Man rezervacijos nr vedimas jau minusas.reik papildomos info ieshkot ar rashytis kur.tad ir nepatinka.bet cia tik man
Sveiki
visi gal galit pagelbet pasidariau sau meskos paslauga organizavau skrydi vyro seimai ir muset stipriai nusvilau bilietus pirkau per kreditine kortele planas buvo 05 30 isskrendam 06 01 griztam kadangi skrist turejo 8 zmones kol visi persikeiteliojo datas perkant man 2val nakties gavos i kad skrysi 05 24 i viena puse o is ten 06 01
sian darau check in ir neduoda patvirtint ogi ziuriu data isskridimo jau praejus vat tau per gera dusia prisidirbau
puoliau ieskot info ka daryt ir jau susitaikiau kad pinigu nebeatgausiu
bet zinau kad oro uosto mokescius susigrazinti galima nedaug bet vis maziau nuostoliu gal kas zino ir gali ka nors patart
bukit geri pagelbekit
visi gal galit pagelbet pasidariau sau meskos paslauga organizavau skrydi vyro seimai ir muset stipriai nusvilau bilietus pirkau per kreditine kortele planas buvo 05 30 isskrendam 06 01 griztam kadangi skrist turejo 8 zmones kol visi persikeiteliojo datas perkant man 2val nakties gavos i kad skrysi 05 24 i viena puse o is ten 06 01
sian darau check in ir neduoda patvirtint ogi ziuriu data isskridimo jau praejus vat tau per gera dusia prisidirbau
puoliau ieskot info ka daryt ir jau susitaikiau kad pinigu nebeatgausiu
bet zinau kad oro uosto mokescius susigrazinti galima nedaug bet vis maziau nuostoliu gal kas zino ir gali ka nors patart

bukit geri pagelbekit

QUOTE(kikte @ 2012 05 28, 21:31)
Sveiki
visi gal galit pagelbet
visi gal galit pagelbet
gal bandyk paskambinti Litcargus 8 5 232 9377, ten malonios merginos, gal ką patars
Su tais pirkimais kitiems, tai ir man nelabai patinka
Labai jau atsakingas reikalas. Dar kai sau, tai jei prisidirbsi ka, tai tik save ir kaltink
P.S. ar matet, kad vel saugos kodukai atsirado
Uzknisa juodai 
O Litcargus merginomis dar tikrai neteko nei kartelio nusivilti
Zinoma, kazko neimanomo jos tikrai nepadarys

P.S. ar matet, kad vel saugos kodukai atsirado

O Litcargus merginomis dar tikrai neteko nei kartelio nusivilti

Taip, maciau ta koda
o taip buvo gerai.....
Tikekimes, savaitiniu rodymu nepanaikins

Tikekimes, savaitiniu rodymu nepanaikins

QUOTE(whitey @ 2012 05 25, 13:22)
P.S. Pagarba ryanair'ui, kad nueme tuos nesamoningus kodu vedimus, bei rodo visas kainas per savaite

tai, kad siandien vel kodus suvedinet reikia

ir kainos kakziap keistai vienas rodo kaip nepasirinkus skrydzio, jei pasirenki jau kitokios

Papildyta:
QUOTE(whitey @ 2012 05 23, 19:58)
O va zioplinejanciu vidury kelio nesuprasiu niekada

pasimeta zmones

Sveiki,
Skrendu pirma kart, tik su rankiniu bagazu, gal galite patarti, kaip geriau ar su lagamineliu ar su sportine tasyte skristi?
vien lagaminelis sveria 3kg
Skrendu pirma kart, tik su rankiniu bagazu, gal galite patarti, kaip geriau ar su lagamineliu ar su sportine tasyte skristi?

sportinį krepšį reik ant pečių nešti, lagaminą galima ant ratukų vežt. bet jei į svorį netelpat, teks pasitampyt.
žiūrėkit gabaritus, kad tilptų į leidžiamus matmenis. ką čia bepatarsi daugiau, kiekvienam savaip patogiau.
žiūrėkit gabaritus, kad tilptų į leidžiamus matmenis. ką čia bepatarsi daugiau, kiekvienam savaip patogiau.
QUOTE(indrute84 @ 2012 05 30, 12:56)
Sveiki,

Maxima maishiukas- pats tas

QUOTE(indrute84 @ 2012 05 30, 11:56)
Sveiki,
Svori ziurekit. Jei prisikrausit i lagamineli daugiau, negu leidziama, tada pakeiskit i tasyte. Skrendu pirma kart, tik su rankiniu bagazu, gal galite patarti, kaip geriau ar su lagamineliu ar su sportine tasyte skristi?

Sveiki,
Skrisiu pirma karta, bilietai jau rezervuoti, bet kiek suprantu reikia likus 15 d iki skrydzio suvesti visus likusius duomenis, tai kur man reiketu tai padaryti
Skrisiu pirma karta, bilietai jau rezervuoti, bet kiek suprantu reikia likus 15 d iki skrydzio suvesti visus likusius duomenis, tai kur man reiketu tai padaryti

www.ryanair.com, Online check-in