Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 12:31)
jo, įkelk. Pažadu pakomentuoti šį vieną kartą.

be reikalo biggrin.gif paskui galvos, kad zyzimu galima pasiekt ko nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 05 15, 18:05)

Nu kaip gerai kai pirmos vestuves...kaip gerai emocijos perteiktos! smile.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 12:56)
Verena Kast "Atsisveikinimas su aukos vaidmeniu" 4u.gif

Verena Kast "Atsisveikinimas su aukos vaidmeniu"
4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 13:19)
Ainoa, aš nebent su juosta pagainiot galiu. atsispaudimai ant kaklo kabant mamiyjai. prisitraukimai su kiev 6c rankinėj. krosas su dviem zenit ET. žongliravimas helios objektyvais. mokestis - gražiais atvirukais smile.gif gal net nufotkinčiau porą kartų smile.gif

Ej, ej, ej, pala pala...as irgi noriu buti gainiojama su juosta....gal ne taip jau,kad Mamyias ir visokius kitokius lobius supalyciau bedarydama atsispaudimus, bet kazkas panasaus butu perfect biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 13:40)
be reikalo biggrin.gif paskui galvos, kad zyzimu galima pasiekt ko nori biggrin.gif

sakai, reiktų daryti kaip su mažais vaikais - nesileisti manipuliuojamai?

aš nusprendžiau gera pabūti, jeigu jau iki pilnos laimės trūksta tik kokios senės komentaro, tai c'mon, baby, u can do it smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2012 05 16, 13:43)
Ej, ej, ej, pala pala...as irgi noriu buti gainiojama su juosta....gal ne taip jau,kad Mamyias ir visokius kitokius lobius supalyciau bedarydama atsispaudimus, bet kazkas panasaus butu perfect biggrin.gif

tongue.gif
nu taigi aš visada čia. kaip ir kitos. kabom, laukiam, kol kas papriekaištaus. tai kai būsi šiapus, kokią drakę čia paorganizuok, mes išlįsim ir eisim į meetą smile.gif cool.gif
o jei rimtai, tai rimtai - grįžti, sakai, einam.
Atsakyti
Turiu klausimeli, del WB balanso nustatymo:
Ar reikia kiekviena karta, prie tam tikslaus apsvietimo is naujo nustatyt WB? ar fotikas paskui pats jau supranta? unsure.gif
Atsakyti
Aha, say jau per gera, aš šitoj vietoj nenusileidžiu, jei pradeda reikalaut, švilpt.

Kažko prisiminiau biggrin.gif Mano vaikas pasakojo, kad zoologijos sode liūtas jai rodė špygą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 12:43)
sakai, reiktų daryti kaip su mažais vaikais - nesileisti manipuliuojamai?

aš nusprendžiau gera pabūti, jeigu jau iki pilnos laimės trūksta tik kokios senės komentaro, tai c'mon, baby, u can do it smile.gif

Tai jeigu elgiasi kaip mazi vaikai, tai ir su jais taip pat reik biggrin.gif
Nebuk tu gera, tu gi ragana, tau negalima schmoll.gif biggrin.gif
O tai as zinok kai baisiai tavo komentaro savo nuotraukai noresiu (nors visada labai noriu), pradesiu priekabiu ieskot, audras kelt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 12:48)
Ar reikia kiekviena karta, prie tam tikslaus apsvietimo is naujo nustatyt WB? ar fotikas paskui pats jau supranta?  unsure.gif

Jeigu noresi naudoti tik custom, reikes kiekviena karta nustatynet is naujo pasikeitus apsvietimui.
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 12:49)
Kažko prisiminiau biggrin.gif Mano vaikas pasakojo, kad zoologijos sode liūtas jai rodė špygą  biggrin.gif

biggrin.gif

**** blia... nuplauke mano paroda siandien censored2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 16 gegužės 2012 - 13:54
nu tai kur tie ND?

chiquitka, bandyk laimę biggrin.gif

rG, špyga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 gegužės 2012 - 13:59
QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 12:48)
Ar reikia kiekviena karta, prie tam tikslaus apsvietimo is naujo nustatyt WB? ar fotikas paskui pats jau supranta?  unsure.gif

Nezinau ar teisingai supratau Tavo klausima. Bet jeigu keiciasi apsvietimas/sviesa, eini i kita patalpa reikes statytis is naujo. Skaiciau, kad geriausia fotografuot i balta lapa arba pilka kortele. Dar tiesa vakar viena naujove pamaciau, kad yra spec dangteliai su baltu 'tasku' (nezinau kaip cia tiksliai apibudint) uzsukami ant objektyvo, tai nusipyskini, susitatai viska ir tvarka.
Siaip stenkis daug info susisiurbti apie WB, tikrai naudinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 12:55)
nu tai kur tie ND?
chiquitka, bandyk laimę biggrin.gif

neturiu ka rodyt dabar... ir sveikatos gaila... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 14:52)

Jeigu noresi naudoti tik custom, reikes kiekviena karta nustatynet is naujo pasikeitus apsvietimui.

Aisku, taip ir galvojau mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 14:55)
nu tai kur tie ND?

Bus bus mirksiukas.gif Vakare bandysiu 5ND, tik nezinia ar dienos sviesa pasigausiu siandien g.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 12:49)
Kažko prisiminiau biggrin.gif Mano vaikas pasakojo, kad zoologijos sode liūtas jai rodė špygą  biggrin.gif

ahahahaha ne nu baikit mergos siandien juokint, net balsu uzviegiau. Kolegos jau jauciu sukioja pirstais ties smilkiniais, kad va sedi viena durne ofise ir zviegia neaisku is ko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 12:52)
Nebuk tu gera, tu gi ragana, tau negalima  schmoll.gif  biggrin.gif

Say, vo matai, kaip chiquitka rupinasi Tavo reputacija biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 13:59)
ahahahaha ne nu baikit mergos siandien juokint, net balsu uzviegiau. Kolegos jau jauciu sukioja pirstais ties smilkiniais, kad va sedi viena durne ofise ir zviegia neaisku is ko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Say, vo matai, kaip chiquitka rupinasi Tavo reputacija  biggrin.gif  lotuliukas.gif

nu tai teip ir turi būti biggrin.gif manim reikia rūpintis biggrin.gif
Atsakyti