tokia klaustrofobija, kaip cia kazkas minejo, norisi greiciau gryno oro ikvepti. Ir nematau cia nieko blogo, kad lektuvui sustojus zmones imasi savo lagaminus ir rikiuojasi i eilute.
dar neteko matyti kad kas per galvas butu lipes  blink.gif , o kam patinka sedeti gali ir paskutiniai islipti  ax.gif

Tai SUSTOJUS aišku normalu, bet kiek kartų mačiau, kad nesustojus lėktuvui jau stojasi, griebia tašes, stiuardesės rėkia ir liepia sėst o tie neklauso arba angliškai nesupranta doh.gif doh.gif Ir niekaip nesuprantu ar jie ruošiasi iš važiuojančio lėktuvo šokt ar kokį biesą? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 05 23, 21:19)
Tai SUSTOJUS aišku normalu, bet kiek kartų mačiau, kad nesustojus lėktuvui jau stojasi, griebia tašes, stiuardesės rėkia ir liepia sėst o tie neklauso arba angliškai nesupranta doh.gif  doh.gif  Ir niekaip nesuprantu ar jie ruošiasi iš važiuojančio lėktuvo šokt ar kokį biesą? g.gif  doh.gif

aha,man teko irgi ne karta tai matyti lotuliukas.gif

ai o siaip tai kiekvienam savo,kam patinka begti ir skubeti tegul bega,man patinka neskubet ir visada speju biggrin.gif

sorry,ne i tema diskusija uzvedziau 4u.gif
Papildyta:
a,dar vienas perliukas,kai skridau is UK,lietuviai tokie ohoho new_russian.gif visa kelione gurksnojo aluti ir stipriau,na o nusileidus lektuvui vos ant koju pastovedami pradejo savo krepsius traukti,uzgriozdino visa praejima ir rekdami,kad cia ale durniai visi negali palaukt brovesi alkunem islipti doh.gif nu klaiku buvo ziureti,o pries skrydi tokie pasikele,treningiukais pasipuose,bet jau po pasirode visame grazume.

sorry dar karta uz off topic 4u.gif
Atsakyti