neblogą straipsniuką perskaičiau. Dalinuosi.
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 14:56)
Siaip stenkis daug info susisiurbti apie WB, tikrai naudinga
skaitau skaitau jau yra pabandymas 5ND, bet nedesiu, nes nevertas nieko, tai nustaciau WB vienam kambary, tai galvojau, kad kitam turbut is naujo reikes, nes lempos kitokios
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 14:29)
Ne del senbuviu ND darai, DEL SAVES! Tai i nauda TAU, nes tu is ju turi kazka suprast, TAU turi prasvist ir aiskiau pasidaryt visi pagrindai
Tai darau gi DEL SAVES, tik noris is senbuviu suzinot ar gerai ar ne.
Gi normalu, kad naujokes dar zioplos
QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 13:02)
skaitau skaitau jau yra pabandymas 5ND, bet nedesiu, nes nevertas nieko, tai nustaciau WB vienam kambary, tai galvojau, kad kitam turbut is naujo reikes, nes lempos kitokios
saunuole, lauksiu ND, vertint negalesiu, bet pasiziuret noriu As jauciu tik savaitgali padarysiu, nes po darbo save mazajam atiduodu, o jam toks amzius, kai dar nepasakysi maziuk palauk mama cia biski pykst nori
Blyn kiek priraset, sunku surast kur kas mane giria. Aciu, Jurzole :*
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 13:01)
nu tai teip ir turi būti manim reikia rūpintis
nu, tu gi silpna , savim pasirupint negali
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 14:07)
pasislink, kankūrientasas
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 14:07)
nu, tu gi silpna , savim pasirupint negali
nu tai TEIP
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 15:06)
saunuole, lauksiu ND, vertint negalesiu, bet pasiziuret noriu As jauciu tik savaitgali padarysiu, nes po darbo save mazajam atiduodu, o jam toks amzius, kai dar nepasakysi maziuk palauk mama cia biski pykst nori
Tai ir pas mane panasiai kol neuzmigdysiu nieko nebus Tai ir galvoju, kad dienos sviesos siandien greiciausiai nepagausiu
Plakates liezuviais, ania?
Per Tv3 Kempiniuka rodo, idomiau
Per Tv3 Kempiniuka rodo, idomiau
QUOTE(neiste @ 2012 05 16, 14:09)
ania. trenirujiemsia. grait olimpiada.
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 13:07)
nu blin, moterys mano demesi nukreipe pamirsau vieninteliam vyrui komplimenta pazerti Idomi tavo nuotrauka, kitokia...tik palapine ta balta nzn, kazkaip keistokai atrodo, priplota siek tiek. Bet saip fain
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2012 05 16, 13:09)
Tu cia mus kempiniukais neviliuok, cia tema matai is mirties tasko pajudejo
Gal kas nuotrauku kokiu idekit, kad sausai nebutu
Man snd snekadienis, pakomentuosiu
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 14:19)
As aplamai tai apie ND pradziai. Jei jau juos reikia daryt naujokems, tai ir komentuokit senbuves, blogai ar gerai, nes gal tada nereik tu ND, nes nelabai yra noro kam komentuot
Prisigalvojat namu darbu, o po to rekiat, mums algu nemoka uz komentavimus, nu ar nejuokinga?
Prisigalvojat namu darbu, o po to rekiat, mums algu nemoka uz komentavimus, nu ar nejuokinga?
Nu **** tikrai, trukt uz vadziu ir vel is pradziu....
ND ir tos kurios neseniai atsiskaite, lygiai taip pat gali uzskaityt.... Gana sia tema plestis... Pagyvensit jei busit protingos suprasit... jei ne, tai ne....