Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 13 tema

QUOTE(Caca* @ 2012 06 29, 13:57)
Esu nakvojusi siuose:
1. Tik isejus is orouosto:My Webpage
Labai svarus, paprastas.Nakvojau gal 3 kartus.

2. My Webpage sis labiausiai patiko, jei geras oras terasoje smagu papusryciauti.Pestute gal 15 min iki orouosto.

3. Sito  nepatogios lovos, nemalonus seimininkai, antklodes mini dydzio.Uztat pusryciai gausus ir skanus My Webpage

ačiū 4u.gif labai mieli, bet kaip pernakvoti tik brangoki... svarstau, ar skristi ryanair (4 bilietai (Kaunas-Frankfurt-Volos ir atgal), 4 bagažai ir dvi nakvynės Hahn) ar charteriniu reisu į salonikus ir iš ten į Volos....
galvojau gal viešbutukas koks yra už minimalią sumą, kaip kad esu nakvojusi prahos pačiame oro uoste už 20 eur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 29 birželio 2012 - 13:06
QUOTE(whitey @ 2012 06 29, 13:08)

P.S. NA, SM, DAUGIAU REKLAMOS!!!! DAR MATAU, KUR RASHYTI!!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Taigi adblock googlėj įvedat, susinstaliuojat-ir ramu-jokių reklamų. mirksiukas.gif Be jo negalėčiau supermamose tvert nei sekundės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 06 29, 13:05)
ačiū  4u.gif  labai mieli, bet kaip pernakvoti tik brangoki... svarstau, ar skristi ryanair (4 bilietai (Kaunas-Frankfurt-Volos ir atgal), 4 bagažai ir dvi nakvynės Hahn) ar charteriniu reisu į salonikus ir iš ten į Volos....
galvojau gal viešbutukas koks yra už minimalią sumą, kaip kad esu nakvojusi prahos pačiame oro uoste už 20 eur...

Vokietijoj kainos, deja, didesnes. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 06 29, 14:06)
Taigi adblock googlėj įvedat, susinstaliuojat-ir ramu-jokių reklamų.  mirksiukas.gif Be jo negalėčiau supermamose tvert nei sekundės doh.gif

drinks_cheers.gif nematau jokiu reklamų.

P.S. tik vienas toks netikėlis vis Maximos maišelius reklamuoja. Šito, jaučiu, neužblokuosi lengvai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 06 29, 13:27)
P.S. tik vienas toks netikėlis vis Maximos maišelius reklamuoja. Šito, jaučiu, neužblokuosi lengvai  doh.gif

Ziurekit, 'tikelis' prakalbo g.gif O shiaip argumentuokit, kolega, argumentuokit, tik kazin, ar pavyks irodyti 'netikelishkuma'. Va tada paziuresim, kam ta titula suteikt wink.gif ar tik nepasitvirtins patarle 'nemyzt priesh veja....' ?! lotuliukas.gif

P.S. Jei instaliuojiesi adblockeri, kokia prasme sm tas reklamas leist?! Gi 'pagrindiniai'-tiksliniai klientai- ju nemato g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 29 birželio 2012 - 15:35
Gal žinot ar galima atšaukt atgalinį skrydį tik? Aš pirkau bilietą į Norvegiją į abi puses, tačiau atgal negrįšiu. Tai įdomu ar taip galima?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2012 06 29, 18:52)
Gal žinot ar galima atšaukt atgalinį skrydį tik? Aš pirkau bilietą į Norvegiją į abi puses, tačiau atgal negrįšiu. Tai įdomu ar taip galima?

Galima, tik pinigu negrazins. Todel neverta nei atsaukineti smile.gif
Atsakyti
Mamytes, gal skridote kuri su keturiais vaikuciais? kaip daryti geriau, priority ar ne, ir kaip juos susodinti, kokius imti bagazus,pas mane vienas vaikinas 9metu, kitas 4, ir dvynukai po 2 ruosiames skristi i uk pas teti ir neplanuojame grysti. svarstau ar skristi ar vaziuoti auto. gal su masina galima daugiau visko pasiimti, kita vertus kam kanknti vaikus kai galima greitai nuvykti, o bagaza nusiusti autobusiuku. nzn kaip ir pasielgti
Atsakyti
QUOTE(indrute84 @ 2012 06 30, 00:22)
Mamytes, gal skridote kuri su keturiais vaikuciais? kaip daryti geriau, priority ar ne, ir kaip juos susodinti, kokius imti bagazus,pas mane vienas vaikinas 9metu, kitas 4, ir dvynukai po 2 ruosiames skristi i uk pas teti ir neplanuojame grysti. svarstau ar skristi ar vaziuoti auto. gal su masina galima daugiau visko pasiimti, kita vertus kam kanknti vaikus kai galima greitai nuvykti, o bagaza nusiusti autobusiuku. nzn kaip ir pasielgti

mano draugės skraido tik su rankiniu, visus daiktus (bagažą ir dar daugiau, baldus ir pan) siunčiasi su mikrais, per tas firmas kur užsiima pervežimu - patenkintos
Atsakyti
QUOTE(indrute84 @ 2012 06 30, 00:22)

o del priority patarciau imti tik sau, vaikams ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2012 06 30, 10:13)
o del priority patarciau imti tik sau, vaikams ne  4u.gif

mama įlipa pirma, o vaikai lieka bendroje eilėje? blink.gif
o jei turit omeny išpirktą vietą kur avarinis išlipimas, vis tiek neįsivaizduoju savęs sėdinčios vienos, palikus 2 metų vaikus vienus sėdėti. tikiu, kad 9m vaikas pasėdės ir vienas, ir dar tą 4 metų vaikį paglobos, bet 2 metų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 30 birželio 2012 - 09:20
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 30, 08:17)
mama įlipa pirma, o vaikai lieka bendroje eilėje?  blink.gif
o jei turit omeny išpirktą vietą kur avarinis išlipimas, vis tiek neįsivaizduoju savęs sėdinčios vienos, palikus 2 metų vaikus vienus sėdėti. tikiu, kad 9m vaikas pasėdės ir vienas, ir dar tą 4 metų vaikį paglobos, bet 2 metų...

manau šioje vietoje eilinį kartą patarta,kaip "pataupyti"..na mama turės priority tai ir vaikus praleis prie mamos biggrin.gif turbut ta mama,kuri paliko oro uoste vaiką irgi manė praslysianti cool.gif
Atsakyti