QUOTE(Krisss @ 2012 05 22, 22:52)
Mūsų skysciai, tame tarpe ir kremai buvo supakuoti i viena maišelį. Paskutinį sykį šeštadienį skrendant iš Maljorkos, rankiniame bagaže prasinešiau kremą nuo saulės 200ml, ir drėkinantį kremą tokios pat talpos, manau nepastebejo, nes is koleges aliejuka atėmė.

Kovą skrendant iš Norvegijos, atėmė tepamą sūrį, 150g.
Aš jau irgi pradedu galvoti apie vietų pirkimą.. paskutinį sykį iš Kauno vos gavom vietas mums trims, atgal iš maljorkos mes visi trys sėdėjom atskirai.

Vaikas labiausiai pergyveno. Kažkaip nepagalvojau kad nebus vietų, aišku ten eilėj stovėjo kas kaip norėjo. Atsistojom per vidurį, bet kažkaip likom paskutiniai, nes iš šono visi lysti pradėjo. Bagažus liepė praktiškai visiems kišti.

Oi vaizdų prisižiūrėjom, kai rankšluosčius ant savęs rišo ir t.t. Mano visų 3 lagaminų išmatavimai standartiniai, 55x40x20 bet liepė vistiek įdėti, o tas ėmė ir lengvai įkrito.

Jau vien dėl to ramiai einu. O kiek stresuojančių buvo.,
Panasu, kad sedejom kaiminystej

Jei ten jusu berniukas asarojo.
O as, visai pamirsau isimesti i registruota bagaza kremuka, tai ateme. Nes su savo kompais viska labai svyrai skanavo. Tai PC neisem, po to dar tas mano kremukas. Ir kad aiskina jie ta savo ispanu, o dar bandziau sakyti, gal angliskai aiskinkit, jei jau kazka cia balbatuojat. Aj dzin jiems... Man tai kazkokie nuzmogeje pasirode, antra vertus, tai ir salygom sunkiom dirba.
O krate ypac pirmus, bet, kadangi velavo lektuvas, po to jau lyg nebe.. Turiu omeny, kur reikejo kisti i tuos remus. O mes nemazai turejom is frutiduti, tai visa laika masciau - praleis - ar ne. Bet lyg net nemate
Ir kiek supratau, tai Palmoj visada grieztai.
Labiausiai patiko vokietijoj, kai mano mazyliui vienas dede dar ir batukus uzriso, kai praejo pro detektoriu

Ir visai nekrate... Tie patys rainiai, bet skirtumas lb didelis.
Aisku, is Palmos lektuvas buvo toks perpildytas, kad jau kai kurie mane, kad reikes stovint skristi
Mano vaika irgi vos man ant keliu neuzsodino, tipo atrodo kaip infantas.. Nu nu..
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2012 05 23, 00:06)
na jau tokiu atveju reikėjo paprašyt kieno, manau būtų pasikeitę, kai vaikas pasilieka vienas...
Jei tie patys zmones, apie ka as galvoju, tai sedejo jie gan salia. Bent tiek.
O siaip su tais pasikeitimais nera paprasta. Nes dauguma su vaikais. Viena vieta galima atlaisvinti, bet va dvi - jau reikia gerooookai paieskoti.. O dar ne visi nores, o is norinciu ne daug kas gales del tu paciu priezasciu.