Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 13 tema

QUOTE(Krisss @ 2012 05 22, 21:52)
mes visi trys sėdėjom atskirai.  doh.gif  Vaikas labiausiai pergyveno.

na jau tokiu atveju reikėjo paprašyt kieno, manau būtų pasikeitę, kai vaikas pasilieka vienas...
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2012 05 22, 22:52)
Mūsų skysciai, tame tarpe ir kremai buvo supakuoti i viena maišelį. Paskutinį sykį šeštadienį skrendant iš Maljorkos, rankiniame bagaže prasinešiau kremą nuo saulės 200ml, ir drėkinantį kremą tokios pat talpos, manau nepastebejo, nes is koleges aliejuka atėmė.  ax.gif  Kovą skrendant iš Norvegijos, atėmė tepamą sūrį, 150g.  doh.gif
Aš jau irgi pradedu galvoti apie vietų pirkimą.. paskutinį sykį iš Kauno vos gavom vietas mums trims, atgal iš maljorkos mes visi trys sėdėjom atskirai.  doh.gif  Vaikas labiausiai pergyveno. Kažkaip nepagalvojau kad nebus vietų, aišku ten eilėj stovėjo kas kaip norėjo. Atsistojom per vidurį, bet kažkaip likom paskutiniai, nes iš šono visi lysti pradėjo. Bagažus liepė praktiškai visiems kišti.  doh.gif  Oi vaizdų prisižiūrėjom, kai rankšluosčius ant savęs rišo ir t.t.  Mano visų 3 lagaminų išmatavimai standartiniai, 55x40x20 bet liepė vistiek įdėti, o tas ėmė ir lengvai įkrito.  thumbup.gif  Jau vien dėl to ramiai einu. O kiek stresuojančių buvo.,  doh.gif

Panasu, kad sedejom kaiminystej rolleyes.gif Jei ten jusu berniukas asarojo.

O as, visai pamirsau isimesti i registruota bagaza kremuka, tai ateme. Nes su savo kompais viska labai svyrai skanavo. Tai PC neisem, po to dar tas mano kremukas. Ir kad aiskina jie ta savo ispanu, o dar bandziau sakyti, gal angliskai aiskinkit, jei jau kazka cia balbatuojat. Aj dzin jiems... Man tai kazkokie nuzmogeje pasirode, antra vertus, tai ir salygom sunkiom dirba.

O krate ypac pirmus, bet, kadangi velavo lektuvas, po to jau lyg nebe.. Turiu omeny, kur reikejo kisti i tuos remus. O mes nemazai turejom is frutiduti, tai visa laika masciau - praleis - ar ne. Bet lyg net nemate g.gif

Ir kiek supratau, tai Palmoj visada grieztai.

Labiausiai patiko vokietijoj, kai mano mazyliui vienas dede dar ir batukus uzriso, kai praejo pro detektoriu biggrin.gif Ir visai nekrate... Tie patys rainiai, bet skirtumas lb didelis.

Aisku, is Palmos lektuvas buvo toks perpildytas, kad jau kai kurie mane, kad reikes stovint skristi lotuliukas.gif

Mano vaika irgi vos man ant keliu neuzsodino, tipo atrodo kaip infantas.. Nu nu..
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2012 05 23, 00:06)
na jau tokiu atveju reikėjo paprašyt kieno, manau būtų pasikeitę, kai vaikas pasilieka vienas...

Jei tie patys zmones, apie ka as galvoju, tai sedejo jie gan salia. Bent tiek.

O siaip su tais pasikeitimais nera paprasta. Nes dauguma su vaikais. Viena vieta galima atlaisvinti, bet va dvi - jau reikia gerooookai paieskoti.. O dar ne visi nores, o is norinciu ne daug kas gales del tu paciu priezasciu.

Atsakyti
Sakykit, o dabar ryanairo bilietų be kortelės mokesčio su entropay nebegalima pirkti? Kažkaip girdėjau, kad nebepriima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 05 22, 21:51)
jei lagaminai apsukti plevele,tai tikrai nesinori del vieno kg virsvorio plėšti plevelę ir vėl apsukinėti(jei apsukinėjama oro uoste,tai irgi mokama),kad išimti tą 1kg 4u.gif

suprantu, kad registruotas bagazas apsuktas plevele, bet kam rankini sukti? juk visur su savimi nesiesi, niekas nemetys, nenudauzys, o be to skenuojant kartais praso atidaryti, jei uzkliuna 4u.gif

Papildyta:

QUOTE(powerpuff @ 2012 05 23, 09:56)
Sakykit, o dabar ryanairo bilietų be kortelės mokesčio su entropay nebegalima pirkti? Kažkaip girdėjau, kad nebepriima ax.gif

stai cia viena info pasidalino, tik permetu zinute
QUOTE(kunkuliuke @ 2012 05 17, 21:24)
Perkant bilietus iš Vokietijos, Anglijos, Ispanijos ir Italijos kortelės mokesčio su prepaid kortele išvengti nepavyks. Tačiau perkant į šias šalis bilietus su grįžimu atrkime Vilnius-Milanas-Vilnius mokestis nebus taikomas nei pirmyn nei atgal. O jeigu priktumėte Milanas-Vilnius tuomet jau mokestį tektų mokėti. Jeigu jums reikia pirkti bilietus tarkime Milanas-Vilnius-Milanas tuomet patarimas pirkti atskirai Milanas-Vilnius su mokesčiu o Vilnius-Milanas jau be mokesčio. Taip bent vieną mokestį sutaupysite smile.gif Žinoma reikės daryti du kartus check-in, bet gal tai nebus didelė problema. Tik apgalvokite ar bus galimybė pasidaryti check-in jeigu pavydžiui vykstate atostogų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 23 gegužės 2012 - 09:14
QUOTE(magute @ 2012 05 23, 10:13)

stai cia viena info pasidalino, tik permetu zinute

Ačiū labai bigsmile.gif Man entropay kažkada laišką atsiuntė, kad išvis negalima rainio bilietų pirkt kortele tai ir klausiu, o tikrint kažkaip nesinorėjo, nes permetus pinigus į entropay paskui juos iškrapštyt iš ten kainuoja doh.gif
Atsakyti
Sveiki,sakykit gal kam teko susidurti su tokiu dalyku.zodziu mano mama po koju operacijos ir vaiksto su ramentais.ar ileis i lektuva?kazin kaip su ilipimu,nes laiptais sunkoka uzlipti.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 05 22, 21:51)
jei lagaminai apsukti plevele,tai tikrai nesinori del vieno kg virsvorio plėšti plevelę ir vėl apsukinėti(jei apsukinėjama oro uoste,tai irgi mokama),kad išimti tą 1kg 4u.gif

Dar neteko matyti rankinio lagaminio su plevele smile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 23, 07:20)
Labiausiai patiko vokietijoj, kai mano mazyliui vienas dede dar ir batukus uzriso, kai praejo pro detektoriu  biggrin.gif Ir visai nekrate... Tie patys rainiai, bet skirtumas lb didelis.

Prie ko cia Ryanair kai praeinate apsauga biggrin.gif Juk ten dirba oro uosto darbuotojai, kurie su Ryanair neturi nieko bendra smile.gif
Atsakyti
Kazkaip po to psl pertvarkymo neliko skrydziu spalio men atgal is Kos salos g.gif ....... ar cia dar tebevyksta kazkas ar spalio 1 baigiasi visi skrydziai....... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2012 05 23, 11:11)
Sveiki,sakykit gal kam teko susidurti su tokiu dalyku.zodziu mano mama po koju operacijos ir vaiksto su ramentais.ar ileis i lektuva?kazin kaip su ilipimu,nes laiptais sunkoka uzlipti.

darant chek-in galima nemokamai pasirinkti darbuotoju pagalba ir vezimeli. negaliu tiksliai pasakyti kurioj vietoj reikia pazymeti, bet sesers uosviene sunkiai vaiksto, tai visada uzsisako ir oro uoste ten kur priduodami lagaminai registruoti, paduodi bilieta ir ateina darbuotojas su tuo vezimeliu ir tave visur praveza, tik i lektuva jau paciam reikia ilipti, bet irgi padeda.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2012 05 23, 12:42)
darant chek-in galima nemokamai pasirinkti darbuotoju pagalba ir vezimeli. negaliu tiksliai pasakyti kurioj vietoj reikia pazymeti, bet sesers uosviene sunkiai vaiksto, tai visada uzsisako ir oro uoste ten kur priduodami lagaminai registruoti, paduodi bilieta ir ateina darbuotojas su tuo vezimeliu ir tave visur praveza, tik i lektuva jau paciam reikia ilipti, bet irgi padeda.

chek-in jau pasidariau doh.gif inai siaip ir pati gali su tais ramentais eiti tik va ar su jais ileis i lektuva? g.gif ir sunku bus uzlipti laiptais,visi juk ten grudasi kas pirmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 23, 06:20)
O siaip su tais pasikeitimais nera paprasta. Nes dauguma su vaikais. Viena vieta galima atlaisvinti, bet va dvi - jau reikia gerooookai paieskoti.. O dar ne visi nores, o is norinciu ne daug kas gales del tu paciu priezasciu.

na gal kai skrenda į tokius "poilsinius" miestus tai būna daugiau šeimų su vaikais, nesiginčyju, nesu skridus..
ten kur aš skrendu tai su vaikais būna labai nedaug,tai tikrai per lėktuvą galima rast su kuo apsikeist jei nebėra vietos kartu sėdėt. aš ir pati esu du kart užleidus vietą.

QUOTE(*gitagita* @ 2012 05 23, 10:54)
inai siaip ir pati gali su tais ramentais eiti tik va ar su jais ileis i lektuva? g.gif ir sunku bus uzlipti laiptais,visi juk ten grudasi kas pirmas biggrin.gif

nemanau kad galėtų neįleist tik jau įjėjus į lėktuvą juos paims arba dar prieš lipant laiptais, ir paduos paskiau jau nusileidus nes pačiam lėktuve tai tikrai nebus kur padėt, gi į viršų tai neužgrūsi, ar po kojom nelaikysi.
laiptais tai jau nesigrūda, siauri laiptai tai jau ten žmonės tikrai nesilenkia, tiesiog atsistos į eilutę ir viskas. galų gale turi paprašyt darbuotojo, kad jai padėtų užlipti. bet dbar galvoju, mačiau kažkada vyras su invalido vežimėliu iki laiptų važiavo, bet jis laukė kol visi sulips, tai nemačiau kaip jį užkėlė g.gif gal koks pakeliamas liftukas privažiuoja ir daugiau patraukus laiptus priveža, nes kaip kitaip užkelt g.gif nes lėktuve jis sėdėjo pirmose vietose tą tai tikrai mačiau g.gif bet vežimėlis tai aišku pasiliko jau kur lagaminai..
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 05 23, 09:20)
Dar neteko matyti rankinio lagaminio su plevele smile.gif

Rašiau apie rankinį,o apie registruotą bagažą,matyt praleidau,kad kalbėta apie rankinį bagažą.
Atsakyti