Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 13:59)
ahahahaha ne nu baikit mergos siandien juokint, net balsu uzviegiau. Kolegos jau jauciu sukioja pirstais ties smilkiniais, kad va sedi viena durne ofise ir zviegia neaisku is ko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jo, juokinga iš tikrųjų, dar papasakojo, kad tas liūtas įkando į koją, į galvą biggrin.gif Paskui apsigalvojo, ir sakė, kad įkando puodas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 16 gegužės 2012 - 14:31
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 13:30)
Tai jo, juokinga iš tikrųjų, dar papasakojo, kad tas liūtas įkando į koją, į galvą  biggrin.gif  Paskui apsigalvojo, ir sakė, kad įkando puodas  biggrin.gif

Linksmai gyveni, motule biggrin.gif
Atsakyti
ne nedesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Itza*: 16 gegužės 2012 - 14:39
o aš sėdžiu ir šypsausi tongue.gif smagu man tokias dienas stebėt biggrin.gif

o dabar papasakokit ar sudalyvavot kuri? http://www.aday.org/
Atsakyti
je t'aime, labai patiko tavo vestuvines nuotraukos - tokios siltos, isjaustos, norisi sugrizti ir dar ziureti. Ir apdirbimas l. patiko, j/b ypac, toks svelnus. Labai puikus pirmas bandymas, sakyciau... nors ir ne eksperte esu smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 12:25)
Jurzole, labai laukiu Tavo kelioninių smile.gif

Aciu, kad lauki smile.gif Padarysiu reportaziuka, kai jau zinosiu, kurias nuotraukas norisi ir verta rodyti. Kazkaip pirmasyk man sitaip - jau trys dienos, kai grizau po keliones, o su nuotraukom neskubu, perziurineju pamazu, metau lauk nepavykusias, renkuosi, kurios man patinka, ir nera to degancio noro, kaip anksciau budavo, kuo greiciau "geriausias" sutvarkyt, internetan sukelt, visiems parodyt... keista net paciai biggrin.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 14:07)
Blyn kiek priraset, sunku surast kur kas mane giria.

QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 14:16)
nu blin, moterys mano demesi nukreipe doh.gif pamirsau vieninteliam vyrui komplimenta pazerti doh.gif  biggrin.gif 

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 05 16, 13:43)
Aciu, kad lauki  smile.gif Padarysiu reportaziuka, kai jau zinosiu, kurias nuotraukas norisi ir verta rodyti. Kazkaip pirmasyk man sitaip - jau trys dienos, kai grizau po keliones, o su nuotraukom neskubu, perziurineju pamazu, metau lauk nepavykusias, renkuosi, kurios man patinka, ir nera to degancio noro, kaip anksciau budavo, kuo greiciau "geriausias" sutvarkyt, internetan sukelt, visiems parodyt... keista net paciai  biggrin.gif

Tau nedega parodyt, o mum zinok dega pamatyt. Nors kokia gelyte ikelk paveizet, ba pasiilgau tavo pasigelinejimu 4u.gif
Atsakyti
jo, Jurzole, bent jau papsakok, kur buvai. Mano vaizduotė pati prasieis per vaizdus, kol lauksim foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 16, 15:22)
*Nu **** tikrai, trukt uz vadziu ir vel is pradziu....

**ND ir tos kurios neseniai atsiskaite, lygiai taip pat gali uzskaityt....

*Nu nereikia cia jau taip darkytis...

**Aisku, nes galvojau komentuot, bet primeciau, galiu but apsaukta.
Atsakyti
Smaginates smile.gif

Labas.

Aš tai pilnai suprantu ir naujokes ir senbuves... Bet pasakysiu tik tiek, kaip ne karta buvo šioje temoje minima, tai reikia būti zmogiskiems... 4u.gif
Ir si kart žiūriu senbuves irgi pasijuto aukomis biggrin.gif is šalies taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 15:09)
*Nu nereikia cia jau taip darkytis...

**Aisku, nes galvojau komentuot, bet primeciau, galiu but apsaukta.

O kam komentuot, jei jau viskas pasakyta? Na, dar ką ištrauk, labai smagu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 05 16, 15:15)
Ir si kart žiūriu senbuves  irgi pasijuto aukomis biggrin.gif is šalies taip atrodo.

Prisimenu tavo ankstesnes tokio tipo kalbas, bet nė vienos nuotraukos, so?
Mano irgi neatsimeni tikriausiai, bet aš dedavčinom ir nesiskundžiu.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 16, 14:15)
Ir si kart žiūriu senbuves  irgi pasijuto aukomis biggrin.gif is šalies taip atrodo.

g.gif kurioj vietoj?
Atsakyti
as tai visas jus myliu ir pofig ar naujoke ar ne biggrin.gif
gal moralus tegu kiekviena sau susiskelia pries veidrodi ir draugiskai einam kazka nufotkint.

turiu nauja geima. Tarkim ketvirtadienis - nuotrauku diena. Kiekvienas turi idet po nuotrauka jei nori sneket. Jei nededa, tada neturi teises sneket. Jei prabyla be nuotraukos - uzbadom pirstais (badyt pirstais gali tik tie, kurie jau idejo nuotrauka). How cool is that? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 16 gegužės 2012 - 15:26